Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak nalakovat ?

o Navštíveno 2197x o
o 20.03.2012, 18:44 | LukeFab
Zdravím,

potřebuju radu s nalakováním integrály na moto. Jelikož jsem nakoupil nové moto,tak mi už helma neladí. Chci to do černé matné. Jelikož novou helmu kvuli tomu kupovat nechci,tak se minaskytují dvě možnosti:
a) nastříkat si to sám,zajít někam do krámu,kde míchají barvy a nechat si namíchat barvy do spreje. Tuším,že minimálně 600kč bych za to nechal(základovka,černá a bezbarvou),ale nevím kolik vrstev a jak dlouho každou nechat schnout

b) nechat si to nastříkat v lakovně,ale nemám tušáka,kolik za to můžou chtít

o 20.03.2012, 18:51 | /// MiŠeL ///
nad a) ani nepřemýšlej
b)cca 1500??
o 20.03.2012, 18:55 | LukeFab
ja si to myslel,nebo mě napadlo to stříknout tou gumou na rafky jak to tu někdo prodaval,aby to šlo pak sundat do původní barvy.Ale nevim co to všechno vydrží
o 20.03.2012, 19:16 | /// MiŠeL ///
nebo folie
o 20.03.2012, 19:32 | LukeFab
jo s tou folii je to dobrej napad,myslim fbs dela folie v Brně?
o 20.03.2012, 19:52 | dolph
anebo water transparent printing.... ale matnou černou nejsme schopni udělat :/
o 20.03.2012, 19:55 | Link
dolph a matný lak by to nespravil? (jestli něco takovýho vůbec je)
o 20.03.2012, 20:58 | dolph
Link: matný lak pod folii jde, ale tam jde hlavně o dekor té folie.. + matný bezbarvý nahoru..

měl jsem to napsat jinak, nejsme schopni udělat čistý černý mat :)

matný karbon, hliník apod jde, ale čistě černá bohužel ne e
o 20.03.2012, 21:21 | Woko_O
mam Uvex helmu v matný černý a je to blbý..všechno je na tom vidět a divně se to meje..
o 20.03.2012, 21:49 | LukeFab
dolph: ana kolik by to vyšlo,kdyby to bylo třeba v tom matným karbonu?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.