Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dětské domovy ?

o Navštíveno 902x o
o 28.12.2011, 20:25 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
Na jednom zájmovém foru které často navštěvuji jsme se dohodli,že by bylo vhodné spáchat nějaké konkrétní dobro. Posílat finanční částky na jakási konta a nevědět tak kde skončí nechceme.Chceme pomoci přímo nějakému dětskému domovu...ale dle čeho vybrat ten správný? Samozřejmě funguje Google...ale ne všechny DD mají webovky.Některé DD vypadají na foto už i tak dobře a i spoustu z nich má sponzory...i zvučných jmen.
Pro mě je taková akce úplně novou záležitostí a zkušenosti nemají ani další zúčastnění.
Nepotkal jste se s něčím podobným už někdo?

o 28.12.2011, 21:01 | Zephyr
ale jo přímo tady jsme se skládali na vozík jednomu členovi. Je samořejmě lepší když víš komu peníze posíláš. Chtělo by to někoho, kdo má alespoň nějaké povědomí o konkrétní organizaci-jednotlivci.
Takýe doporučuju vyhledávat v okolí některého z dárců...
o 29.12.2011, 08:51 | Thullo
Ja bych nikdy ani zadne penize nedal na takoveto veci... kdysi jsem nosil do ustavu pro telesne a mentalne postizene primo hracky - tohle je dle mne lepsi zpusob - ruku na srdce, HAJZLOVE jsou dnes vsude a aby se nekde daly penize a nejake prase si za ne pak kupovalo chlast, cigara atd. to ne... Spise bych tedy navrhoval neco nakoupit a pak predat uz nakoupeno - a nemusi to nutne byt hracky - napr: obleceni, jidlo, pamlsky, elektroniku atd. Dle me lepsi, nez penize, neb to bude souzit tem, pro ktere to bylo urceno...
o 29.12.2011, 08:55 | muSlim
U nás sa každý rok dávali nemalé love na darčeky do domovov. Väčšinu ľudí to prešlo po čase až videli, že v _každom_ domove je 70-80% morgošov, ktorí dokonca väčšina z nich mali aj rodičov, ale chodili si pre nich len na sviatky, narodky a tak... Jasne, sú tam aj také deti ktoré sa tam dostali fakt "právom", ale kvôli tej väčšine neprispôsobivých by som sa na to ja osobne vysral...
o 29.12.2011, 09:48 | Mr.Scully
Jako výše. Když vidím ty děcáky, kde 90% dětí jsou odložený cikáni a hračky od sponzorů mají lepší než jsem já kdy měl :-/ A pak z nich beztak vyrostou kriminálníci.

Za mě je daleko lepší adresně přispět třeba nějakému členovi, který měl nešťastný úraz nebo tak něco.
o 29.12.2011, 10:12 | .mycTD
jj, napred je treba se zamyslet, z ceho prameni pocit, ze se tam ty deti maji zle? aspon teda v materialnim smyslu, bo rodinu jim stejne nekoupis.
o 29.12.2011, 10:56 | duke
Za mne do dětských domovů ne. Byl jsem na Charity day v rámci práce u bývalého zaměstnance odpracovat v jednom dětském domově den (hrabalo se listí na zahradě) a zaměstnanci nám říkali, že hraček, reklamních předmětů apod. věcí mají tolik, že mají plný sklep a již neví co s tím...
Našel bych nějaké postižené děcko v sociální(netmavé) rodině a tomu konkrétně pomohl...
o 02.01.2012, 11:18 | Conan
Nejlepší je si nějaký DD vyhlídnout (třeba v tvém okolí) a přímo tam zajít a zeptat se, co potřebujou.
o 02.01.2012, 11:21 | walish
Mnohem hůř než dětské domovy jsou na tom domy s pečovatelskou službou,pro seniory atd.,tam ty peníze většinou chybí a dost se jich ruší. Ale možná by taky nebylo špatné třeba kupovat granule a hračky do nějakého psího útulku....
o 02.01.2012, 22:11 | Pekys
možností je spousta - už jsem dával věci do kojeneckýho ústavu, kde mladá dřív pracovala a ví jaký to tam bylo, Praha - Sulická. Pak jsem dával něco do mateřský školky, ale vždycky věci, hračky, nábytek, vybavení. Do útulků žrádlo, konzervy.

Jak dáš někam prachy, vždycky to bude někoho lákat na ně šáhnout. Bohužel v tomhle už nevěřím nikomu. I část hraček z MŠ se ztratila...
o 03.01.2012, 13:45 | Rudi
To už radši vybrat nějakej stacionář nebo nebo ústav, kde jsou ty děcka postižený. Pro ně je i sebemenší výlet třeba i do ZOO úžasnej zážitek a pomůžeš tak aspoň někomu, komu už od narození nebylo naděleno tolik, aby mohl žít jako ty.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3135 sekund.