Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Galaxy SII displej a ochrana

o Navštíveno 1018x o
o 27.12.2011, 17:10 | LukasMatej
Jak to ma S2 s ochranou displeje proti poskrabani :-)

o 27.12.2011, 17:58 | prohifi.cz
Mam S2ku, nemam ji v zadnem pouzdre, nezachazim s ni jako cune a porad jako nova :-)
S2ka ma mit gorilla glass, ktere neco vydrzi. Na tom je teda nejaka olejofobni vrstva, ktera se nekdy muze lehce poskrabat, ale pod ni to sklo jen tak neposkrabes.

Jinak asi klasika - folie nebo pouzdro, tady tezko vymyslis vice.
o 27.12.2011, 18:01 | LukeFab
nosím to jen v obalu,na skle nemám nic,akorát to kazí ty folie.škrábance na skle nemám
o 27.12.2011, 18:02 | Downland
jj ma gorila glas trida 2 plus ta vrstvicka aby se tak nemastil displej / jenze ta uz se poskrabat da :/ ja mam s2 uz asi pul roku a zatim bez jedineho skarabanecku a to dokonce ani na plastech :D nepouzivam vubec nic chovam se ktomu jako k drahe hracce
o 27.12.2011, 18:26 | CVakk
já mam galaxy S (jedničku) zacházím s ní "jako prase", žádná folie, obal...nic.. v autě to hodim do příhrádky a jedu.... Display stále jako novej...

pokud na to dáš cokoliv tak to musí přežít vše...
o 27.12.2011, 19:53 | Nismo.Power
SGS2 těžko škrábneš..... zkoušel sem na 1če šroubovák a nic, zacházim s tim jak automechanik a jediný co nevydržel display byl žhavík od svářečky :) udělal piďi ďolík jinak to vydrží fakt dost a nepraskaj jako eply :)
o 27.12.2011, 22:31 | CVakk
koukni na youtube je tam hromada krásnejch ukázek co vydrží a podle se rozhodni jestli nebo co na to dáš...
[ Link ]
o 28.12.2011, 08:24 | macomb
Já teda na S8500 Wave (mám ho asi rok) už dva 2mm vrypy mám, ale jsou vidět pouze proti slunci. Jinak je sklo hladké, žádné mikroškrábance jako z plastového displeje. Kovová záda jsou již silně obroušená. Ale musím přiznat že jsem na ten telefon celkem prase a žádný obal ani jinou ochranu nepoužívám. Navíc malýmu se podařilo párkrát si z něj udělat ozembouch a přistihl jsem ho několikrát, když displejem brousil zemi. Takže pokud nejsi prase a nemáš děti, které by je používaly jako otloukátko, tak bych se na nějakou fólii na displej vybodl. ;)
o 29.12.2011, 19:24 | kasko
když se tu řeší SII, zeptám se na pár věcí, ať nezakládám další topic.

1. používáte někdo baterku s větší kapacitou,popř. rozšíření baterky? Telefon lehce ztloustne, ale zda se to vyplatí. Já Mám denně cca 3 hodiny hovoru a cca 100 emailů. Proto nabíjím každý druhý den

2. jaké máte aplikace, které jsou užitečné pro normálního uživatele. Já např. baterku, opera-mini, prográmek na JPEG, TIF, apod a taky NOLED (jen mě štve, že zná pouze maily z g-mailu, a jiný mail se nedá nastavit /exchange/.

PS: forum jsem prošel, ale nic extra mě nezaujalo.

Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.