Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak vyhledat vic souboru ve slozkach najednou?

o Navštíveno 1387x o
o 21.03.2012, 10:42 | Knightey-
Mate nekdo na to nejaky programek? Ci resil jste nekdo neco podobneho?
Ted proste musim z kazdeho radku v exelu oznacit nazev a prohledat ve slozce, delam to pres Total Commandera. Da se to.
Ale kdyz je vic a vic tech radku v tech exelech, zacina to byt docela nuda :)
Je na to neco abych proste v exelu oznacil ty okenka s tema nazvama a zadal adresu hlavni slozky a on to prohledal i v podslozkach a napal ktery kod tam je ci ktery neni? A popripadne ve ktere slozce je.
Docela by mi to ulehcilo praci.

o 21.03.2012, 11:12 | Petura
napadá mě jen vyhledávání podobných názvů, např. když budeš mít začátek stejný a od místa kde se začnou lišit dát hvězdičku
o 21.03.2012, 12:19 | Knightey-
Petura: no to nejsou prave :/
o 21.03.2012, 13:06 | Conan
Zkus v TC "Synchronizovat složky" s tím, že si v jedné složce vytvoříš ty soubory z excelu.
o 21.03.2012, 14:54 | Knightey-
Conan: no a to budu muset pokazde vytvaret ty soubory zvlast? To taky nejaky ten cas zabere, cili efektivni to take moc neni ne?
o 21.03.2012, 18:06 | Conan
Tak si dej do prázdné buňky v tom Excelu vzorec:
v A1 máš název souboru, tak do B1 dáš vzorec:

= "echo xx >> " & (A1)

Ten si rozkopíruješ na celej sloupec a pak ty data z toho sloupce (B) vložíš do souboru "test.bat" a spustíš ho v "dočasné" té složce a on ti tam vytvoří ty soubory které pak v TC budeš synchronizovat.

foto k příspěvku  od Conan

o 22.03.2012, 06:52 | Knightey-
No takze velky pokrok, v tom exelu se mi to podarilo, udelal jsem i ten davkovy soubor, ktery mi vytvori ty soubory. Jeste jsem v exelu tam pridal aby to za ty soubory hodilo koncovku kterou potrebuju.

="echo xx >> " & (A3) &".PRS"

A ted otevru slozku z tema docasnema souborama, ktere obsahuji pouze xx :)
a otevru slozku, ktera ma jeste hooodne podslozek, kde jsou ty soubory *.PRS
Dam Synchronizovat slozky a ono mi to ukaze toto co je na obrazku.
Vypise to vsechny soubory co jsem docasne vytvoril a vsechny co tam jsou v te aktulani slozce. Jenze to nikde neukaze jestli tam jiz jsou ci ne. Ikdyz pritom vim, ze 90% jich tam je.
Nekde jeste asi delam chybu a nebo to poradne neumi synchonizovat v podslozkach asi.

foto k příspěvku  od Knightey-

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3735 sekund.