Navštíveno 779x

Mám takovej problém,byl jsem v bance kvuli hypotece.Tak mi to zhruba spočítali ale povidali ať si zruším nějakou kartu kvuli který se to o něco ponížilo.Ale já si nejsem žádnej karty vědomej že bych měl, neví někdo jak by se to dalo zjistit,co je to za kartu a u jaký společnosti?
Moc dík za odpovědi

14.03.2012, 15:54 |
Tendr Nebylo lepší zeptat se přímo u nich když ti to oznámili? :)

14.03.2012, 16:05 |
Kamil může to být i předschválená kreditní karta přímo od tvý banky

14.03.2012, 16:26 |
AR nebo některá z těch výhodných karet co nabízejí v shopech
Ne ne od tý banky to právě není,to by mi řekli,ale právě protože to není u nich tak nevidí co je to za kartu.Jako každou chvíli mi nějaká příjde domu ale tu hned proženu kotlem a z 90% si nejdu ani na poštu pro pin.

14.03.2012, 16:36 |
Kamil Inside - problém je v tom, že jim stačí,když jim to někde odsouhlasíš, podepíšeš a to, že kartu nepoužíváš nebo dokonce ani neaktivuješ na to nemá vůbec vliv!
Jo aha,tak to jsou pěkný kurvy to asi budu muset zkusit obvolat společnosti co mi od nich choděj ty kraviny a poptat se.
tak tak doporčuju kartu nepalit ale ja vždy dělam to že ji přestřiuhnu a pošlu jim zpatky a vyžaduju potvrzeni o ukončeni toho uvěroveho učtu jinak to budeš mit vidět a bude to dělat problemy, taky jsem s tim už měl trable stačilo vzit si u alzy notase na splatky a hned mi přišla karta.
Kamil - to mě nenapadlo,hned jsem někam zavolal protože jsem si na něco vzpomněl kde sem to podepisoval a nějakou kartu mi hnedka zrušili.Dík
Ale jinak teda asi nelze najít nějakým zpusobem takový věci pokud člověk zapomene na nějakou kartu?