Navštíveno 1303x

Zdravim panove dneska jsem byl omrknout forda focuse chtel jsem ho koupit ale jedna vec me velmi odrazuje prikladam obrazek ilustracni :)
Ten svar byl kolem dokola na obouch stranach ta sirsi cervena je ze to bylo navarene i ktem sloupkum kamarad automechanik povidal at se na to radsi vys...
Muze mi nekdo rict proc je to navareny a co stim asi mohlo byt ?

nikdo nic ? ten svar tam bejt nema to vim na 100% :)
pls panove poradte ted sem mu volal a tvrdil mi ze to nejsou svary ale tmel proti zatekani ale doprdele proc by byl ten tmel zrovna tam ? Je to prej z vyroby a je to striknute barvou :/ Je to prej proti zatekani vody :/ Ale at koukam na jakej koli obrazek tak tam je jen krasna linka nikde sem nenarazil na fotku kde by kolem dokola bylo neco jako svar :/
a to ti rikal kdo? ze je to tmel proti zatejkani?
ten chlap co mi to nuti prej to je tmel proti zatejkani ze to prej musi byt na 100 % z vyroby a je to prestrikane originalni barvou :/ my mame taky stejnej rok i motor i po faceliftu ale na tech mistech rozhodne nemame neco podobneho 1 cm sirokeho neco jako svar kolem dokola jak sem cervene vyznacil mame tam jen krasny rovny linky jako by to bylo jen nasazene nevim jak se to jmenuje kamos tomu rika klobouk :)
presne takovou linku mame my na nasem a na netu na vsech fotkach je taky takova linka ale on ji tam nema pripada mi to jako svar po telefonu mi proste tvrdi ze to je tmel kolem dokola :/

tak misto te linky jak sem myslel ze to je svar je opravdu nejakej kyt je stribrnej ne ze je prestrikanej prej to je kyt z vyroby proto se ptam vas odborniku hlavne tech co se zabejvaj fordama dava se tam nejakej kyt na mista jak sem vyznacil na obrazku c.1 ?

25.03.2012, 14:51 |
VTR Kdyby jsi měl zájem mám taky fokouše na prodej. Kdyby jsi měl zájem napiš mejla.
mas mail jde mi ale o ten tmel bo co to je je to tribrne vypada to jako lepidlo nebo tmel kyt ja nevim je to tvrdy jak svine a je to kolme dokola jak sem nakreslil my mame taky 2002 a mame tam jen klasickou linku jako na obrazku cislo 2

25.03.2012, 16:07 |
VTR já blbec sem ti sem nehodil link , promin.
[ Link ] pošlu ti to i na mejla. Má najeto necelejch 13 tis a cena by byla ulně jiná než na tom inzerátu =) Na ten tmel se ti zajdu ted podívat.

25.03.2012, 16:52 |
VTR žádnej tmel tam nemám

25.03.2012, 17:04 |
Downland | Upraveno: 2012-03-25 17:05:26
ok dik asi se mu na to vys.. prece jen nevim na co by tam byl kyt nebo tmel u kazdeho forda sem videl linku jak to je spojeny ten klobouk jako na c.2 jeste tam je praskle predni okno jen dulek od kaminku ale jelo to od spolujezdce k ridici jen takovej ten vlas ale sere me to :D prej mi to pojisti a pak to muzu nechat vymenit :D ale je to ve spodni casti na te cerne lajne na skle neni to videt a ani to neprekazi