Navštíveno 1600x 

jestli je tu nekdo z olomouce, popripade okoli, jede vam www.banan.cz ? nemuzu se dnes dostat na ftp, na webmail ani na jejich stranku, na svuj web vsak ano. Kamos z prahy to zobrazi v klidu, znamej z brasilie taky. ALe kamaradka z druhe strany olomouce to nezobrazi stejne jako ja. Nemuzu je pingnout ani tracertovat. Na  
[ Link ]  jsem zelenej, spyware jsem vycistil a nic.

nemuzu se nijak spojit s podporou, na mobilu jsou ty vyskakovaci okna jak pod mne jebat z boku, akorat to blbne

jsem z Olomoucka a jede mi to normálně

To mne poser :-/ co to je tohleto, no, pockam do zejtra, treba si alah prdne a zas to pojede, dva dny zpet jsem nemel problem, nic krome noveho firefoxu jsem neinstaloval (nejede mi to na dvou PC a ani na mobilu prez wifi), tak kdo vi co to je za hnuj tohle.

Olomouc a také mi to jede normal

15.06.2012, 23:45 | 
JP Já jsem teda kousek od Prahy, ale banan.cz mi nejede...

15.06.2012, 23:45 | 
JP Kalužův blog taky ne

tak to jsem relativne "rad" , ze to neni u mne a nemusim se honit za duchama

16.06.2012, 11:52 | 
AR kalužův banán...tak co se divíš ;)

Já myslel, že u banánu nikdo nezůstal, poté, co se ukázalo, co je majitel zač :-) Trochu analogie s pipni.cz, to jsou taky zoufalci.

16.06.2012, 13:35 | 
AR tak panu majite jistě nechybí velké ego které některým jedincům stále imponuje ;)

16.06.2012, 13:39 | 
nome kaluža hosting ještě funguje ? :-)
 měl sem pocit že to bylo před nějakou dobou před krachem ale jak je vidět tak ještě ne 

16.06.2012, 13:47 | 
AR nome: blázníš, dyť kaluža je jeden z milionářů ČR jak sám o sobě na blogu tvrdí ;)