Navštíveno 761x

23.03.2012, 08:45 |
rcman Ahoj,
potřeboval bych najít jednu osobu. Nebo lépe-řečeno pozemek který je na tu osobu psanej...
Koukal jsem do katastrální mapy apod. Ale to je na 300let než bych prolustroval všechny pozemky.
Nejedná se o žádnou sviňárnu! Jen chceme pro kolegu udělat oslavu a chceme ho překvapit na chatě.
Ale moc se mě nedaří dostat z něj nenápadně info o tom kde tu chatu má, tak bych potřeboval trochu pomoc...
víš alespoň jméno a obec kde to je? :-)
To by mohl být dobrej kvíz pro ty kdo se nudí na AHC a mohli by lustrovat
[ Link ]
obsadit kolegovu chatu aniz by o tom vedel je fakt dobrej plan ;-) sem zvedavej jestli mu pak i nenapadne seberete klice ;-)
Určitě mají univerzální žulový klíč :-)
ja mam na pozemkovym katastru, ale v usteckym kraji, okoli litaku, ale mam takovej pocit ze se na me slecna stejne vysere kdyz ji poprosim :-( ale chtelo by to tak ci tak jmeno majitele chaty a pozemnku, a je ti jasny ze jestli je to psany na jine jmeno tak si stejne v haji jo

23.03.2012, 09:02 |
rcman Co ho znám, tak dost pochybuju že by si nechal napsat pozemek na někoho jinýho než na sebe...
Ještě mě napadlo zjistit si poštu, a zeptat se tam.
Ale to bude test jestli kolega nemlžil i s názvem obce.
Mělo by to být v Těškově (okr. Plzeň Rokycany).
Ps: Klíč od chaty nepotřebujem. Chceme tam za nim přijet když tam bude. Ale bude překvapenej, protože to fakt nebude čekat.
ja to myslel tak, jako ze jestli to nema psany treba na matku za svobodna nebo tak neco. ja myslel ze mu tam pripravite mejdan a on prijede, ne ze vy prijedete za nim, tak to pak je v klidu. to bych zkusil postu, samosku, hospodu a zeptat se tam kam by v dane obci mel chodit
Uprimne, nemam rad takovyhle prekvapka. Prijedete tam a on tam bude ve virivce s vasima starejma :o))

23.03.2012, 09:25 |
rcman Hele kolega o kterém se bavíme má přes 50let a je to těžká podpantofle. Takže o situacích ve vířívce s cizí ženskou se nedá ani minimálně uvažovat.

23.03.2012, 09:29 |
Augi rcman: aby ses nedivil, tichá voda břehy mele... ;-)

23.03.2012, 09:39 |
rcman Augi: To je pravda.
Tak pošta nic neví. Mám teda číslo na obecní úřad. Teď musim vymyslet ňákou výmluvu proč tam volám atd.