Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přihlášení tažného zař.

o Navštíveno 1107x o
o 26.12.2011, 11:56 | Jirka156
Zdar. Několikrát jsem už přihlašoval nové tažné zař. s typovým listem, to je v pohodě. Ale mám možnost koupit jeté originál tažné zařízení na moje druhé auto (Laguna I kombi, ale je bez typového listu. Má na sobě pouze nějaký typový štítek. Prý to stačí na STK a pak se to dá po kontrole na STK přihlásit. Je to tak? Já vím, že kdysi na Golfu II, když jsem chtěl sehnat originál tažné a bez typ.listu, tak po mně chtěli na dopravce velký techn.průkaz, kde by to z auta původního odepsali a na nové napsali. Proto jsem se na to vykvajz. Ale to už je hromadu let.

o 26.12.2011, 14:19 | mrazik
Ahoj, na STK te vyhodi, musis sehnat vyrobce toho tazneho a pokud je to original, pak musis do Renaultu. Mozna se budou kroutit, ale musis jim zduraznit, ze po nichc chces jen prazdny papir, na ktery napises prislusne hodnoty uvedene na stitku a s tim pak dojedes na STK. Takhle to ted delam na sve toyote, kde jsem original tazne sehnal v nemecku.
o 26.12.2011, 19:06 | Jirka156
Jaký papír mi na to napíšou? Stejně mně to nenapíšou podle mě v showroomu. Podle mě se takový papír musí zaslat na oficiální zastoupení pro ČR. Tam to za nějakou úplatu napíšou. Přepis motoru např. u VW kdysi stál 3.000Kč. To si koupím radši tažné nové. A gór v Renaultu v HK. Kolega chtěl kdysi, ještě když to auto vlastnil on, říct kód rádia a ani po předložení TP, kupní smlouvy a OP mu ten kód neřekli. Takže musel kupovat rádio neoriginál.
o 26.12.2011, 20:10 | Šestikule
u tazneho to plati porad stejne, takze kdyz nemas typovej list, potrebujes velky TP auta na nemz to tazne pred tim bylo, na zaklade toho ti to v klidu zapisi, model a specifikace aut musi byt samo zcela totozna
o 26.12.2011, 21:30 | mrazik
Jirk159 u toho Renaultu jsem myslel prazdny tikospis tazneho zarizeni. Proste nahore je nadepsano Typovy list a pak prislusna policka, do kterych se napisou udaje toho tazneho zarizeni ze stitku. Pokud by ti to montovali oni, vypisovali by stejny papir. Oni ho vetsinou vydavaji jen s novym taznym, zarizenim, ale je to jen kus papiru, takze z jejich strany o zadne riziko nejde - oni tam zadne razitko davat nebudou, to bude az STK.
Sestikule typovy list muze vydat i vyrobce toho tazneho zarizeni, treba u me to je Toyota. Koupil jsem ho na ebay, dojel do toyoty, ukazal jim stitek, dostal jsem nevyplneny typovy list,namontoval doma svepomoci a ted me ceka STK a pak DI.
o 26.12.2011, 21:48 | Šestikule
jj, to je jasný, ale pokud typovej list nemáš možnost sehnat, tak to jde v pohodě i s tím techničákem
o 27.12.2011, 14:58 | Jirka156
Mám obavy, že mi pán pošle na odepsání velký TP. Snaží se mě stále přemluvit, že to přihlsím na STK i bez typového listu. Kašlu na to.
o 28.12.2011, 09:33 | mrazik
Jirko ja bych to nevzdaval, zkus se zastavit v tom renaultu, jeslti to tazne je original od renaultu. Me ten papir v toyote dali zadarmo a to je u toyoty co rict.
o 29.12.2011, 19:33 | Katy
asi blbej dotaz, ale kdyz se jedna pouze o přepis z TP do TP u stejnych vozů, musi se s tim na stk ? :))
o 30.12.2011, 06:47 | Šestikule
Katy: pokud máš certifikát na montáže tažných (nebo potvrzení o montáži od někoho takovýho), tak nemusí. Jinak jo, na STK prověří, jestli je správně a funkčně namontováno a dají ti na to štempl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3412 sekund.