Navštíveno 2531x

16.03.2012, 22:39 |
maiky46 | Upraveno: 2012-03-16 22:42:00
chtěl bych pořidit nějaký levný enduro na papírech do lesa , na pole a tak prostě na vyblbnutí. podmínky jsou aby to bylo levné, bylo to minimálně poruchové,bylo to na papírech aby se s tim dalo popoject i po silnici ,a byla s tim zábava.. koukal sem po minimálně 250 , myslim si že 125 budou utahný a nesmyslný. napadlo mě např kentoya appolo 250 nebo orion 250 tam se mi líbí že to stojí málo a je to zánovní ale asi to moc nevydrží, a pak třeba huska 610 nebo tak něco... nevyznam se v endurech vůbec..
Měl jsem čtyři roky Husku TE 610e a za tu dobu nebyl jedinnej problém.Jen si myslim že na tuhle motorku už by jsi měl mít něco málo naježděno.Nyní mam KTM 625 SXC a zatím taky bez problému.Jedinný plus KTM je že je v pohodě i na silnici a jezdim s ní i do práce :))

17.03.2012, 01:09 |
Tendr Každopádně XR600R :)
naježděno mam 3 roky na aprilii pegasu 125 a 5 let na banditovi 6tce kterýho si pořád nechávam ale do terénu to neni.
ta huska te 610 vypadá slibně ceny sou fakt nízko. jen by to chtělo nějakou v pěkným stavu abych se z oprav nepo...

17.03.2012, 19:28 |
Kesam Vyser se na enduro do polí a do lesa čapni krosku :-)
Dneska sme pojezdili s Loomem tak 30km on RM 250 a já YCF 125 a paráda.
když já chci na papírech abych mohl i na silnici občas někde přeject a tak. libila by se mi víc ale papíry a cena sou důležitější

17.03.2012, 19:35 |
Kesam Papíry nepotřebuješ ty jsi někde z města nebo co? My tady lítáme normálně a kdyby něcop tak to stříhneš do pole a oni za tebou nepojedou :-)
[ Link ] [ Link ] první dvě co se mi zalibili jen sem na ně kouknul je jich fakt spousta a ty ceny sou asi bezkonkurenční oproti jiným motorkám
proc to asi tak bude?to radsi cinana nez sekacku na travu,co ji dali drapaky :-D
jako bezproblemovy a bezudrzbovy bych videl stary XT nebo DR...
Pokud to pole a les budou tvoje, kup si třebas tank....