Navštíveno 2884x

[ Link ] Někde psali, že letěl jak hovado a zkoušel driftovat (WFT s předokolkou ?)
Každopádně je to něco šílenýho ta představa, že člověk najednou přijde o dvě děti kvůli hovadině a nemůže s tím nic udělat jenom žít s tou bolestí do konce života. :-((
Kde jsi četl,že driftoval???
"Alkohol u řidiče na místě vyloučili. Svědci na místě nehody vypověděli, že auto jelo velmi rychle a takzvaně driftovalo (technika jízdy v řízeném smyku)."
[ Link ]
Veřejné ohrožení, dva mrtví... Tak jestli za tohle nedostane víc jak 5 let tak nechápu už nic. Vlastně jo - v ČR u soudu spravedlnost nehledej.

20.11.2011, 11:39 |
ivls tak to je tragedie - jak pri prarodiče, kteří si to budou do smrti vyčítat, protože hlídali dětí svých dětí a samozřejmě tragedie pro rodiče :o(
no a debil, at driftoval, couval, či cokoli, tak za tohle nese plnou odpovednost a zaslouží si pořádnej trest
Podle toho článku ta jízda byla víc než šílená..
Ten řidič je vypatlanej č.rák tahle ulice je už sama o sobě blbá i při normálním ježdění - spousta dětí, rušnej provoz a někdy se nevejdou dvě auta vedle sebe a pomalu jet i 50km/h je šilenost natož nějaky takovy pí.oviny.
[ Link ] to jako driftoval 40-letej člověk??? to je trochu úlet, každopádně chudáci rodiče a pokud ten člověk má nějaké svědomí tak už nebude do konce života spát klidně...
Já myslím,že tady bude lepší tohle vlákno hned zamknout.

20.11.2011, 12:28 |
AR ale jo typek celkem v klidu, jeste si po tom dal cigarko...
jedna vec, ok udelal dn ale nejak nepobírám ty kolecka co tam delal a ty decka jeste dorazil a prejel.

20.11.2011, 16:53 |
fredh ovce se opět ukázaly. Někdo na net napíše že driftoval a podobný sračky a hned je borec na křeslo, nebo je vypatlanej čurák a podobně. Že třeba dostal mrtvici nebo podobně níkoho nenapadne. Nechtěl jsem sem původně vůbec přispívat, ale když tu vidím reakce některejch jedinců tak je mi z vás smutno...

20.11.2011, 17:09 |
Kesam Jako AR taky nechápu co tam pak blbnul stěma kolečkama.
Moralisti se zase predvadi?
mno, at už to bylo jakkoliv, tak kokot to je každopádně. nebo si tady snad budeme vyprávět, že když to byl epileptickej záchvat, tak prostě jen ty děti byly ve špatnej čas na špatným místě a ten řidič za to vlastně ani nemůže, že řídil při vědomý, že má epilepsii? nevím jak probíhá mrtvice, ale je po ní člověk schopnej vylézt z auta a zapálit si cigáro? nejhorší je, že přišly o život dvě děti uplně zbytečně.
No pokud je to pravda, tak je to přesné!
"Spolujezdec na řidiče po nehodě řval: Jseš debil! Co lezeš do auta, když máš záchvaty!,"

20.11.2011, 18:37 |
tygrm znám člověka s epilepsií a nejsem si jistej jestli by při záchvatu zvládl řadit couvat atd. jestli spíš nechtěl pán tak trochu ujet a zmatkoval.
nepředstavitelná hrůza .o((((((((((((
Luke_288: Po mrtvici néní člověk schopnej dělat téměř nic.. Ani pomoc si nezavolá..
Netvrdim, ze se nic nestalo, jen nikdo poradne nevi, co se stalo a tak hned volat po kresle, je trochu brzo, nezda se vam? Jen doufam, ze lidi jako Midnite o nicem nerozhodujou, protoze pod nema delat musi byt zazitek.

20.11.2011, 19:01 |
tygrm teď v televizi říkali že podle svědků chtěl zacouvat do jednosměrky a sejmul je při couvání a pak je znova přejel a narval to do baráku. to fakt nevypada na zachvat, ten měl možná až potom.
je to hrozný...byl jsem zapálit taky jednu svíčku na onom místě :/ a nic moc pocit tam být...
Moralizovat nechci, dokud se to nevyšetří a neuzavře tak je opravdu těžko soudit proč se to stalo a co tomu předcházelo.
Jenom je opravdu něco nepředstavitelnýho přijít v jedné chvíli o dvě děti .. rodině se musel zhroutit naprosto svět. :-(
Monička: myslel jsem si to. spíš to byla reakce jak tu někdo psal, že nikdo neví co se řidičovi stalo. tvrdím, že at se mu stalo co se mu stalo, nic to nemění na tom, že díky němu přišly naprosto zbytečně o život dvě děti takže ne že to není vypatlanej čurák- prostě je. navíc jsem někde četl, žemu hrozí až 6let vězení. kurva to jsme fakt v těžkým tatarstánu, protože 6let hrozí za usvědčení z milionovýho úplatku...
Je to tragedie :-( Sam mam 2 prcky a je to neco nepredstavitelneho :-((((
Tak trochu o epilepsii něco vím, má různá stádia a průběhy, ale pokud by měl záchvat, tak bude na sedačce v křeči ještě chvíli po nehodě než to odezní, není to záležitost pár sekund. To že s takovou nemocí řídí je normální, pokud je to léčené (berou se pravidelně léky a dodržují pravidla) tak bych v tom neviděl problém...
Koneckonců mrtvici může dostat každý z nás a papíry máme.
Add. moralisti to je nekonečný příběh. Nikdo neví jak to bylo, ale dáme mu PROVAZ! :-/

20.11.2011, 23:14 |
Kesam kámoš po tom co mu vyndaly pulku lebky z hlavy po nehodě na moto ty záchvaty měl taky a povídal že když to na něj de tak to věděl těsně před záchvatem že auto stačí zastavit ale na motorce že je to horší.

20.11.2011, 23:14 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-11-20 23:16:34
takže pomalu můžeme vyloučit epilepsii, protože sám píšeš, že by zůstal ještě nějakou dobu v křeči v autě, po mrtvici asi taky moc allright člověk nebude, co dalšího se mohlo řidičovi přihodit, aby v nějakým amoku dvakrát přejel děti na přechodu?
mimochodem i ta případná epilepsie je možná omluva toho co se stalo? nevidím tady jedinej, ani ten sebemenší důvod (třeba mi někdo z vás pomůže) proč by takovejhle člověk neměl za to co udělal bejt tvrdě potrestanej.

20.11.2011, 23:33 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-11-20 23:34:55
Nikoho NEOMLOUVÁM, ale zároveň nikoho NESOUDÍM... O případu nic nevím, takže mě nepřísluší něco hodnotit...
Pro rodinu je to nepochybně tragédie.
jsem zvědavej kam to tady sklouzne. aby to nedopadlo jako ve vlákně o Lacinovi, kde si v podstatě za všechno mohla ta holka z miniauta, protože nezvládla jeho nájezd.
stát se tohle mým dětem, tak dostanu doživotí za vraždu a to myslím vážně. nesnes bych pomyšlení, že ten, kdo mi zabil dvě děti (a okolnosti mohly bejt jakýkoliv) za x let vyleze z krimu a jede se dál.
"a okolnosti mohly bejt jakýkoliv" Vazne? Takze kdyz tvoje detatka vlitnou jak nevychovani haranti do silnice metr pred auto, tak pujdes zabit ridice, protoze neumi prekrocit zakony fyziky, nebo pujdes mlatit hlavou do zdi, ze jsi je lip nevychoval? Nerikam, ze se to tak stalo a chapu, ze emoce hrajou svoji roli, ale lidi! Pouzivejte ten mozek obcas.
Luke_288> neškodilo by trošku vychladnout....
Můžete tady psát teorie jaké chcete, ale nic to nezmění na tom, že tam u toho nikdo z vás nebyl, a že o tom víte jen to se se prezentuje v médiích. A jestli na základě toho dokážete přesně určit co se tam stalo, tak jste lepší než Columbo a ¨Jessica Fletcher dohromady ;-)
2kozlucosi...
Já myslím, že Luke_288 reaguje na tento konkrétní případ, ne...?

21.11.2011, 07:01 |
macek Co tady nektery placaj za picoviny z toho je mi na nic
proste je to zmrd a at treba chcipne hovado zkurveny

21.11.2011, 07:11 |
macek | Upraveno: 2011-11-21 07:15:47
kozlustechnykus: ty ses vopravdu hovado co vic na to rict
takovyhle blbove jako ty by meli mit zakaz psani takovejch picovin
Ty asi nemas deti co???
Strašná tragédie :-( já jako rodič bych tohle už asi nerozdejchal
Je to hrozný no :-(
Sám mám dvě děti, ale ještě soudy taky nevynáším, i když to zatím VYPADÁ na vědomou chybu toho mamlase.

21.11.2011, 07:30 |
hanzz Když jsem si tu zprávu včera večer přečetl na webu, tak mi úplně zkurvila celý den. Každý, kdo má děti, si musí klást otázkum, co by dělal, kdyby se to stalo jemu. Ale představit se to nedá, protože tohle je nepředstavitelná hrůza... teď si říkám, že bych normálně šel a toho týpka zastřelil jako prašivýho psa, ale co bych dělal opravdu? Nepředstavitelné... :(
Dostane 5 let, maximum!!!!
Jako tenhle
[ Link ] Tenhle dostal 3 roky
[ Link ] Bravo ceskej system!
Novináři se tradičně chytají každé možnosti na sólokapra, spekulují, a pak to takhle vypadá...nic to nemění na tom, že když umře dospělej, je to smutný, když umře dítě, je to tragédie, neumím si vůbec představit, čím si ta rodina teď musí projít, a v kůži toho řidiče bych opravdu být nechtěl, ať už to bylo jakkoliv.
kozlus: kroutíš si to co píšu jak potřebuješ. jde mi čistě o okolnosti toho přejetí ze strany řidiče. kdyby tam ty děti lítaly jak pitomý za dozoru dědy a babičky a vlítly mu pod auto, tak by se to do těch médií taky dostalo. zase nejsme v totalitě. a i kdyby mu tam vlítly, tak proč je musel dorážet ještě jednou?
zephyr: ty máš pocit, že píšu nějak horlivě, sprostě, někoho urážím apod? nebo proč myslíš, že bych měl vychladnout?
mě přijde, že někteří to směřujete tam, že si za to vlastně ty děti mohly sami.
jo a btw nevim jak ostatní, ale když vidím prcky kolem silnice, tak jedu kurevsky opatrně a s tím skokem pod auto dopředu počítám

21.11.2011, 08:23 |
MazliG | Upraveno: 2011-11-21 08:25:08
kdyby se prokázala sebemenší vina řidiče, dal bych mu ten provaz taky - proč ne ? ? ?
myslim, že kdo nemá děti posuzuje to zkrátka jinak...
a ty dva co tu zmínil Tappaja - bych zabil jako otec HNEDKY - mmj. nesnášim fetky max. způsobem

21.11.2011, 08:26 |
Kamil jako MazliG
to je právě to. Nikdo tam nebyl, nikdo neví jak to bylo.
Ale řidič už aspoň 3x visí a 2x je na el. křesle. Potom se náhodou zjistí, že třeba opravdu byl v křeči, vyšpónoval se a plyn šel na podlahu. Spolujezdec se lekl a chtěl vyřadit, jenže tam skočila zpátečka.
Hmmmm
Jedem vymyslíme další verzi, ať ho máme za co ukamenovat. Vždyť přece všichni víme jak to bylo. Je to úplně jasné. Říkali to na Nově......
Jako otec 4 dětí si dokážu představit smutek a bolest rodiče. Na rovinu nevím co bych dělal kdybych tam byl.
Ale vynášet tady unáhlené soudy???
Ne, deti nemam, ale na svete je par lidi, ktery mam nadevse rad. Jen nesnasim tohle internetovy odsuzovani, na zaklade nulove informacni hodnoty toho, co kde jakej pisalek vyblil, jeste nez ty decka dodejchali. Odpoved na Luke_288 jsem dovedl do krajnosti a to zamerne. Jen me fakt sere, jak kazdej hned chrli tresty aniz by o tom neco vedel a jen proto - ja vlastne nevim proc. Prijde mi, ze v takovymhle pripade lidi vypnou mozek, nastoupi emoce a lidi se predhani, v tom, kdo bude prvni kat. A ne, nic podobnyho sem neudelal, vlastne sem nehodu nikdy nezpusobil.
macek: Napodobne. A muzes mi rict, proc jsem takovy hovado? Precetl sis vubec, co jsem psal, nebo jsi jen videl, ze by se neco nemuselo shodovat s tvym (jedinym spravnym) pohledem na vec a hned jsi zacal mlet sracky?

21.11.2011, 09:33 |
hanzz Jako otci těch dětí by mi bylo úplně u prdele, z jakého důvodu to udělal. Prostě je to jeho vina a jemu náleží trest. Tady to věčný relativizování viny a trestu, činu a následku a podobně je cesta do pekla.
Prostě za chyby se platí. A protože jako neveřící nevěřím na boží trest, tak požaduji jako občan, aby trestal stát. Není-li toho stát schopný, mám právo si od něj pravomoc trestat vzít zpět a trestat sám.
... ať už je pravda jaká je, dětem to život nevrátí :-(
opravdu strašný !!!
Chudáci prarodiče, ty výčitky jim vůbec nezávidim :-(
Ne, děti zatim nemám. Nedokážu si představit co bych dělal v roli těch rodičů ...
strašný !

21.11.2011, 15:37 |
Jozzo HANZZ: ty jsi trochu mimo? Kde jsi přišel na to,že máš právo si vzít pravomoc do vlastních rukou a jít trestat sám?

21.11.2011, 16:09 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2011-11-21 16:13:08
kdyz jsem to videl, bylo mi z toho smutno, ta predstava je dost strasna, takhle prijit o deti, docela jsem chapal toho moderatora jak byl rozbitej ze to nebyl ani schopnej kloudne podat do mikrofonu.
Zpusob jakym k tomu doslo nechapu, bohuzel jak jsem pochopil to nikdo poradne nevidel, takze vi buh jak to bylo. Pro me je jasne vina na strane ridice, pokud je psano ze o tech zachvatech vedel a ze mu i zamestnavatel volal kvuli tomu zachranku, nemel za volantem co delat, nechapu jak nekdo koho muze ten zachvat chytit kdykoliv muze mit ridicak a muze jezdit, kdyz je to vec ktera se neda predvidat, ovladat, nebo nejak potlacit leky. Tady se prokazatelne nejednalo o ojedinely zachvat, mel ty zachvaty uz i predtim, je jedno jestli jeden za deset let nebo tri za mesice. Takovej clovek je proste podle me nebezpecnej, nema za volantem vubec co delat, stejne jako kardiaci nebo diabetici...
Někteří to tady vážně píšou dost drsně.. To co sem dal tappaja tak docela čumím,že ten jeden borec věk 22let dostal 3roky na Céčkovém baráku.. Ano byl tam fet,ale většinou jde jen na Ačkovej barák.. Tak jako např Luboš Lacina 5let na dohledu..
A mám takovej dojem,že i řidič autobusu jak zabil 20lidi dostal 8let taky na áčku.. Ani si to neodseděl celé.. Tuším tak 5-6let..
Bůhví jak to bylo, před chvílí byl v odpoledních novinách a buď je dobrej herec a nebo je z toho vážně hodně v prdeli. Bůhví jak to bylo, třeba záchvaty nemíval a dostal ho zrovna když vlezl za volant. Pokud je míval, tak je idiot, že do toho auta lezl. Tohle je strašně těžký. Dokážu se vžít do jeho role a i do role rodičů obětí.

25.11.2011, 06:26 |
hanzz Čím dál lepší. Jestli bude ten kokot alespoň trochu šikovný, tak se z toho vyseká na nepříčetnost
[ Link ] Kurva, kurva, kurva, co to je za zkurvenou výmluvu, ta nepříčetnost? To jako do těch nepříčetných lidí vstoupí sám ďábel nebo co, že jsou potom zbaveni odpovědnosti? Bych blil...

25.11.2011, 07:39 |
Pekis Pro rodinu strašlivá tragedie a pro nikoho kdo nemá obdobný zážitek je to nepředstavitelné čím si do konce života budou procházet.
A co se týká toho člověka...horkotěžko se bude zjišťovat co a jak se stalo. Je jen a pouze na jeho mormálních hodnotách jak se k tomu postaví. Jestli je to zmrd, tak se bude chtít zbavit té zodpovědnosti za vlastní čin. A pak je možnost, že se k tomu postaví morálně správně a nechá si nandat trest jaký by tomu celému příslušel...ale na tento scénář to zatim moc nevypadá.
Jestli je pravda taková jak momentálně uvádějí media a snaží se to hodit na nějakou pochybnou nepříčetnost nebo epilepsii, tak bych se nedivil, kdyby někdy v budoucnu přišel záhadným způsobem k úrazu (ne že bych mu to přál...ale na každou svini jednou dojde...).

15.03.2012, 10:36 |
Kamil | Upraveno: 2012-03-15 10:36:37
"až šest let" - to si dělají prdel ne? Zabít dvě děti, lživě uvést jako příčinu epileptický záchvat a jenom šest let?
[ Link ]
no jasně že max 6........ kdyby neudělal nic tak za to se u nás dostává 10..... když něco uděláš vždycky je to míň....

15.03.2012, 11:20 |
Rudi Vítej v ČR a víš, co je na tom největší pecka? Že takovej pirát Lacina, o kterým tady byla bouřlivá diskuse, tak dostal 5 let a přitom nikoho nezabil, jako tendle...