Navštíveno 1127x

Zdravím všechny příznivce tvrdší elektronický hudby. :) Nevím kolik z vás tu je takovej bláznů, že byste kvůli ni jeli do Holandska, přesto by se někdo takovej moh najít. Lidi z Poslouchej.net pořádají zájezd, aby nám to usnadnili.
Tady web přímo k festivalu
[ Link ] A tady info k zájezdu
[ Link ]
[ Link ] kdyby někdo nevěděl o co jde a zajímalo ho to

24.03.2012, 09:37 |
vypuk Osobně mi to připadá jako "kopie" Tomorrowlandu.. A navíc je to multižánrové :) 8x stage, od hiphopu až po nevim co.. :)
[ Link ] Akorát že to je Belgie ;)
Kopie něčeho co je mladší? A Tomorrowland je daleko víc multižánrovej ;) To že se stal nevětším festem v Evropě způsobilo jeho zaměření na komerčnější hudbu. Navíc agentura co pořádá Defqon je spoluorganizátorem Tomorrowlandu, takže nevim proč by ho mměli sami sebe kopírovat. A ano, Defqon bude mít letos 13 resp. 14 stagí, ale když se třeba loni do hodiny prodalo 45tis. lupenů, proč by se nerozrůstal :)
p.s. hiphop se tam vážně nehraje, maxímálně je součástí nějakýho tracku

24.03.2012, 10:08 |
Kamil Ee, tam fakt ne, hrajou tam hrozný ptákoviny. Holandský hardstyle a holandský "hardcore" je nudná "rádobytvrdá" diskoška a ty vokály jsou k smíchu, ale chápu, že mladý lidi to může bavit. Letos mi lákají Svojšice (i když tam pojedu spíš fotit) - jeden z nej lineupů za celou českou historii taneční scény.
Kamil: Jj souhlasim, že tý "tvrdosti" na těhle akcích stále ubejvá, ale jelikož letos nebude Pleasure, tak nevim kam jinam a na Defqon se chci podivat už dlouho.

24.03.2012, 10:37 |
vypuk Já to jenom četl :) osobně se mi víc líbí ten TL, prostě jde vidět že tam je více peněz :) s temi žánry - myslím že tam něco okrajoveho s hopem bylo ale četl jsem to pár měsíců zpátky :) a na tom videu mi to připadalo jako kdyby tam byla stage jen jedna :-D no asi jsem ještě Ospaly :)