Navštíveno 1123x

29.12.2011, 08:13 |
dolph zdar
dnes ráno jsem přišel k autu a za oknem lísteček... otevřu a čtu: vím kdo vás naboural........ :)
tak jsem auto obešel a přední blinkr na sraky
lehce posunuté světlo . . hm říkám si škoda cca 150kč (felicie) nebudu to moc řešit, ale nasedl jsem, rozjel jsem se a volant nebyl rovně, ale natočený doprava, takže se muselo něco hnout.. na autě mám žlutý lak + budu odpoledne volat tomu dobrákovi co to viděl..
jak v tomhletom případě postupovat ? havarijko samo že nemam .
díky

29.12.2011, 08:14 |
dolph žlutý lak od auta co mě vojelo :)

29.12.2011, 08:18 |
X-sat (M)
Zažil jsem totéž. Zavolej mu, poděkuj, že je slušný a nechal na sebe kontakt. Sepište protokol o dopravní nehodě, nahlaste pojišťovně a počkej na likvidátora.

29.12.2011, 08:21 |
dolph sepsat protokol přímo s tím člověkem co to jen viděl jo?
nevím, nikdy za 10 let co řídím jsem neboural a pojišťovnu neřešil . . likvidátor asi určitě musí vidět "rozbité" auto že? takže opravovat to teď nemá cenu..
auto je psané na otce.. můžu to řešit místo něj já? třeba s plnou mocí ?

29.12.2011, 08:22 |
JR Pochopil jsem to tak, ze ten listecek psal nejakej kolemjdouci? Zavolej mu hned a hned volej nehodovku a prober s nima dalsi postup.

29.12.2011, 08:26 |
dolph JR: ááno pochopil jsi správně.. ale pán co to viděl a psal,tak je v práci (v dole) kde se nedovolám. mám mu zavolat až v 15:00 jak bude doma.

29.12.2011, 08:29 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-12-29 08:31:07
Vrat se na ono misto, zavolej policajty. Je to ujeti od mista nehody. Resil jsem to lonimkdyz nahodou jeden dobrak nechal za oknem listecek. Tenkrat skoda na porscheti 20k...
Hnedka zavolani policajti, sepsali, volano svedkovi, vse potvrdil, kdo jaky auto a jaka spz bylo uz na papirku... Borec slusnej flastr a porce bodu za ujeti od nehody a vyrizeny. Likvidator, pojistovna proplatila, hotovo
Edit: panovi velka flaska jako podekovani
OT: Podobnú vec som videl minulý piatok, blbá kunda odrela nákupným košíkom típkovi auto, tak som sa ju tam snažil zdržať, ale nakoniec začala histerčiť, zapísal som si SPZ a odišla. Prišiel pán po chvíli, ja som tam stál ako kokot, vedľa mňa neďaleko ten nákupný košík, vravím mu čo sa stalo a típek si ma začal podávať že som si to vymyslel a že to je najúbohejšia výmluva hodiť to na auto ktoré tam už nestojí :-DDD
No skoro som sa posral z toho, dal som mu papierik za stierač pričom tam po mne reval ako po malom chlapcovi, usmial som sa, sadol do auta a šli sme domov...

29.12.2011, 08:34 |
dolph Luke: jsem v práci a dřív než v 17:00 doma nebudu :/ takže to bude muset nějak vydržet, anebo si to holt zaplatím sám :/

29.12.2011, 10:19 |
X-sat (M)
aha sorry, přehlédl jsem to
Za stěračem auta nabouraného na parkovišti byla cedulka a na ní zpráva: Jak tohle píšu, sleduje mě několik lidí, kteří si myslí, že sem píšu svoje jméno, adresu a číslo havarijního pojištění. Ale není to tak.
[ Link ]

29.12.2011, 16:33 |
ladisv6 | Upraveno: 2011-12-29 16:34:31
me se nezdá že náraz který ovlivní řízení (volant nerovně) poškodí jen blinkr a lehce posune světlo..jinak hodně štěstí a postupuj jak psali výše

29.12.2011, 20:00 |
dolph ladisv6: to nejsi sám komu se to nezdá, ale je to tak .... hádat se nebudu :)
jinak jsem mluvil s frajerem který mi napsal vzkaz ..
byla to dodávka z místní půjčovny dodávek.. šrám od mojeho auta má prej od předního světla až doprostřed auta, takže je to identifikovatelné .. bohužel dnes jsem se tam už nedovolal . zkusim zitra

29.12.2011, 20:03 |
JR a uz te napadlo zavolat tu nehodovku?
tak ejstli emla felda stocene kola a ta dodavka se strefila na spicku feldy a pak to kolo v rejdu, tak tomu verim ze to je hnute..

29.12.2011, 20:20 |
dolph JR: priznavam ze ne .. . dnes hodne nabity den . . vypadlo mi to .. :(
thepyroman: presne tak .. kola byly vytočené.. sice ne uplně, ale čouhalo ven

29.12.2011, 20:23 |
JR A co tam treba zavolat ted? Muze mi to bejt uplne u prdele, moje auto ani prachy to nejsou, ale fascinuje me, ze lidi neco resit tejden na nejakym foru, nez aby zvedli telefon a zavolali tam, tam by meli.

05.01.2012, 14:02 |
dolph TAK.. vyřešeno..
minulý týden jsem zavolal do půjčovny odkud byla dodávka.. paní mi řekla že si všimli asi 4 metry dlouhého šrámu na levém boku.. pán co to řídil jim řekl, že se otřel někdo o něj..
pak mi volali zpět z půjčovny.. pán přiznal že o někoho zavadil, ale vůbec nevěděl kdy a kde..
za hodinu telefon .. představil se mi pán který řídil tu dodávku a že se chce sejít.. odpoledne jsme se sešli, tak se na to koukal a dal návrh jestli mi má dát peníze anebo to hodíme do servisu a ten on zaplatí.. ok beru servis . .
včera jsem to s ním zavezl do servisu, domluvili jsem se že až bude auto opravené tak mi auto sám doveze před barák. včera jsem to tam vezl v cca 16:00 a dnes v 11:00 telefon, jestli jsem doma že mi veze opravené auto..
slezu dolů, dám kolečko kolem baráku.. vše ok.
nakonec teda měnil blinkr, lehce zalakoval blatník, vyměnil jeden čep (prej byl hnutý?) a udělal geometrii..
takže tímto bych pánovi (ikdyž to nebude určitě číst) chtěl poděkovat za super přístup a rychlost.. :)
no jestli tomu, že tě někdo odře, ujede, v půjčovně lže, že on nic říkáš super přístup a rychlost tak sem asi z jinýho světa :(

05.01.2012, 18:39 |
dolph mas recht, ale taky se na me mohl vysrat, nezaplatit ani korunu a treba se jeste hadat ze jsem ho vojel ja.