Navštíveno 3791x

Přátelé nemá někdo zkušenost s tímto baby off roadem ? Mám nabídku za rozumný peníz, 1.6 benzín rok tušímže 91, vyvařená kastle. Chtěl bych to jako přibližovadlo do lesa, odvoz dřeva atd. Zajímalo by mne na co dát bacha, co se sere, spolehlivost ..

18.03.2012, 19:58 |
Boďa Tady to mají dvá kluci - myslivci... a že to jsou na auta prasata.
Nesere se jim ani nic. Jeden musel teda dát jiný benzínový čerpadlo...
Druhej si to koupil trochu pohnilý, že odjezdí dva roky technickou a půjde do šrotu. Ale slouží, tak dá ještě jednu technickou a pak se uvidí. Jezdí s tím občas do hospody přs louky a brod... obačas se někde netrefí na cestu... tuhle s tím urazil kus betonovýho mostku, auto nadskočilo že si dal do šišky o střechu... čekal přední nápravu jak rohlík, ale přežila. Prej to má dost silnej rám...
Oba jsou s ní velice spokojený.
Můžu Ti zjistit více podrobný info, pokud bys chtěl.
jj info od prodávajícího taky je, že spolehlivost 100% akorát kastle musela komplet vyvařit, že dost hnila.
Určitě kdyby jsi týpka potkal, zjisti co půjde, budu vděčný za jakýkoliv postřeh :)
hlavne aby makala 4kolka neni to na tezkej teren --nekrizi to ale jinak to projede hodne moc
je to traktor neposere se na tom skoro nic.... jen to rezne a jede to pořád, v terénu dost obratný auto ač tak nevypadá :)
No a když už se něco posere, jaká je dostupnost dílů ?
teoreticky se tam nema co posrat a koem motoru koupis vsechno jak nove tak z nejakeho vraku
Nismo.Power zase tak moc obratny to neni co projela feroza to sem daval mazdou z predkem taky sice nekere kopecky na 5x ale dal sem to -)))
díly seženeš na to ;-)
vinzek : já ale mluvim o terénech né o kopečkách....v terénech je tohle schopný skoro jako klasickej wrangler ač to tak nevypadá.... je to lehoučký.... jasné kopec na xkrát vyhopneš i s osobákem ale tohle ho vyjede vklidu samo a může to v půlce i zastavit :)
Nismo.Power ja s tim jezdil a rikam rovnou do terenu sou jiny auta tohle projede dost ale jen diky tomu ze je to vyssi nez osobak jinak to das i z osobakem o kerej nemas strach jak sem psal vubec to nekrizi takze zadnej extra teren nee ale porad to neni spatny a pokud maka 4kola tak tam neni co zkurvit a ze to dostavalo naprdel
jinak nebyla rec o nejakym kopecku ale o docela strmem sesikmenem svahu do skaly v lomech ale to brihoplazec nikdy nepochopi
vinzek - to nemůžeš tak brát, co já jsem vyjel a projel s Ivanem (Lada 1.3), to by nezvládla armádní H1 ! :) Nepotřebuji ultra off road, ale něco co mě doveze do lesa a zpět, popř. s naloženým vozíkem dřeva.
tak na to sem mel 120ku pak warana a ted facko lesni cestu to zvladne a kdyz neco upadne tak to pridelam znova a lip -)) ne pokud to chces na normalni jizdu do lesa z lehce horsim pristupem pro kus dreva tak je to perfektni a kdyz se nebojis da se s tim i zablbnout a spotreba teren +(tezkej teren ) do 12 litranku
Jediný na co bacha je aby nebyl schnilej rám. Budka se opraví snadno.