Navštíveno 2149x

sice nepředpokládám, že to někdo řešil, nicméně zkusím. nevíte jak importovat záložky do google chrome? chrome nabídne při importu jen internet explorer. mám v opeře poměrně dost záložek a postupnýma aktualizacema mě opera štve víc a víc. už jen blbý zmiznutí ikony homepage, ale hlavně mi brutálně vytěžuje procesor, klidně 60%, bere 400MB operační paměti, každou chvíli se aktivuje turbo, že mám pomalej net, přitom sedím na 25MBit, otevřu např auto.cz a konec, začne se to chovat jak kdybych renderoval centrum Paříže. ostatní prohlížeče nic takovýho nedělaj.

30.12.2011, 21:28 |
Tendr Přidávám se, taky jsem nepochodil.

30.12.2011, 21:50 |
Draxx Opera kdysi byla muj nejoblibenejsi prohlizec, a to s tim turbem me taky pekne sere. Ale vicemene sem linej prechazet na neco jinyho = )
funguju na ní už poměrně hodně let, ale poslední dobou mě směr jejího vývoje nějak nesedí a navíc muj notes si s ní asi už moc nerozumí. jediný co mě drží jsou ty záložky
Tak si ji nastavte podle potřeby. Turbo sedá vypnout, tlačítka přidat též. Na opeře mi vyhovuje její ovládání.
Jen mi vrtá hlavou, jak se zbavit otravného "multifunkčního" tlačítka menu, respective opera, které po kliknutú rozjede teprve nabídku nabídek.
nicméně tohle asi nevyřeší přílišné vytěžování procesoru, který mě trápí. přizpůsobit si operu aso zvládnu, ovládání super, proto jí používám, ale už je pro mě jako prohlížeč nepoužitelná
Neříkám, že mam našlapanej komp, ale vytíění procáku nepociťuji. Mívám ji otevřenou klidně celej den a procák i RAM zasekaný nemam. Přes 300MB se mi ještě nestalo.
budu si tim muset prokousat. do html to sice exportuju, ale pak podle těch návodů neimportuju do chromu, nenabízí mi možnost importu html (v podstatě nevidím žádný výběr, jen z IE a pak google toolbar). funguje otevřít ten html export přímo pomocí chromu- pak ty záložky vidím, ale pak jednu záložku po druhý ručo přetahovat do lišty bookmarks se mi nechce
Nevím, doma jedu pořád Operu ale v práci mě štve, že musím furt dokola zadávat heslo na proxy, tak mám chrome. A zjistil jsem, že často navštěvuju 14 stránek co mám nahoře hned na personal liště a zbytek už jen googlím :o)