Navštíveno 3789x

nemá někdo tip na nějakou dobrou prodejnu kde se dá sehnat oblek na urovni?popř. značku obleku

25.12.2011, 15:10 |
relax Záleží kolik do toho chceš investovat :) ... Napadá mě blažek (pár věcí od něj mam a spokojenost), Pietro Filipi a plno dalších - většinou už jsou v každym druhym obchodnim centru. Osobně bych asi volil toho Pietra.
50 litru za oblek určitě nedám ale do tý desítky klidně. blažek mě taky napadl ale moc se mi od něj nelíbí,kouknu na toho pietra
Presne jak pise relax - Blazek a Pietro.
Vim, ze jsem kdysi koupil oblek i u Sunset suits - kvalitativne to je horsi nez vyse jmenovane znacky, ale urcite pouzitelny.
A divam se dle profilu, ze ses z Usti, takze bych Ti jeste urcite doporucil udelat si ted vylet do Drazdan. Ses tam za chvilicku a byl jsem tam s kamaradem, co shanel oblek. Takovou ochotu tady nenajdes. 1 zenska mu tam do kabinky prinesla tak 30 obleku na vyzkouseni, ale on je takovy protahly hubeny hovado a nic mu nebylo :-) I tak se pani prodavacka velmi mile usmala a ze urcite neni problem a at prijde zas.
Je tam o dost vetsi vyber, a ty ceny urcite nejsou spatny. Kolem te desitky by ses motal.
Byli jsme nakupovat v Altmarkt stadt (nemecky neumim, tak nejak se to snad pise) :-) Je tam velka nakupni galerie.
Ja kupoval u Blazka a spokojeny,daji se tam najit obleky za prijatelnou cenu i velky peniz.

25.12.2011, 17:17 |
Pajk Peek & Cloppenburg - sem se podívej. Je tam strašně moc značek a dobrý ceny.
Já koupil v Polsku na trhu za dvojku,mám ho 6tým rokem a furt drží :D

25.12.2011, 20:39 |
nome pierre cardin do ceny by ses mohl vejít a stylem je to úplně někde jinde.
Záleží jestil to máš na reprezentaci nebo na běžné nošení, Každopýdně bych vybíral ve specializovaném obchodě a ne na burze :D

26.12.2011, 09:19 |
koren Blazek, jak jsem koukal podle netu sly ceny dolu a pokud plati slevy lonsky kolekce, tak pockat tyden a cena vyrazne pod 10 i s "prislusenstvim":-)
když tak kdybys ne někde tam u tebe sehnal a nebo ne ty Drážďany, možná by se vyplatilo sjet sem -
[ Link ] Oboje - Blažek i Pietro tu mají prodejny
Hajtaur: já ve Štěrboholích byl a na outlet je to tam takový šizený .o( příklad - kupuju GAS rifle, cena na štítku 4500,- kaček - je to outlet, takže stály 3500,- a pod tím další štítek v Eurech a cena na přepočet 3500,- - takže to je takovej outlet- neoutlet .o)
každopádně se tam nakupuje docela hezky.
já to řešim taky, páč vyřizujeme svatbu na červen - nevíte někdo kdy začínají u Blažka výprodeje ? dá se tam koupit fakt za super peníze, sehnal jsem tam loni kabát z bůra na 1500,- kaček ...

28.12.2011, 00:37 |
JR Outlet je hrabarna, kam jdu triko nebo teplaky. Obleku tam velkej vyber neni.
takže report: oblek z 10 na 6 Blažek Zličín - dobrý, botky Bugatti, košilu a kravatu mám - tož může byt ženitba .o)
Pietro blá blá - nic a když outlet, tak hnuj. Ceny jako u Blažka, ale Blažek takový šikovnější obleky

31.12.2011, 11:12 |
koren MazliG: to jsou povanocni slevy nebo predcasnej vyprodej "lonsky" kolekce?