Navštíveno 1778x

Jeste jsme na ceste z Brna,ale myslim,ze rano budu vstavat velmi brzy :-)

EXC300 2011. Sixdays. Perfektni stav... Jede to jako krava... To bude zvykani si ze 4taktu :-)
Tiše závidim,slintám po ní už 2 roky :) ale Husara 550 se mi opouštět nechce
Hadej z ceho presedlavam? FE450 :-)
Sory za OT,ale taky jsem si dneska něco vezl :D
Palmu :D:D:D

14.03.2012, 22:13 |
ABERTO | Upraveno: 2012-03-14 22:13:50
Já měl dneska v kufru krabice s etiketama, fotku dodám zítra :D
edit : motorka krásná ! :)
To řikám pořád že Husar je kladivo a pořádnej stroj :).Já sem věrný čtyřtaktu,hodně uvažuju o 450 nebo 530 SIX DAYS ale ještě sem nenarazil na dobrý kus.Ted o víkendu se na 300 budu snad vozit jestli bude hezky :)
Já kolo vezl do servisu. Jinak respekt před Tebou, já bych na to bál sednout. Skončil jsem na simsonovi a dál už jsem nešel.
johnnypor: KaCzaba zradil a jeste mi ji nacpal do auta :-D ,ale ja husaberga neopustim sem rad za svoji 550,ale pristi rok chci neco novejsiho takze bud TE300 nebo FE450 rok 2010 nebo 11 :-)
z tý palmy bych udělal jointa :)

15.03.2012, 07:58 |
bafis NP : takze tajemstvi nekterych tvych vyjevu odhaleno :DD
bafis: Na to jak dlouho už si členem tak ti to ale trvalo ;-)
Jindrs: hm, takze na fe550 presedlavam az pristi rok, tak se mi o nej hezky starej... :)
Nebo tady mas 450 :-)

Jinak jsem na ceste pro denicol a prepinac map a pak uz me dnes nikdo cistyho neuvidi :-)
kaczaba: u me to stejne skonci na malejch kolech.. takze bych radeji 550/650
pekne :-)
z tehle hracek mam respekt, jednou jsem se svezl po lese na 2taktni 500 a prislo mi to jak ridit F1 v nakupnim centru, kazdy pohyb plynu zoral cestu a me poslal driftem k nejblizsimu stromu s ocima pres celou hlavu :-)

15.03.2012, 12:36 |
Cenda pěkná KTM, vypadá i na perfektní stav.
2t 500 musel bejt strašnej nářez, to bych v lese nechtěl řídit :-D
cervin: oni ty 500 byly vesmes vse MX, ty endura jsou proti MX motorkam vyrazne hodnejsi ... ale tak samo trochu ty 300vky jedou no....
cenda: viz vyse, s MX motorkou do lesa ... cistej nerozum :)
Uz sem se taknejak szil...nechapu co jsem videl na ctyrtaktu.....:-)
Tak já jsem motorkama téměř nepolíbenej krom pár kousků jako simson nebo stadion, ale když jsem sednul na blbou stopětadvácu a až do čtyřky mi nešla sundat ruka z plynu, tak jsem nechápal nic stejně jako ten dědek co na mě hrozil holí, jaktože kolem něj letím na splašeným sršni po zadním. Od tý doby z tohohle mám celkem vítr :o)