Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Předváděčka - další oběť :/

o Navštíveno 14571x o
o 06.03.2012, 14:34 | M.a.R.i
Dnes mi volal děda a sdělil mi super novinu. Byl na předváděčce a vyhrál hodnotné dary (mobil,deka,robot,vysavač,trouba), za které bude muset zaplatit 35000.
Prý nic nepodepisoval, ale pro jistotu na co se mám připravit?
K večeru se mají u něj stavit a přivést mu "dárky" a určitě něco k podepsání.

Stačí odstoupení od kupní smlouvy? Pokud teda něco podepsal? A pro jistotu jim to ještě poslat písemně?

o 06.03.2012, 14:38 | nome | Upraveno: 2012-03-06 14:39:43
poslat někam, i kdyby něco podepsal tak platí následující

V případě, že chcete odstoupit od kupní smlouvy uzavřené mimo prostory obvyklé k podnikání (tzn. v případě zakoupení zboží mimo provozovnu prodejce, čili typicky na různých předváděcích akcích v hotelech a restauracích nebo zboží zakoupeného od podomních prodejců u vás doma), pak můžete odstoupit od kupní smlouvy bez udání důvodu a to do 14 dnů od jejího uzavření, nebo do jednoho měsíce v případě, že jste objednané zboží, od jehož koupě chcete odstoupit, ještě neobdrželi. V případě, že Vás prodejce písemně neupozorní na tyto možnosti odstoupení od kupní smlouvy podle §57 občan. zák., pak se tato lhůta prodlužuje až na jeden rok.
o 06.03.2012, 14:39 | M.a.R.i
Spíš mi jde o to, jestli to nemá nějaký specifika, pokud se jednalo o výhru.
o 06.03.2012, 14:43 | nome | Upraveno: 2012-03-06 14:44:36
výhra za kterou musí platit ? no pokud by podepsal něco kde se zavazuje plnit herní podmínky a je tam něco ve smyslu že nemůže odmítnout výhru .. a nejedná se o kupní smlouvu tak to je spíš na právníka ...

záleží jestli mají nějakej papír nebo to jenom zkouší, každopádně no s nima nenechávat osamotě, nic nepodepisovat atd ...
o 06.03.2012, 14:46 | M.a.R.i
No, jsem na to zvědavej. Našel jsem tohle:

"Další fintou bývá rádoby vstřícná nabídka, že vás se zbožím dovezou zdarma až domů, kde poté následně dojde k podpisu smlouvy. K podpisu dokumentů však může dojít již v autě cestou domů, či dokonce již na předváděcí akci. Zde je možnost odstoupit do čtrnácti dnů opět velmi ztížená."

viz [ Link ]

tak snad nic nepodepsal.

Kurňa, to je fakt taková sviňárna, přitom děda se kolikrát směje a nechápe jak jsou důchodci důvěřivý, když kouká na zprávy. A nakonec udělá takovou kravinu.
o 06.03.2012, 14:51 | Vencaf
moje doporučení: připravit si cca70-80cm kus opletený hadice dostatečnýho průměru, počkat u dědy,až přinesou ty "dárky", a pak tu pakáž seřezat hadicí
o 06.03.2012, 14:54 | M.a.R.i
Tak jsem mu volal znova a dárky mu prý rovnou přivezli z předváděčky a prý i podepsal smlouvu :/. A nakonec si maj odpoledne přijet pro peníze. Leze to z něj jak z chlupatý deky. Vsadím se, že tam bude ta doložka, že si vyžádal jejich návštěvu sám. Tak snad mi ukážou originál smlouvy, kterej se v zápětí záhadně ztratí.
o 06.03.2012, 14:55 | Dave1984
sou to kurvy, chudáci naivní důchodci, kteří jim třeba dají celé životní úspory za věci, které vůbec nepotřebujou...takové zmrdy bych valil od rána do večera
o 06.03.2012, 15:01 | mr.brain
Mari: jak to přivezli, nejde odstoupit od smlouvy protože prodej se uskutečnil s předvedením u něj doma došlo fakticky k ukázání výrobku a je to to samé jako když si to koupíš v kamenné prodejně... nezaplacením by mohl vzniknout ještě větší problém s neplněním závazku...

Jestli můžeš, hned tam zajeď a podívej se na tu smlouvu, pak budeš vědět víc. Jinak je dost častá praxe, že na konci smlouvy bude i to, že v případě sporu se tento řeší rozhodčím soudem (takže rozhodčí doložka), což je úplně tragický.
o 06.03.2012, 15:02 | nome
:-( to vypada blbe, smlouva bude asi osefovana ...
pak asi jedine prez pravnika a hnat to na podpis pod natlakem nebo pokus o podvod
o 06.03.2012, 15:02 | Crimson
Ani mi nemluv, mamku to stálo ted 30tis.

Od smlouvy nelze odstoupit (ze zákona), pokud na té předváděčce podepíše návštěvu doma.. a doma to podepíše ! "paní , dyt je to jen 20kč denně > 600/měsíčně"

to je pak už v hajzlu..

Vynosej jim plnou dodávku věcí, fakt neskutečný, byl toho plnej obývák, nádobí, žehličky, parní čističe, deky, 2 vysavače, indukční varná deska a spousty kosmetiky, prášky na praní, strašně věcí , to jo ...

ale tak za 15-20tis.

bohužel jsem u toho nebyl, mamka mi řekla doslova, že už měla strach jim říct že ne .. odneste si to !

Takže jako VencaF , počkat si na ně ..
o 06.03.2012, 15:04 | M.a.R.i
mr.brain: Do hoďky tam budu, tak uvidím :/.
Jestli tam byla ta doložka, že si předváděčku vyžádal sám u sebe doma, tak pak jedině řešit soudně. Ale na to asi v jeho věku bude kašlat.
o 06.03.2012, 15:17 | Zdenek (A)
Takhle jsem jednou vracel vysavac za 25kKc. Taky rikali, ze to nejde a nakonec to slo. Nastesti se to povedlo vyresit slovne. Mel jsem ale v zaloze i mimoverbalni reseni... Jsou to KU*VY!!!
o 06.03.2012, 15:23 | hanzz
Minulý léto probíhaly tyhle předváděčky v hospodě, kam chodím z práce na obědy. Bylo to tak 14 dní v kuse, každý den dva autobusy důchodců. Pořádali to týpci v nepadnoucích sakách, ale s padnoucíma zlatejma řetězama. Všechno tak 120 kg, tmavé vlasy, oči a pleť. Už od pohledu bych si od nich nekoupil ani rohlík. Bohužel každý den, jen co jsem já viděl, u stolečků podepisovali kontrakty minimálně s deseti lidma. Bylo mi jich líto, ale prostě každýho boj. Zmedializovaný to už bylo tolikrát...

Rodičům, kterým je přes 70 let jsem na takový akce zakázal jezdit. Oni se tomu sice taky vysmívají, že by se nenechali ulovit, ale ty kurvy, co to pořádají, to mají moc dobře zmáklý :(
o 06.03.2012, 15:52 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-03-06 15:57:31
nejlépe až k němu přijdou aby tam byl někdo z rodiny a vypoklonkoval je, nebo si nechal ukázat OP, nějaké doklady, však do baráku si mohou pustit koho chtějí na základě čeho chtějí a bez OP prostě nic, a možná bych se ani nebál a zkusil i zavolat PČR, aniž by o tom věděli, že k vám přišli nějaký cizí lidi a že máš podezření na podvodníky, neboť se "nacpali" do bytu, otravují a nechtějí odejít no a pak si myslím, že to bude krátký proces :-D A když to cinkneš na 158 a řekneš, že takto obtěžují tvé staré příbuzné, bude to prioritnější, tohle se u PČR dost hlídá, neb je toho hodně...

Hm, než jsem napsal, tak už po :-( Pokud podepsal, v háji, leda to zkusit přes tu hlídku, té by měli mít povinnost na správnou výzvu doložit tu smlouvu a co a jak, až si přijdou pro peníze :-( Jinak v háji...
o 06.03.2012, 16:02 | HIGHTOWER
hanzz: jenže na takovéto akce dost často jezdí lidi, který bydlí sami, dětičky, příbuzenstvo, za nima jezdí tak jednou za měsíc, a oni si prostě chtějí popovídat, promluvit, dostat se ven a tohle prostě berou, když je to zadarmo a pak už manipulace je jednoduchá.
Ať to zní jak to zní, jak já byl v tomto směru rád, že babička byla posledních pár let na vozíčku, doma soběstačná, ale naštěstí nemohla sama ven a to bylo v době, kdy tohle bylo 2x týdně něco, stále se tu potulovali šmejdi... Jinak babička bydlela se mnou, takže sama nebyla, ale senilita a ty poslední roky už prostě i mlela blboviny a klidně by jim otevřela, kdyby mohla, holt, jiná mentalita. Jenže naše generace má zase takovou mentalitu, že když někdo potřebuje oprávněně pomoci, každej na něj sere, což taky není dobře, jeden extrém střídá druhý....
o 06.03.2012, 18:32 | Nismo.Power
já bych tohle nějak chránil zákonem........ a mimo to samozřejmě všechny tyhle posraný firmy co lověj důchodce zavřel a za trst jim dal tučnou pokutu putující do státního rozpočtu.....
vhození pozvánky do schránky na akci dárkem zdarma by bylo trestný :)
o 06.03.2012, 20:04 | M.a.R.i
Tak to probíhalo:
Klasickej zájezd s občerstvením zdarma, jeli 2autobusy důchodců, byli na exkurzi v pivovaru a pak šli do nějakýho kulturáku. Tam 20 důchodců vylosovali s tím, že vyhráli zboží v hodnotě 180000Kč. Každýho důchodce si vzali zvlášť, aby na něj ostatní neviděli a začali mu rvát věci k podepsání, který byli potřeba k převzetí smlouvy. Ve skutečnosti se jednalo o kupní smlouvy. O tom, že by se mělo platit nic neřekli.
Zbylejch 50důchodců tam určitě půl dne lanařili,aby si něco z předraženejch krámů koupili.
PO obědě dědovi přivezli zboží s tím, ať zaplatí 35000, čuměl na ně jako vejr. Tak mu nabídli, že přijedou večer a případně mu zřídí splátky.

Za pár minut sem postnu kopii kupní smlouvy. Nakonec bylo ve smlouvě, že děda při podpisu dal hotovost 35000, čož byla cena zboží uvedenjch ve smlouvě. Tak snad to bude OK a nebude potřeba od smlouvy odstupovat.

Týpka jsem si nahrával celou dobu na diktafon, opsal SPZ. Zboží si odvezl, potvrzení nedal, ale pokud je v tý smlouvě, že to děda už uhradil, tak to snad bude OK.

Jinak pak děda vytáhnul ještě nějakou klubovou kartu, kde je napsáno, že má hodnotu 10000, tak bůhví co všechno děda podepsal a co to je zač.
o 06.03.2012, 20:18 | M.a.R.i
Smlouva a VIP členská karta

[ Link ]
o 06.03.2012, 20:19 | M.a.R.i
edit:
aby to bylo jasný: Každej z 20 důchodců vyhrál zboží, který mělo hodnotu 180000, takže celkově 3 600 000 Kč :D
o 06.03.2012, 20:33 | /// MiŠeL ///
tak podej trestní oznámení že nedodali zboží v hodnotě 35000 které podle smlouvy zaplatil :-)
o 06.03.2012, 20:36 | M.a.R.i
A nebo odstoupím od kupní smlouvy a budu chtít vrátit peníze :D. Ale stejně mi přijde, že to šlo nějak moc hladce
o 06.03.2012, 20:38 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-03-06 20:41:59
bacha na tu VIP kartu, tipuji, že to bude jejich pojistka, a že pokud od smlouvy odstoupí apod. tak že budou chtít za tu kartu zaplatit těch zmin. 10000, nebo třeba 5000 za ukončení členství!!! Nějaké papíry, smlouvy nebo stanovy k té členské kartě?
jinak viz. co jsem ti říkal po tel., prostě chtít od nich, že s nima nemá nic společného, písemně potvrdit jak ke stornu smlouvy tak tedy i k VIP kartě a pokud ne, trestní oznámení, že ti zboží odvezli, ačkoli máš smlouvu, že je vlastně vaše... min. to nechat prošetřit, za to nic nedáš a PČR se tím musí zabývat...
o 06.03.2012, 20:45 | TROY
datum vzniku firmy 25.1.2012 - taky kvalita

Deka - nezbytná očividně.
o 06.03.2012, 20:47 | HIGHTOWER
věci máš vyfocené než přijeli a odvezli si je? Abys měl důkaz, že jste je měli doma :-)?
o 06.03.2012, 20:47 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-03-06 20:47:59
Hightower:
Díky! Ono právě, žádný papíry k tý členský kartě nemá.
Takže jim napíšu, že žádám o zrušení členské karty.
Jestli to dobře chápu, tak jim mam napsat aby písemně potvrdili storno smlouvy a VIP karty.
Původně jsem chtěl odstoupit od kupní smlouvy. Jenže nemám potvrzení, že si zboží převzali. Takže je to takový divný.

tady je 2.strana tý karty:
[ Link ]

edit: kua, ty věci vyfotit mě nenapadlo.
o 06.03.2012, 20:49 | nome
dobri vychcanci , kazdopaden bych se je snazil trosku potrapit
o 06.03.2012, 20:50 | HIGHTOWER
jasně, ať ti prostě potvrdí, že nejsou žádné závazky vzájemně třeba a že nic dalšího vyplývající povinnosti apod. a to nejen k jejich firmě, ale k jakékoli, neb mohou být jako jen zprostředkovatelé např. k té VIP kartě a mít další firmu, které pak takto nahrávají prachy...
o 06.03.2012, 20:53 | HIGHTOWER
je tam na smlouvě i něco o nakládání s osobními údaji? Mělo by být pokud se nepletu? a pokud ne, problém, jejich, porušení zákona o ochraně osobních údajů - předat stížnost na úřad pro ochranu osobních údajů, neb si ten originál smlouvy odvezli....!
o 06.03.2012, 20:56 | M.a.R.i
to o ochraně osobních údajů jim děda podepsal už předtím.

Ale na druhou stranu, pokud jim todle napíšu a nebudou s tím souhlasit, tak zase těžko to pak můžu řešit přes PČR ne? To už je takový moc okatý.
o 06.03.2012, 21:01 | HIGHTOWER
ne, prostě máš svědky, že ti věci odvezli a nevrátili peníze, viz. smlouva.... změny ve smlouvě lze provést jen se souhlasem dotčených stran, který by to měli podepsat ty změny, tohle tam ale není, že? Takže vyzvat je k vrácení peněz nebo zboží a když ne, k soudu :-D
o 06.03.2012, 21:04 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-03-06 21:08:08
Hightower:
jasně, to by šlo :). Ale děda se určitě soudit nebude, by se na to vykašlal.

I když vlastně, když jim napíšu, ať mi potvrdí, že žádný závazky vůči nim děda nemá ať stornujou VIP kartu, tak jim žádný důkazy proti dědovi neposkytnu. A pokud nevyhoví, tak jim pohrozit tím soudem.
Rovnou jim napíšu, že nesouhlasí s tím aby uchovávali a zpracovávali jeho osobní údaje.
o 06.03.2012, 21:16 | HIGHTOWER
tak přímo o soud nejde, ale prostě jim ukázat, že víte a že s sebou nenecháte vorat...
o 06.03.2012, 21:24 | kadel21 | Upraveno: 2012-03-06 21:27:08
nechci zlehčovat, nám zase takhle zásobovali mamku samejma kravinama, ale tohle přišlo mejlem, je to k tématu a pobavilo takhle na ně.

Kadel

foto k příspěvku  od kadel21

o 06.03.2012, 21:55 | Crimson
Tam je průser, že zboží dodaj tihle šmejdi, ale úvěr už máš s někým jiným, Home Credit apod. a ty s tím nemají nic společného, jen chtějí za 5 let zpět svoje prachy, jinak tam máš exekutora.

Mamce se naštěstí podařilo telefonicky ten úvěr zrušit a poslala celou částku, která byla 30tis. o proti 36tis. na splátky

Jinak googlujte "Podvedení důchodci, předváděcí akce apod." je to počtení !!!

o 06.03.2012, 22:04 | M.a.R.i
Crimson:
tak v tý smlouvě je, že děda provedl platbu v hotovosti při podpisu smlouvy, takže to by mělo být OK.
Ale další problém je ta VIP karta, bůhví co to znamená, když k tomu nemá žádný podmínky
Další problém je, že podepsal souhlas se zpracováním osobních ůdajů
A v neposlední řadě bůhvíco všechno podepsal, má v tom guláš.

Pořád jsem z toho takovej nesvůj a mám blbej pocit, že dneškem to nekončí.

Asi bych to formuloval tím, že žádám o písemný potvrzení že dne 6.3.2012 nevznikly vůči jejich společnosti žádný závazky a ani vůči společnostem, kterým zprostředkovali dědovo osobní údaje.
Dále, že žádám o zrušení VIP karty
A pak, že chciaby zlikvidovali osobní údaje a dále s nima nenakládali.
Ve finále jim pohrozitm tím, že mám svědky, že si zboží odvezli, i když podle smlouvy jim děda peníze dal při podpisu smlouvy.

Jde to fakt mimo mě, tak se mi každá rada hodí :).

Jinak článek dobrej :D
o 06.03.2012, 22:15 | HIGHTOWER
ono bacha s tím podpisem v tom článku! Můžeš se jmenovat Polívka a podepisovat se Koprovka, to je v podstatě jedno, pokud to používáš pro svůj podpis, nikde není dáno, že to musí odpovídat tvému jménu, je to tvoje identifikace, protože když pak ti řeknou ať napíšeš pro kontrolu to slovo, kterým jsi se podepsal, tak pak grafickým rozborem písma zjistí, že jsi to psal ty a dá se to brát za tvou jedinečnou identifikaci... A i když to budeš psát totálně divně, aby se to nepodobalo, tak nejde o celkový vzhled, ale o jednotlivé tahy, návaznost... grafologie je pěkný obor.
o 06.03.2012, 22:24 | Paczqo
HIGHTOWER : s grafologii mam svoji zkušenost a když vezmu jak dloho se čeka než nějakej bude mit čas a pak stejně ti daj 30 papiru kam mužeš čmarnout co chceš tak myslim že to ta firma raději vzdá, taky jsem myslel že budou chtit aby člověk napsal to u čeho maji podezření že to napsal ale nebylo tomu tak jen ja blec to vše napsal jak se podepisuju a člověk kterej byl obivněnej z falšovani meho podpisu se podškrabnul divnym klikyhákem a byl z toho venku.
o 06.03.2012, 22:28 | M.a.R.i
Mám to poslat na provozovnu a nebo na sídlo firmy? Asi sídlo ne?
o 06.03.2012, 23:03 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-03-06 23:04:34
Tady je taky zajímavý počtění:
[ Link ]

Je to o firmě Merpex trade, ale jsou to stejný praktiky jako tahle 1. Česká reklamní společnost. Navíc tahle firma má stejný sídlo a údajně by na tom sídle mělo být 127firem.

Za zřízení VIP karty se nejspíš platí 8000Kč a dalších 8000Kč se platí za jejich zrušení.
Za další mají praxi podepisování dvou smluv, v jedný je platba v hotovost a v 2. je využití úvěru u Homecreditu.
Prodejce předemnou přeškrtnul tu smlouvu, kde byl úvěr. Prý, že se děda spletl a nejdřív chtěl úvěr a až poté se rozmyslel, že to zaplatí hotově. Tak snad, když je to proškrtlý, tak to bude OK.

Ale spíš si myslím, že v nejlbižší době napíše dědovy nějaká úvěrová společnost a bude požadovat splátku.

Zjistil jsem, že se tím hodně zabývá právní poradna dtest, tel: 299 149 009
o 06.03.2012, 23:21 | matik | Upraveno: 2012-03-06 23:21:49
Jeden měsíc co ta firma funguje a už rozdali 106 VIP karet :(((... Je mi líto těch lidí :(
M.a.R.I
Držím palce...
o 07.03.2012, 06:58 | Mr.Scully
kadel21 - hustej článek :-)))

Jinak tihle prodejci jsou samozřejmě neskutečné svině. Na druhou stranu (a to nechci zlehčovat, protože jednou budeme staří všichni a budeme se zřejmě chovat stejně):

1. lidi podepíšou cokoliv, co se jim dá pod nos
2. lidi pod záminkou údajné výhry stejně naletí na kravinu, o které se mluví stokrát denně v TV, na internetu i v novinách (stačí se podívat na AHC, když se řeší prodej auta údajnému zájemci z UK na ropné plošině).

A všichni tito lidé mají volební právo a rozhodují o osudu této země.
o 07.03.2012, 07:45 | Crimson
MaRi:
1) zavolej na HomeCredit a ověř si to, my to udělali hned a úvěr zrušili

2) jinak veškeré zboží co dovezli jsem našel na ishopech a u čongů za směšný ceny logicky

Steam Cleaner PF 301 4000,-
Mosaz hrnce 2000,-
Indukční varná deska 1000,-
2 Vysavače 2000,-
Deky, přikrývky, polštáře á 500,-
napařovací žehličku 1000,-
a spousty dalších píčovin, holící strojky, kosmetika, atd atd.
bylo to v prosinci a údajně se potřebovali všeho zbavit

Na druhou stranu když si ten parní čistič vygoogluju tak >>

foto k příspěvku  od Crimson

o 07.03.2012, 07:50 | Crimson
Jo a pozor, na takto prodané zboží se nevztahuje záruka !

Mamky známá tu indukční varnou desku ihned reklamovala, nešla zapnout, bohužel máte smůlu jí sdělili, je to výhra !
o 07.03.2012, 08:04 | tykeev
to Crimson:

hele, to se mi zdá jako nesmysl.
I na případné výhry se vztahuje normálně reklamační řád, stejně jako na zakoupené zboží.
o 07.03.2012, 08:10 | M.a.R.i
Crimson: Myslím si, že jdou s tím podvodem až tak daleko, že uměle navýší cenu i na internetu,aby byli krytý viz ten tvůj parní čistič za 35000
o 07.03.2012, 08:24 | swep
Jednou jsem byl na podobne "akci" kdo to nezazil, nedokaze si predstavit jaka to je nalejvarna, maji perfektne zvladnutou techniku manipulace s lidma, zamereni na cilovou skupinu "duchodci" je fakt skvele zvoleno. Podepisou vsechno, nebot jsou oblbli vsema tema recma a dalsima podnetama, ktere doplnuji tohle divadlo.
Zavrou je na nekolik hodin do kulturaku, nepusti je ven, porad dokola do nich tlaci ty same nesmysly a nakonec podepise vetsina z nich, proste podlehnou.
o 07.03.2012, 08:25 | M.a.R.i
Teď mě napadá, že ta VIP karta není podepsaná, neboť ty dementi ani neměli fixu, která by na ní dokázala psát. Takže by neměla bejt platná. Za chvíli budu voalt na dTest, tak budu chytřejší.
o 07.03.2012, 08:32 | Kamil07
To jsou problemy, kvuli takovym zmrdum. Za takove "legalni" podvody by meli zavirat, protoze tohle uz fakt neni normalni. A kolik tech duchodcu se nebrani a jen calujou.
o 07.03.2012, 08:44 | tykeev
jojo, bohužel spousta těch firem je od nás z Mělníka, kde to ve velkém rozjela "seriozní" firma BECK

když si pak všichni ti mladý vocasové "prodejci" vozí prdel novejma S-kovejma merglama apod., tak si říkám, že na každýho snad jednou dojde
o 07.03.2012, 08:49 | Kamil07 | Upraveno: 2012-03-07 08:50:01
U nas bohuzel nikdy na nikoho nedojde a kdyz jo, tak jen na nejakou malou rybu.
o 07.03.2012, 10:33 | Crimson
O té Mělnické firmě právě mluvím :-)
předváděčka byla údajně v Beřkovicích

jinak jako Swep: čtu tady o případu, kdy je zamkli do kinosálu, nechali hladovět, bez pití, totální psycho a ven pustili jen toho, kdo podepsal návštěvu doma..

na tom je to celé založené, nic nekupuješ, jen se dostat s tím zbožím k nim domů ..
o 07.03.2012, 10:37 | tykeev
to Crimson:
jojo, tak to bude nějaká Beckovina.
Všechno, co je BBC (Beck Box Club = solárka v Praze), Beckyland (dětský zábavní centrum) a podobný věci, tak to jsou všechny prachy z tohoto "seriozního" businessu už jen otáčené v dalších oblastech
o 07.03.2012, 15:39 | M.a.R.i
Tak mi nakonec sebralo tak 5 hodin času jenom sepisování žádostí, rovnou jsem napsal i na čoi a o víkendu zajdem na PČR dát podezření z podvodnýho jednání.

Raději jsem psal na obě adresy firmy odstoupení od smlouvy, žádost o vymazání osobních údajů, zrušení VIP karty
Pak homecredit a cofidis, kde jsem jim oznámil, že jsem odstoupil od smlouvy a že není platná.

A určitě to není konec. Holt za blbost se platí, akorát blbý, že za to platím já časem :D
o 14.03.2012, 17:42 | HIGHTOWER
M.a.R.i. [ Link ]

o 16.03.2012, 21:59 | Ghofig
o 16.03.2012, 22:36 | M.a.R.i
No, začíná se poslední dobou o tom dost mluvit. Třeba se s něčím pohne :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3657 sekund.