Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vodafone aktuálně

o Navštíveno 951x o
o 14.03.2012, 12:31 | Nismo.Power | Upraveno: 2012-03-14 12:31:51
Před pár dny se vodafone nechal slyšet že že odstřihne úplně konektivitu po dosažení FUPu (což mezi náma by se skoro nic nezměnilo neb těch 8kbit kolik to běží je sotva na email) a hned se vzbouřily skoro všichni zákaznící že budou odcházet a hle už se nechal slyšet že to dělat teda nebudou..... tim si udělaly bezvadnou reklamu zase...... aneb nový vedení vodafonu zjistilo že jim utíkaj velký peníze na tom že lidi si po dosažení 3G za ~ 350kč měsíčně nechtěj z nějakýho důvodu dokupovat další 3GB za 500,- což je urazilo natolik že to chtěly těmhle bídníkům bloknout uplně co po 3GB jedou "zadarmo" tou nadzvukovou rychlostí.....

v praxi to vypadá tak že valná většina těchto uživatelů dosáhnou 3GB tak 4dny před vyúčtovánim takže na ty 4dny by si měly dokoupit další 3GB za 500 (na ty 4dny / nepřenesitelný data)

[ Link ]

to všechno si žádá tohle video prostě ;-)
[ Link ]

o 14.03.2012, 12:40 | /// MiŠeL ///
:-DDD
o 14.03.2012, 13:39 | /// MiŠeL ///
o 14.03.2012, 14:29 | HIGHTOWER
T-mobile jsou debilové, kok*ti, imbecilové, no a tak bych mohl pokračovat dále a dále, takže ať jdou krásně do háje, nasr*li mě před 14 tak neskutečně, že pro ně nemám slov!
Zlatej, Z L A T E J vodafone!
o 14.03.2012, 14:32 | TROY
????? nikdo tě nenutí dokupovat fup
A jinak ty 3 GB dáš i za půl dne jak jsme se již v práci několikrát setkali ;)
o 14.03.2012, 16:15 | muSlim
Ako Troy, akurát by som doplnil že normálne premýšľajúci človek to nemá na sťahovanie filmov a podobných pičovín. Osobne som dátovo kurevsky aktívny a mesačne mám s ajfonom vyčerpaných tak 800MB-1GB, viac ani ň a to na tom vysím prakticky stále. Neviem si predstaviť čo by som mal robiť s MOBILOM aby som 3GB vyčerpal... Ono keď je niekto dement a má to ako jediné pripojenie, tak sa niet čomu diviť. Česť výnimkám, ktorí nemajú v dohľade žiadnu inú možnosť pripojenia, ale aj tí by si mali uvedomiť že to je MOBILNÉ pripojenie, nie pevná linka...

Krok "manažmentu" týmto nebránim, komentujem len tie 3GB
o 14.03.2012, 16:26 | mr.brain | Upraveno: 2012-03-14 16:26:35
Jen 3 GB? T-Mobile v Rakousku už nabízí neomezený datový tarif, 3G pokrytí po celém státě, chodí to opravdu jako 3G...

Jinak 1000 minut do všech sítí (TM neomezeně), 1000 SMS do všech sítí (TM neomezeně), neomezená data za bratru €19,90. Anebo pod 27 let je to za €15,90.
o 14.03.2012, 16:59 | TROY
mr.brain
porovnáváš hovno a čokoládu

žijem ve státě kde je hovno regulace ze strany ČTÚ,proto je to takový jaký je - kdybys měl tu možnost tak toho využiješ taky.
věřim tomu,že po volbách at dopadnou jak chtěj si na čtú někdo už došlápne protože i v klasickym srovnání tjs. cena neomezenýho tarifu vs přijmi je to hooodně bídný
A čokoláda rakouská - no není se čemu divit,když si to tam hlídaj

Tot můj osobní názor ;)
o 14.03.2012, 17:34 | HIGHTOWER
muSlim: tak jelikož jsem skoro stále v terénu pracovně, tak denně když pohlídám mám přenos tak 100 MB, takže se do těch 3 GB vejdu takt tak :-( A to nestahuju filmy apod. ale jen prostě využívám telefon na běžný věci, včetně těch dat tedy....
o 14.03.2012, 19:58 | Nismo.Power
vodafonáci se hned zastávaj :)))

já sem taky datově hodně aktivní a dám tak 2gb měsíčně....takže mi je to jedno ale nový vedení VFD by zasloužilo regulérně potrestat.....stejně jako nový vedení GTS aneb všude je to stejný a všude se chytaj kormidla už jen zmrdi který vůbec nevědi v jakym odvětví jejich firma vlastně dělá hlavně že platí a každej ho poslouchá.....
o 14.03.2012, 20:11 | TROY
:-) jak chytaj? Vidíme to z tý druhý strany ;) a některý věci nemůžu ani komentovat :-) na pivu klidně ale né tady
o 14.03.2012, 20:28 | muSlim
2 NP: Prečítaj si ešte raz čo som písal a ukáž mi kde sa zastávam vedenia. Opakujem, len som sa vyjadril že mobilné dáta niesú a nemajú byť náhradou broadbandu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3014 sekund.