Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kreditní karta

o Navštíveno 779x o
o 14.03.2012, 15:52 | Inside
Mám takovej problém,byl jsem v bance kvuli hypotece.Tak mi to zhruba spočítali ale povidali ať si zruším nějakou kartu kvuli který se to o něco ponížilo.Ale já si nejsem žádnej karty vědomej že bych měl, neví někdo jak by se to dalo zjistit,co je to za kartu a u jaký společnosti?
Moc dík za odpovědi

o 14.03.2012, 15:54 | Tendr
Nebylo lepší zeptat se přímo u nich když ti to oznámili? :)
o 14.03.2012, 16:05 | Kamil
může to být i předschválená kreditní karta přímo od tvý banky
o 14.03.2012, 16:26 | AR
nebo některá z těch výhodných karet co nabízejí v shopech
o 14.03.2012, 16:32 | Inside
Ne ne od tý banky to právě není,to by mi řekli,ale právě protože to není u nich tak nevidí co je to za kartu.Jako každou chvíli mi nějaká příjde domu ale tu hned proženu kotlem a z 90% si nejdu ani na poštu pro pin.
o 14.03.2012, 16:36 | Kamil
Inside - problém je v tom, že jim stačí,když jim to někde odsouhlasíš, podepíšeš a to, že kartu nepoužíváš nebo dokonce ani neaktivuješ na to nemá vůbec vliv!
o 14.03.2012, 16:38 | Inside
Jo aha,tak to jsou pěkný kurvy to asi budu muset zkusit obvolat společnosti co mi od nich choděj ty kraviny a poptat se.
o 14.03.2012, 16:50 | Paczqo
tak tak doporčuju kartu nepalit ale ja vždy dělam to že ji přestřiuhnu a pošlu jim zpatky a vyžaduju potvrzeni o ukončeni toho uvěroveho učtu jinak to budeš mit vidět a bude to dělat problemy, taky jsem s tim už měl trable stačilo vzit si u alzy notase na splatky a hned mi přišla karta.
o 14.03.2012, 17:45 | Inside
Kamil - to mě nenapadlo,hned jsem někam zavolal protože jsem si na něco vzpomněl kde sem to podepisoval a nějakou kartu mi hnedka zrušili.Dík
Ale jinak teda asi nelze najít nějakým zpusobem takový věci pokud člověk zapomene na nějakou kartu?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3701 sekund.