Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > eurotrip

o Navštíveno 2827x o
o 22.12.2011, 18:41 | deywis
Na příští rok plánujem s přítelkyní a přáteli dovču v trošku jiným stylu, v plánu je trasa viz fotka, hlavní města, kde se chceme podívat, jsou wolfsburg, amsterdam, rotterdam, brusel, brugy,paříž. Máte tipy na místa kde stojí za to se podívat a je to po cestě, nebo s nějakou minimální odchylkou? cesta je plánovaná na 10-14 dní... díky ;-)

foto k příspěvku  od deywis

o 22.12.2011, 19:45 | Luke-Jeep
Stuttgart - muzeum porsche ;-)
o 22.12.2011, 19:51 | shamania
Nepsal jsi ubytovaní, ale letos jsem byl v amstru v campu [ Link ] a můžu doporučit.
Určitě doporučuji Europapark [ Link ] (je tam nejrychlejší horská dráha v Evropě) a docela i po trase. Počítej, že to zabere celej den, takže min jedna noc.
Pak ještě Sinsheim Auto & Technik Museum [ Link ] je to hned u dálnice.
o 22.12.2011, 20:03 | Proffesor_W
to ja to mam na leto naplanovany takhle :) kdyby nekdo vedel o nejakych dobrych cenove prijatelnych hotelich v mestech:
Salzburg, Bolzano, Davos, Brescia, Lienz a Graz, popripade v okoli, tak budu moc rad za radu :) Desne se tesim, Cortina d Ampezzo, Grossglockner, San Bernardino, Villach, Stelvio pass, Bormio, Davos, Salzburg...

foto k příspěvku  od Proffesor_W

o 22.12.2011, 20:04 | Proffesor_W
Jj, Sinsheim za to sotji, ale to je fakt minimalne na odpoledne si to projit. Po ceste k sinsheimu se muzes zastavit na Hockenheim ringu, je to hned vedle dalnice.
o 22.12.2011, 20:08 | DaveX
Určitě nezapomeň na Wandersex v Amsterdamu ;)
o 23.12.2011, 11:29 | deywis
shama: co se týče ubytka, pokud se nám podaří sehnat obytňák, tak budem spát v obytňáku, ale na to moc nespolíhám, pojedem nejspíš dodávkou takže v případě nouze přespíme v ní, jinak bysme to chtěli řešit formou nějakých penzionků, hotýlků případně kempů. vždycky přespání tak na jednu noc, jenom amster,brusel a paříž chceme 2 noci..
o 23.12.2011, 12:53 | Lukaash
Prof : moc pekny, podobna trasa mne bude cekat v roce 13, zatim neni ten spravny povoz ...
o 23.12.2011, 13:02 | RedBaron
Já bych teda nevynechal Nürburgring a alpský průsmyky
o 24.12.2011, 00:13 | haskyvr6
Musemum Sinsheim nesmíš vynechat a Museum Speyer taky stojí za to, Stuttgart jako Luke. Na Sinsheim potřebuješ minimálně jeden cely den na proběhnutí a každý si tam najde svoje co ho zajímá ;-)
o 24.12.2011, 00:39 | deywis
díky za rady. problém je ale ten, že jedem já s kamarádem a naše přítule, u kterých se obávám že strávit den pobíháním po automuzeu nebude ta pravá zábava :)
o 24.12.2011, 01:04 | Proffesor_W
jsou tam letadla, tanky, dela, motorky, proste vsechno mozny, a nebo do Spayeru kde jsou i lode, ponorky, raketoplan a hromada veci okolo vesmiru
o 29.12.2011, 10:30 | Area51
Já mám v plánu dvě cesty :) Uvidíme jestli je zvládnu obě letos, ale asi tu GB nechám na příští sezonu :) Přeci jen auto bude chvíli po renovaci....

foto k příspěvku  od Area51

o 29.12.2011, 10:30 | Area51

foto k příspěvku  od Area51

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3342 sekund.