Navštíveno 1674x

01.12.2011, 13:15 |
BadyS nastávaj vánoce a třeba něco vymyslet pod smrk....
sledoval jsem staré vlákno o těchto vysavačích, leč už je to nějaký rok, tak hodte vaše zkušenosti, co do praxe s tímto heblem.
Moje otázka, potřebuji vysavač/robota na velkoformátovou dlažbu + plovoučky. Kde a který model pořídit, je toho na trhu ted hodně, ale dám na ověřé věci a tip kde nakoupit.
Díky

01.12.2011, 13:20 |
JR urcite Roombu a model podle toho co potrebujes ... mas tam nejaky chlupy ze zvirat nebo vlasy?

01.12.2011, 13:27 |
BadyS nene žádný zvíře co by dělalo maras...vlasy (krátké) na podlaze jsou vždy nějaké, takže to asi ano :-)

01.12.2011, 14:14 |
JR kratky jsou v pohode, to pobere kazdej .... na dlouhy uz je potom lepsi PET verze. Takze fakt vybirej akorat podle podle toho co potrebujes za funkce.
Ja mam roomba discowery - mame psa, kterej pousti chlupy o 106. Zatim velka spokojenost, jednou za 1/2roku ho musim vzit do garaze, rozdelat a vycistit - zacne zatacet, nebo couvat...
Jinak jaky kupujete baterky, ja koupil asi pred 3/4 rokem repasovanou baterii tady nekde od nas a uz zacina byt zase KO - cili baterce davam tak 1rok zivota vzdy

01.12.2011, 14:20 |
JR my mame presne dva roky 520 a baterka furt OK
ten discowery je tusim rada 400, takze mozna uz mas lepsi battery
OT: Badys, potrebuju s tebou mluvit
mas jiny tel. cislo ?
Se s dovlením vtírnu. Taky po nějakým šilhám a našel jsem tento eshop
[ Link ] Máte někdo s ním nějaké zkušenosti? Tu cenu mají více než zajímavou... :)

01.12.2011, 19:33 |
BadyS newman: nemám zítra cinkni ;-)
Area51: zajimavé
Newman: V makru jsou za 4800, už jsem to tu několikrát psal. Na aukru jsou taky za podobný prachy. Ale nikdo s nima nemá zkušenost :/
Měl bych dotaz na majitele iRobotů... jak dlouho jim cca trvá vyluxovat menší pokoj, řekněme 16m2? A jakým způsobem poznají, že je vyluxováno? Mají na to nastavitelný časovač, nebo to podle něčeho odhadnou?