Navštíveno 2308x

Pro informaci, ostatne o Avanti uz tu par zminek bylo...
[ Link ] kolega z Bmwfora si nechal poslat VIN a v Renocaru mu rekli, ze melo v roce 2010 403000km... dnes ma jen 125tis a servisku :-)
první majitel, nehavarované, servisní knížka, velmi pěkný stav; vozidlo nehavarováno; individuální dovoz; , GARANTUJEME PŮVOD VOZIDLA A JEHO PRAVIDELNÝ SERVIS. KAŽDÝ VŮZ DUKLADNĚ PROVĚŘUJEME PO TECHNICKÉ I PRÁVNÍ STRÁNCE. ÚVĚR VÁM VYŘÍDÍME DO 30ti MINUT. ZÁRUKA MOBILITY 1 ROK, AUTO BEZ INVESTIC,V PŘÍPADĚ ZÁJMU VOLEJTE NA TEL 775 618 809 ,777 969 942;
ono to není jen o tomhle bazatu, víceméně všude stejný ojeb.
Ale pokud lidi nepochopí, že auto s 300 na tacho ještě není na sešrotování, tak bude fungovat tržní systém a nabídka se přizpůsobí poptávce.

16.03.2012, 10:55 |
Cenda zas nemáš v kanclu šéfovou a spamuješ AHC? :-)))
jj huste no.. Zrovna taky kupuju auto (ne v cr) a chci se zeptat jestli mate zkusenosti s timto systemem, vypada to fajn:) hlavne me zajima jestli to duveryhodne poveri auto po cele Evrope? Jestli to neni cora, zastava, stocene etc..
[ Link ]
ono to neni jen o tomhle bazaru...
ale zrovna tenhle to je fakt peklo, ja jsem jich uz projel dost, ale tihle? Co auto, to strep, neskutecny neskutecny neskutecny
Ha uz koukam ze ten web je jen cz-sk, takze pro me nic, ale pro kupujiciho v cr na zakladni overeni asi nebude marny..
Jinak samozrejme resim taky roztocenou vrtuli:) kdyz poslu VIN do BMW tak mi vyjedou nejakou basic historii i rekneme belgickeho auta? Nemame kontakt na nekoho znameho v BMW servisu ktery by mi jich proveril par?:D

16.03.2012, 11:09 |
Augi Martyn: Já jsem to použil už 3x a pokaždé cenné informace. Za pětikilo super.
1) moje auto - zaevidované všechny prohlídky, km seděly, byly tam i fotky
2) kamarádova RS - kontrolována před měsícem, loni v létě to během 2 měsíců "nacouvalo" 20tkm :-)
3) Octa II L&K - po 1.majiteli, 100tkm najeto, údajně. V tomto systému to nemělo žádný záznam, pak jsem to prověřoval ve Škodovce a od prodeje to žádnej autorizák nevidělo - tak jsem si říkal, kdo si koupí novou L&K a v životě s tím, ani na první prohlídku, nejede do autorizáku? Evidentně někdo, kdo s chce vyjebat...

16.03.2012, 11:13 |
m tam se nedá koupit auto dobře, na to zapomeňte :)

16.03.2012, 11:20 |
soray Já jsem tam zkusmo zadal VIN svýho auta a vyplivlo mi to tohle:
0x stav tachometru
POZOR, pro toto vozidlo nemáme v databázi žádný záznam o stavu tachometru! Nebude Vám tedy po případném zaplacení žádný stav zobrazen.
Je to téměř 3 roky starý a už 2x jsem byl na garančce. Zajímalo by mne, odkud teda ty stavy tahaj.
Cenda: jj, zase někde lítá po Rusku:-)))
soray:
Tak jednou jsem si nechával zjišťovat A8, 12let starou a autotracer zjistil km pouze z STK a nemělo to jedinej záznam v servise, což je divný.
Zkusil jsem zadat svý LS400 a mám tam 8x stav tachometru, což jsou podle mě technický a evidenčky. A jedinej záznam ze servisu. Přitom vím na 100%, že auto jezdilo do Tsusho Praha na servis od novoty do cca roku 2010. Ale možná je to tím, že toyota měla do nedávna dementní system. Neměla centrální databázi a uchovávala údaje max cca 6let.

16.03.2012, 12:17 |
JP Do tohohle bazaru jestli někdy zabloudí Zdeny, tak ho vodveze rychlá
zadal jsem tam 4 měsíce starý auto a je tam 5x stav kilometrů, v servisu to bylo zatím 2x tak nevím odkud jsou ty zbylé 3, jestli leasing?
v tomhle bazaru jsem byl a jsou to typicky levaci... Nechal jsem si poslat vin, ktery mi v klidu poslali, zjistil jsem ze auto melo pred 2,5 rokem pri poslednim zaznamu z autorizovaneho servisu 285 000km, ted stalo na place s 155t km a hlavne razitka autorizovaneho servisu s datem cca mesic pred prodejem... Vsechno spatny je k necemu dobry, diky PavloviK si clovek aspon da o trochu vic majzla :O)))
[ Link ] sem si tak pro zajímavost zkusil kouknout na rozdíl ceny u aut ze stejnýho roku s rozdílnym názejdem km v zemi kde se km nestáčí a teda auto s 500tis na tachu je sakra levnější než to se 150ti. Nevim teda jestli ta cena 399tis za to BMW je nějaká dobrá nebo je odpovídající za auto se 150tis v ČR. Ale tim stočenim 250tis km dolu nebo kolik si myslim, že je kupce okradenej dost.
Kadel
535d najeto 403 ? :)) slušnej lol to je tak třetí motor :D

17.03.2012, 10:03 |
MaxxT mam 3 roky stary BMW a mam najeto 200 000 km, auto ve vybornem stavu a odpovidajici km. Je to o ceskem narodu, ze chteji vide 120 000 km na tachometru - bez komentare toto. :-) Ja auta ktery jsou takhle stary a maji tyhle km, nikdy neverim 9 z 10ti pripadu mam pravdu a jednou se spletu. Koupim radsi vetsi najezd km.
CervinVega:
Poslal ten tvůj kámoš toto zjištění třeba na ČOIku? Stačí mailem, nic ho to nestojí a třeba by se někdy něco mohlo obecně začít dít, ale když někdo tohle zjistí a jen to řekne kamarádům a ne úřadům, které by měli se o to zajímat, tak to nikdy nikam případně nepovede...
Teoreticky by to mohl být i dobrý podnět pro Státní zastupitelství (raději) resp. pro PČR, udělat tam kontrolu, zkontrolovat tu "novou servisku", jednoznačný důkaz o podvodu, kontrola do toho servisu který je v té servisce uveden a šel bych po tom jako po flusu...
a co bys tim dokazal?
Videls, natocils nekoho jak tu servisku padela, nebo staci kilometry? Jestli ne, tak je to malicko smolik. Tohle proste neni resitelny, nejen u nas, nikde. Nejlepsi je to delat tak, jak to udelal CV kamos. Pres autorizak proverit anebo kupovat auta z neceho jako je autoplus nebo bmw premium selection, jenze tam jsou ty ceny o 50% jinde no :O/
klasika, proč něco dělat, že?... :-( Pak se ale nemůžeme divit, že jde všechno do kopru...
Highty, woe, v posledni dobe jsem si nabehl nekolikrat, bohuzel, a vim ze to je boj s vetrnymi mlyny...
K tomu co delat jsem napsal dost v predchozim prispevku ;o)