Navštíveno 2740x

tak tu tam dedukujeme s kamosem co dostavaji obchodaci od znamejsich firem za auta sluzebni.. u wurthu se nemuzeme dobadat k vysledku. nevi nekdo?
kamoš co to dělá má fobii a ještě mají nějakého putovního pickupa. Kangoo nebo něco takového...
nas wirthak jezdi corsou D

19.03.2012, 17:31 |
rcman Nevim jak to maji, ale ten co jezdí k nám tak mám Octavii II facelift. A když chodíme občas do Metropole, tak tam potkávám taky ňáký Wurth auto, a to je snad náká Mazda nebo KIA.
A kde jsem dělal předtim, tak tam jezdil Wurth s 206kou...

19.03.2012, 17:34 |
relax K nám jezdí borec taky Octavii II FL, jestli se nepletu tak dokonce RS.
Vídám Octy I, II a Fabie I,II (spíš už II).

19.03.2012, 17:42 |
rcman relax: Aby to nebyl ten samej plešatej panáček co jezdí k nám... Ten má tu Octu trochu vyzdobenou od Milotecu a vypadá to dobře.

19.03.2012, 17:45 |
dalio mají bonusovej program , děláš takové a takové obraty , tak máš na auto např. 250t , máš vyšší obraty - tak máš na auto 350t a tak dále. a je jasné , že dá vydělat svému zákazníkovi-dobré odběry-veme od něj auto.

19.03.2012, 17:48 |
TROY wurth co jsem viděl OII
relax - jestli to není hansel satra aka tuning cup
bráchovo soused jezdil s bílou zaplechovanou 2místnou corsou

19.03.2012, 17:50 |
relax rcman: je to možný, tedle jezdí tušim bílou (nevim jestli tim nejezdí všichni od wurtha) :)
vcelku em prekvapuje, ze neberou jen jednu znacku treba skodu :-) na kolik si tam vubec ty manici prijdou mesicne...

19.03.2012, 18:01 |
rcman Myslím že tam je opravdu plat závislej na obratu...
relax: Bílou maji vždycky (nebo já jsem nkdy neviděl jinou barvu na Wurth autě).
takze nemusi mit ani korunu :-D
co si tak vzpominam tak treba berner to tak nejak uz vse prehodnotil an jednu znacku.. uz vidam jen renaulty
jj berner má renaulty - kámoš tam loni nastoupil a dostal dlouhý clio... vyšší posty maj lagunu
Neviem či to je český Würth, ale vídam často Astry v kombíku...

20.03.2012, 08:12 |
Lubak je to jak kdy , wurtak co jezdím k nám měl P206, pak Fobii Kombi a ted má koktu
Nejčastěji poslední dobou vídávám Roomster Scout
Kamos jazdi u Wurtu a ma cierny Passat, ale sefuje obchodakom :-)
tak tak, je to všechno závislé na obratu. začínají na autě za 200k a pak jak rostou obraty, rostou i rozpočty na auta.
na dálnici potkávám octavie II
Kousek od nasi firmy je sidlo Wurthu, maji tam snad jenom okty a fabie.