Navštíveno 5016x

14.03.2012, 11:46 |
Losky Ahoj, dnes mi přišla výzva od česká kanceláře pojistitelů, že dlužím na pov. ručení 7tis Kč. Je tam i přesný datum od kdy do kdy a jaké auto. Jsem si jistej, že jsem vždy vše platil a pokud by tam něco nastalo, tak max. pár dnů třeba při prodeji či koupi vozu. Ale ti šulini po mě chtějí zaplatit zpětně 3 měsíce!!!
Setkal jste se s tím někdo? Nejsem si jist, ale možná to bylo jednou ve správách na Nově.
JInak nejlepší tam je hláška, že se předem omlouvají, že pokud tam nejsou správné údaje a že případně se mám do 30 dnů prokázat tím, že jsem měl vše ok
nedávno se to tady řešilo

14.03.2012, 12:04 |
Losky Rozdíl je jen to, že já jsem auto v té době vlastnil a měl i vše zaplacené. Jen doufám, že papíry najdu. Jinak co si pamatuju, tak pojišťovačka mi špatně udělala smlouvu a u VIN mi místo čísla 9 na konci napsala 6 a pak to po nějaké době předělala. Takže v tom možná bude zakopanej pes.
Za chvíli za ní jedu a doufám, že to pořešíme. Jako platit za něčí kravinu 7tis se mi teda nechce. A pokud to jen ti šulini zkoušejí, tak je to fakt vrchol
dneska jsem byl hodit auto do depozita pojistka nebyla od prosince zaplacena tak sem čekal co bude a neštěstí teda ok jen dojde doplatek

14.03.2012, 12:11 |
swep tak ten doplatek nezapomen zaptlatit, me to stalo 7 a pul tisice soudnich vyloh
[ Link ] dejte si tam 2a22222 :o) Oni už jsou přenosný SPZ ?
Losky zavolej tam a nahlaš číslo smlouvy v době "neplacení".
Zbytek pořeší oni.

14.03.2012, 13:16 |
Losky Přímo jsem si dojel do pojišťovny a asi po 45 minutách se to vysvětlilo. U mě bylo vše v pořádku, jen ta kráva, co zvorala ten vin, tak to zkomplikovala. Kontrolovaly mi všechny smlouvy asi 5 let zpětně. Vše placeno včas a většinou i dopředu. Tak volali těm co mi poslali ten dopis a vše se vysvětlilo díky tomu vinu. Takže mi pošlou nějaké vyrozumění co a jak. Takže jsem strašně rád, že to byla jen chyba.
Jen mě teda vytočilo, že ta slepice se ani neomluvila, protože to zavinila ona. Naštěstí kolegyně byla mnohem taktnější
hlavně mi na tom vadí jejich přístup, prostě pošlou složenku a zaplať, nebo si dohledávej doklady x let zpětně..
Nebo si napiš smlouvu na kwang hueia, tržnice 9, ty nemáš ze zákona právo chtít po něm legitimovat se ti při prodeji...

14.03.2012, 13:59 |
TT dj.DEKL: to je podle mě nějakej úřednickej šotek, od kdy maj motorky takhle dlouhou značku ? Kdyby tam bylo 2A 2222 tak to pochopím, ale takhle je to blbost...

14.03.2012, 17:00 |
Losky Tady šlo jasně o pochybení pojištovačky, ale nejdřív by si to měli vyjasnit a pak posílat takové složenky