Navštíveno 3701x

nemáš špatné datum na kalendáři? :-)

24.12.2011, 13:51 |
rcman Ještě je světlo... Ježíšek má strach ze světla.
Kotass :D
ty vole, snad nejede stopem, to bych se ho dočkal tak v květnu :D

24.12.2011, 14:12 |
Kesam :D karton LMek :-) Spacák na ryby dneska sem ho skoušel přes noc okno dokořán a byl mi v něm hic kurwa asi sem to s tím teplotním komfortem přehnal :D

24.12.2011, 15:11 |
choze Jeste ze k nam chodi jezisek a ne blbej santa ;)

24.12.2011, 16:12 |
Link Kotass: taky to sleduješ od rána? :D doufám že nám se vyhne :D
Já sem dostal leda tak hlad zatim :/
Jako choze. Santa at jde do p*dele :) My cekame taky na Jeziska.

24.12.2011, 19:02 |
TROY Já toto od ženy )))

24.12.2011, 19:13 |
dolph heh.. me donesl fiskars takumi + tescoma nože + beckham vuňku :) peckáá :)
Asi jsem byl hodný,já tam našel tohle :-))

erotický vánoce :) na stromku koule a pod stromečkem píču :)

24.12.2011, 20:19 |
Sau Sem asi taky celý rok moc moc poslůchal - lístek na Jágra do NHL a domluvenů návštěvu Pentagonu k tomu :)
Já letos jen takové drobnosti,ale radost mám z čelovky.
[ Link ] Na kolo a do garáže super.
Sau: Tak to jedeš do MB ne, když Pentagon :-D

24.12.2011, 21:06 |
Sau Kam že ? :)
Mladá Boleslav, tam je Pentagon :-D Tedy ten škodovácký :-) Tak se tomu říká, je to u fotbalového stadionu, kde sedí vedení škodovky, prostě Pentagon :-) a cca 300 m je Ácéčko - AC, Administrativní Centrum :-)
Pentagon - v Mladé Boleslavi se tak říká budově škodovky kde sídlí představenstvo:-)
(foto z netu)
Já byl hodný - canon ST-E2 a manfrotto 5001b + 026head, z toho mám největší radost:-)

24.12.2011, 21:29 |
Sau | Upraveno: 2011-12-24 21:29:45
Jo ahaa :) Tak to sem nevěděl :) Já sem myslel tady tento

24.12.2011, 21:33 |
CRK | Upraveno: 2011-12-24 21:40:51
A já se konečně dočkal zmrzliny
samozřejmě včetně hardware :)

24.12.2011, 21:34 |
Paczqo | Upraveno: 2011-12-24 21:42:50
ja si musim počkat do 27.12 až budem slavit opožděne s mladou vanoce ale sam jsem si naježil Jeepa v životní velikosti a od rodiny kosmetiku tonino lamborghini a spešl hrnky na ruzne druhy nápojů.

24.12.2011, 21:34 |
bafis kozenou bundu a Dolce gusto od Prady...a dal se uvidi zitra co vypadne ze zbytku rodiny :D
Jo a malem jsem zapomnel, dnes jsme spali prvne v novym byte, byl to porod takhle pred vanocema, ale bydlime...takze to je hlavni darek.
[ Link ] :-) novější, ale starší, ještě se starým logem...

24.12.2011, 21:37 |
Jujk0 Štiepaciu sekeru Fiskars X17,200€,Mini aktívne repro k notebooku a telefónu (X-mini II) a ešte PSP (ponožky slipy papuče) :D A zajtra niečo od prítulky :)
já dostal všelicos, ale bonsai mě potěšila, ačkoliv škoda jí, protože dokážu donutit umělou kytku k opadání za cca 2 měsíce, o živé nemluvě:D
od ecka mikunu k autu sem dostal peníze na renovaci kol a pak samozřejmně kosmetiku :)
Já? já konečně po x letech dostal k Vánocům klid a mír. Konečně jsme zlomili "tradici" výjezdu na ambulanci nebo nervový kolaps manželky. Letos bez ambulance a bez nervového kolapsu........
děkuji. Děti byly vcelku hodné a naprosto bravůrně letos podtrhli Vánoční atmosféru zpíváním "milionů" koled......, které ani bohužel já neumím.
Asi jako L.k, byl jsem rád, že jsem dneska slyšel lidi co mám rád a i když jsem s nimi nemohl mluvit osobně, udělalo mi to radost. A i ty se kterými jsem nemluvil a psal si sms apod., i to mi udělalo radost...

24.12.2011, 23:43 |
Kesam Já sem dostal to co dostávám každej rok takže to ani nestíhám nosit ty fusekle :-)
Radost mi udělal Nožík sice asi za 150 ale na ryby do kufřiku bude dobrej :D ještě čekám lehátko na ryby to bude asi nej :-)
Pentagon se říká též administračce v Aeru, v Synthosu (Kaučuku) takže asi všude :-)
To snad každej větší areál budouv má svůj pentagon ;)

25.12.2011, 08:17 |
jok3r Paczqo: peknej peknej, bydlim kousek od tebe kdyz vidim tu fotku :D

25.12.2011, 09:46 |
Kesam my na dráze v depu tomu říkáme Bílí dum :D
Nooo já dostal letos předčasně 22.tého největší dárek v práci. Rozdali nám totiž výpovědi... :-(
Letos jsem byl fakt hodnej :)

kincmar: Bude dlouha zima co :-D
Kluci, upřímně vám ty mašiny závidím.
Po dlouhé době je to první zima, co nemám mašinu v garáži. A je to strašnej pocit, když se člověk na ni nemůže jít ani podívat :o)
Hlavně z jara opatrně
AllInOne: Tak těším se moc to je pravda,hlavně je to moje prvni.Ješte dokoupit hadry..
Flexar
No tak pokud je to tvoja první, tak se ti ani nedivím.
Bych k ní chodil přes zimu i onanovat :D
Flexar: Jako úplně první motorka?

25.12.2011, 14:45 |
relax AllInOne .. :D už chápu ten strašnej pocit z prázdný garáže
Jo je to hroznej pocit, ještě když bylo trochu tepleji, tak jsem se svezl. A teď už se jen chodím kochat :) Hadry už mám nakoupený s předstihem. Chybí už jen rukavky a na to je do jara času dost :)
Kurva, to je ekonomická krize :-))) Auta, motorky, Pentagon, mobily... :-)
Asi největší radost Sharan 4motion.Jinak svody na závoďáka,kosmetika a pár modelů hasičskejch autíček.

25.12.2011, 16:43 |
Sau Mr.Scully : Jo, eště sem zapomněl, jakůsi knížku od kohosi jménem Doherty ;)
A z krize sa dostanem jedině utrácáním a ne sezením na penězoch :)
PSP - ponozky, slipy a pyzamo
spíš měkký dárky a nějaký peníze
je potřeba strkat do baráku a ne na kraviny

27.12.2011, 17:33 |
gizmi od me rodiny: nejake kraviny do kuchyne a hlavne hypo na byt :) (jednou budou mit babicky byt, ktery je psan na me a splaci mi hypo na nas)
od zeny rodiny: pracka
ja zene: mikrovlnka, nahrdelnik, nausnice, kasr (precijen oproti vesnici ted bydlime ve meste) a plna nadrz do auta (jelikoz me je v servisu, tak nakonec dar sam sobe)
zena me: luxus triko
od zeny prarodicu: kosmetika - zkratka kraviny do koupelny
od mych prarodicu: 3t penez (dneska 2jka padla na maso v makru - cca 10kg masa a kraviny)
:o) kazdopadne spokojenost, pac od 24.12. bydlime ve svem uz jako plnohodnotna rodina
kincmar: Mě se ani nepochlubíš.. :-) Je teda pravda,že takové stroje mě vubec nezajímají,ale tAK na kávu.. :-))