Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Otázka ohledně placení PayPalem?

o Navštíveno 756x o
o 10.03.2012, 12:26 | MH13
Mám otázečku,budu kupovat věc z německého Ebaye cena 190euro+20euro pošta, tak dohromady nějakých 210euro.
Bude to můj první nákup, nemám s tím moc zkušenost, tak otázka. Mám pocit, že jsem někde četl, že si PayPal strhává nějaký peníze při placení za převod měny,což je asi můj případ,účet mám nabitý přes svůj účet v CZK a budu platit v eurech...vůbec nevím kolik tak ten poplatek dělá při částce těch 210euro? Jestli je to nějaký drobný, nebo částka větší? Díky všem kdo poradí...

o 10.03.2012, 12:28 | tykeev
PayPal si nestrhává nic navíc, pouze používá o trošku horší kurz než bývá normálně v bance

Poplatek za platbu PayPalem platí prodávající
o 10.03.2012, 12:29 | walish
Nejlépe to zjistíš tak, že přímo po přihlášení na svém účtu si tam můžeš spočítat,kolik budeš mít € po převodu z CZK. Zadáš, kolik CZK chceš proměnit v € a vyhodí ti to částku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.313 sekund.