Navštíveno 1333x

Co se asi stane ... konec dvouvalu? Suchych rachtajicich prevodovek?
[ Link ]

17.03.2012, 23:33 |
JP Ducati 1.9TDI?
Pokiaľ sa nemýlim tak suché prevodovky už nejaký ten pátek nemajú... aspoň čo som naživo skúmal Monstra a Diavel.
Priznam se ze motorky jdou mimo mne, ale Ducati jsem vzdycky zral. Jak jsou na tom ted aktualne s prevodovkama ale netusim. Nicmene, nejsem z tohodle kroku vubec nadseny. Spis naopak.
Ani ja, len menované dve sa mi hrozne moc ľúbia tak som ich riešil a sondoval a úplne laicky som sa spýtal raz za prítomnosti spomenutých dvoch a jednej oldschool Dukáty, či je v tej oldschool niečo rozbité že tak rachotí... majiteľ kolegamigo ma skoro zabil a vysvetlil vo co go :-D
JP jdi z dobou trosku 2.0 TDI kdyz uz

18.03.2012, 02:53 |
Cenda tehle krok se ocekava uz posledni rok, i kdyz horkym kandidatem byl spis MB. VW investuje a mel by pomoct dalsimu vyvoji Ducati. V soucasnoti jde dle prodeju a ohlasu spravnym smerem

18.03.2012, 10:26 |
Augi O Lambo měli taky všichni strach...
Diavel je na zblití, to, že to pojede, to je věc druhá.
Na druhou stranu, aspoň člověk pozná, když se mu vysype motor:-) teď to poznat nebylo:-)

18.03.2012, 10:53 |
gizmi Budte radi, ze to vezme nekdo s prachama, kdo zachova vyrobu..lepsi nez osud jako vetsina slavnych mensich firem..;)
2 AIO: prečo je na zblití, myslíš dizajnovo že Ti nesedí? :-)
muSlime, přesně. Já vím, že máme každej jinej vkus (díky bohu), ale čuměl jsem na ni asi hodinu v kuse ze všech úhlů a prostě je to divný, škaredý, tfuj :-)
Ale veřím, že jízda bude good.
Jasan, chápem :-) Ja som ju videl prvýkrát v živote vo verzii Carbon a pred týždňom vo verzii AMG a nanešťastie sa mi hrozitánsky páči... Škoda že to stojí ako lepšie auto :-)))