Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pirelli P7 Cinturato vs Pirelli P7

o Navštíveno 2030x o
o 19.03.2012, 17:49 | BATMAN
Nevi nekdo jaky je mezi nima rozdil krom tech 100kc/ks?

o 19.03.2012, 19:40 | jura.j
mysím si že žádný

[ Link ]
o 19.03.2012, 22:13 | zede
Taky by mě to zajímalo...hlavě reálný srovnání. Papírově má mít menší valivý odpor a delší výdrž. Když jsem je objednával, tak byl rozdíl 60Kč/kus, tak jsem si říkal, že to zkusím...
o 19.03.2012, 22:42 | T0M
jak žádnej rozdíl, vždyť mají uplně odlišnej vzorek! nesmíte věřit všem fotkám po eshopech.
o 20.03.2012, 09:59 | BATMAN
Jak pise Tom maji docela rozdilny vzorek.
Vydal jsem se tedy cestou slepe ovce a objednal ty drazsi (cinturato). Osobne si myslim ze smes bude stejna,jen se nekde v testech mozna vzorek cinturato choval lepe tak jdu do nej.
o 20.03.2012, 11:27 | T0M
něco co jsem našel: PIRELLI P7 CINTURATO je nová vysoce výkonná ekologická letní pneumatika, která byla navržena pro maximální potěšení z jízdy při zajištění bezpečnosti a výkonnosti. P7 CINTURATO je reakcí firmy PIRELLI na potřeby zákazníkům, kterým záleží na životním prostředí a kteří dávají přednost výrobkům s nízkým dopadem na životní prostředí. Tato novinka roku 2010 má oproti předchozímu modelu P7 vylepšený kilometrový výkon a sníženou hlučnost.

PS: taky je budu kupovat, v rozměru 205/55 R16, můžeš pak napsat kde si je koupil a jaký měli datum výroby? nechci koupit 3roky starý gumy ;)
o 20.03.2012, 11:35 | Yawor
já ty P7 cinturato mám ve 225/45/17, kupováno loni u www.pneu-lita-kola.cz a přišly gumy z téhož roku, takže spokojenost
o 20.03.2012, 12:43 | BATMAN
2TOM:Dnes objednany na pneunet.cz
Je to duveryhodny obchod se super cenou.
Tez jsem objednaval 205/55R16. Kdybych je bral pred mesicem verim ze by se mohlo stat ze mi dojdou nejake stare sunky ze skladu,ale pevne doufam ze ty jsou jiz rozebrany a me dojdou s letosnim DOTem.
o 20.03.2012, 12:48 | T0M
BATMAN: ok tak pak napiš jaký ti přišli prosimtě ;)
o 20.03.2012, 13:21 | tappaja
Mel sem je na OCT, 225/45 R17, guma ticha, opotrebovani celkem OK, co byl rozdil viditelnej na prvni pohled, od predchozich Falkenu, ze byly takovy balonovitejsi, ale zas to lip tlumilo narazy. A na mokru docela nic moc. A taky dost hnednou na slunicku, furt sem to musel pucovat a cernit :o)
o 20.03.2012, 16:50 | BATMAN
Tak dnes v 10:00 objednano a ve 14:00 dosel email ze uz jsou vyexpedovane a zitra je muzu cekat.
Docela cumim na to jake ja mam spatne zkusenosti se stavy pneu na sklade ruznych prodejcu pneumatik. Dam echo s tim DOTem.
Az pozdeji me napadlo ze jsem mohl do pozadavku napsat ze pozaduji DOT napr. 4012 a novejsi jinak pneu neprevezmu ale snad to bude ok.
Mam kamose v barumu a rikal mi ze tam se zacinaji vyrabet zimni gumy jiz v lete aby byli schopni pokryt objednavky takze to ze nekomu dojdou pneu stare mesic-dva je asi hodne velke stesti.
o 20.03.2012, 16:50 | BATMAN
Oprava s tim DOTem 4011 samozrejme :-)
o 20.03.2012, 17:03 | tappaja
Hele ja ted koupil gumy s DOT 5005, podle vseho slusne skladovany, nikde zadnej naznak stop od slunicka. A vysledek? Zatim se mi to nepodarilo urvat, drzi to jak prase, gumy to jsou Michelin Pilot II, jak nemam rad Michelin, tak sem velice mile prekvapenej a budu to muset zvazit, jestli ta averze k nim je opravnena...
o 20.03.2012, 17:44 | Sau
tappaja : Mám ty P7 v 225/45/17, jak měls ty a to hnědnutí mě dělá taky. Stačí ale vzít kartáč a vodu a je to pryč ;)

U ma jinak max. spokojenost. Oproti předchozím Michelin Pilot Primacy (2?) nesrovnatelně tišší. Což je u ma třeba důležitější parametr, než jestli kravsky drží při jízdě nadoraz (aj když je aj to samozřejmě důležité).
o 20.03.2012, 17:53 | sts
Cinturato NE NE NE !
Na Pirelkách P6 jezdím od te doby co byly jako novinka. Jen proto, že v testech měly nejlepší vlastnosti v zatáčkách A MĚ SE OSVĚDČILY SVOJI ČITELNOSTÍ - neustřeluji.
Po té přišlo P6 Cinturato. Nasadil jsem je na auto a po 2tis. km šly pryč. Podle mě to je jen kilometrový kompromis. V zatáčkách klouzaly mnohem dříve než předešlé. Dodavatel mě někde našel ještě starší P6 bez Cinturata. Tak jsem vzal hned dvě sady do foroty..
Na Scorpiu mám P7, ale P7 Cinturáto nedám ani za nic.
Kdo chce pneu která krásně drží a je čitelná P7
Komu jde jen o to co nejvíc najet Cinturato.
o 20.03.2012, 20:58 | BATMAN
2sts:Takovych jako je ten tvuj prispevku je na netu par a drtiva vetsina ostatnich je velmi pozitivnich.
Snad neexistuje guma na kterou by nekdo nenaplival.
Asi od pneumatik ocekavas vice nez kdokoliv ostatni,nebo mas auto ktere si svymi jizdnimi vlastnostmi s cinturatem opravdu nesedlo...
o 20.03.2012, 22:01 | sts
Batman: i to je možné...
o 21.03.2012, 00:21 | RedBaron
Celkově je tu trend, že značkové gumy (ač sportovnější typy) ujíždění na plnění novodobých kritérií testů jako je valivý odpor a výdrž daleko víc než dřív, je to koukám takový druh obchodní politiky.
o 21.03.2012, 15:05 | BATMAN
Tak pneu uz jsou doma.
Vyrobene v breznu 2011
Made in Italy

Jelikoz jsem vcera nazul letni od lonska na kterych se jeste neco malo najet da,nazouvat je budu az tak za mesic.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3489 sekund.