Navštíveno 1175x

01.01.2012, 22:38 |
Mario Mám 10let vodafone, ale nemůžu se od října spojit s operátorem a přidat další 2 tel čísla pod svůj účet, tudiž není o čem jednat, odcházím.
Já se tak chovat ke svým zakaznikum tak jsem do tydne na pracaku....
O2 nebo T-mobile?
2tel čísla s neomezeným voláním
2tel čísla s cca 200min a 100sms
1tel číslo prakticky nepotrebuje volne minuty ani sms
2tel cisla ciste na mobilní internet (USB Modem)
umí někdo? Spěchá!
777266144
Ty woe Mario zije :-O aoj kamarade ;-) hele operatori sou vsici nakonec stejni :-(
žije :))
každopádně chlape myslim si že máš momentálně nejlepšího operátora co můžeš mít a nějak nechápu proč se s nim nemůžeš spojit ?:) co tak čumim po okolí tak jedinej vodafone vždycky výjde zákazníkovy vstříc a bohatě stačí říct že odejdeš a to je jedinej operátor na kterýho to platí i kdyby ti měly dát služby za polovinu.....
O2 to je taková klasika ale služby zrovna nic moc (sem u nich prozatim bohůžel)
tmobile : nejhorší operátor co znám, neochotný a služby naprosto nulový a ceny zcela nejhorší široko daleko..... od těch sem utíkal co mi nohy stačily a koho znám dělá to samý pokud už neudělal a tak 90procent migruje k vodafone a zbytek k O2....
takže spíš řeš kde je chyba že se nemůžeš spojit ? nestačí normál zajít na pobočku a zeptat se ?

02.01.2012, 00:03 |
Nora Hoj Mário :D
jí tohle řeším od března :D
Ahoj
Taky se divím ,že to s Tebou nikdo neřeší. Já dělám u Vodafonu firemní zákazníky takže by nebyl problém na to nějak kouknout :)

02.01.2012, 00:33 |
JR U vodoucha se operatorovi dovolam pokazdy. Je fakt, ze konkretnimu obchodnikovi jsem mel probrem se dovolat.

02.01.2012, 08:22 |
TROY Lokal11
jenže asi děláš přes partnera ;))
nemate info zda bude pokracovat to neomezene volani za ca 1500? Nechteli mi ho dat kvuli tomu, ze jsem si vzal telefon.
asi 13let jsme měli jako firma O2. všude jsem říkal, jak jsou super, jenže to jen proto, že těch 13let jsme jen volali a platili. když jsme zjistili, že naše prehistorický tarify jsou silně předražený od aktuálních a chtěli jsme to změnit, tak se O2 předvedlo jako naprosto neflexibilní a arogantní společnost plná stejně vystupujících lidí. teď jsme u vdf, platíme půlku a komunikace funguje.

02.01.2012, 11:07 |
Mario Jo žiju :-)) ale nemam cas na nic :-)
Problém je v tom že mě extreme ignoruji, poslední operator pan S.Niklas s kterým jsem mluvil 21.12. mi jistojiste slibil, že se o to osobně postara a do patku 23.12. zavolá...... samozřejmě jako 9 kolegů předním, nic, vůůůbec nic.
Chtel bych jim apoň přes nějakého nadřízeného zkomplikovat život, ale nevím jak. Připadá mi to jako dost neuvěřitelné.
prostě problém je v tom, že já zavolám na linku, sdělím požadavek, oni mi řeknou že se mě někdo do 3dnů ozve a tak to chodí 3měsíce..... a nikdo nic. nevim co s tim
my posílali písemný stížnosti, zkoušeli jsme to přes nadřízený ke kterým jsme se jako firma s nějakou útratrou dostali a nepomohlo nic...

02.01.2012, 14:46 |
LionVTS | Upraveno: 2012-01-02 14:46:32
Neda se to vyridit osobne nekde na pobocce?
a VDF nemen, nebudu ti moct psat zadara :-P

02.01.2012, 15:14 |
TROY na pobočce firemní smlouvu nevyřídíš
Jinak Mario tvůj člověk z 21.12 tady už nedělá )
Taky premyslim o zmene, v dubnu mi konci 2leta smlouva u T-M a premyslim obtom VDF ci zpet k o2.
Uvidim co mi nabidnou za tarify.
mne vodavon bere telefony ihned, nekdy ve spicce teda az na treti zazvoneni, ale neexistuje ze bych nemel ihned nekoho na lince .-)
spis mne vadi to ze i pres vice nez 11ti letou historii ma novej prebehlik vice vyhod nez stali zakaznici
Kralik: mas recht, jsem u nich ca 8 let mozna i vice a kdyz jsem chtel v uvozovkach prebehnout ke konkurenci, nabidli mi tri hodky navic zdarma, stejne platim kolem trojky mesicne.
Nevite jetsli ta akce na neomzeny bude mit jeste trvani? Protoze na infolince mi to naznacoval.

02.01.2012, 20:24 |
Pekys kral007, Rajdlos: ale takhle je to uplne vsude, protoze dlouholety ovecky plati a moc neremcaj, az se ozvou, zacne se to resit. Novy ovecky je potreba nalakat, proto maji vice vyhod. Ale staci se ozvat a da se s tim neco delat. Takhle je to nejen u VDF, ale vsude, kde se poskytujou sluzby, O2, UPC, T-M,...
neomezeny tarif za 1490 bude minimálně do velikonoc bych řekl. Ale nezoufal bych, bude další akce, možná ještě výhodnější.
Co se týče neomzených, nebo o hodně zvýhodněných podmínek když jim řeknete že jdete jinam, tak všechno má svý meze, i VDF něco stojí Vaše volání do ostatních sítí, takže to není jen o tom, že pro VDF je lepší aspoň 500,- , než Vás pustit ke konkurenci.