Navštíveno 2089x

Nevíte někdo, jak se to kóduje ve VAGu nebo, jak by to šlo?? Jedná se o OI. Dneska mi to kámoš ukazoval, že mu to jde, když nechá otevřené okno a zamkne podrží dýl DO, tak se mu zavřou. Nevíte, jak na to?? Jde mi to, když strčím klíček do zámku a podržím déle v jedné poloze, tak se buď zavřou nebo otevřou, ale chtěl bych to pře DO.
Děkuju ...
záleží jakou máš generaci komfortky, někde to prostě nejde
Chce to 3g komfortku a nedělá se to přez VAG,ale přez MotorDiag pokud se nemejlím a dobře si pamatuju jak mě to klučina dělal...

19.06.2012, 21:29 |
choze Stačí aby impulz pro zamceni byl ne 5 ale 20s, tohle jsem si nastavovat na alarmu - magicar

19.06.2012, 23:45 |
Ravo jako spooky1 - musíš mít komfortku 3gen. a aktivuje se to přes motordiag soft (přepíše to nějáký místa v eeprom, který normálně přes VAG nejsou dostupný).
[ Link ] Pozor, musíš mít i správný typ klíče, mám pocit že to na některých typech nešlo - já mám trojtlačítko který prostředním tlačítkem odemyká jen kufr (a po zabouchnutí se sám zamče...super na zabouchnutí klíčů uvnitř auta :)
mám 2tlačítkový hranaté čudlíky. Komfortku nevím, jakou mám, jestli 3generace nebo jaké jiné :D , jak to poznám?
Ravo: ,,Ten link co jsi tu dal " když si stáhnu ten program, tak, jak pokračovat dál v něm? Myslím co tam nastavit atd. , protože, jestli tam budou samé čísilka, tak v tom se nevyznám ani prd.

01.07.2012, 20:30 |
Ravo Typ komfortky zjistíš podle kodu komfortky, který vyčteš pomocí VAG (já mám např. 1C0 959 799 B což je 3.gen).
Ten MDM je easy, klikací a blbuvzdorný. Je v češtině, čti si help a nemůžeš nic pokazit
Nejvíc informací najdeš na škoda forech a VW forech v rubrikách elektrika/VAG.
Doporučuji naistalovat k VAGu i VIS (Vag Informační Systém), ve kterém je vše popsáno česky, a spoustu věcí si tam vyčteš.
Fabia 2005,tak by to mělo jít také? Neví někdo?

02.07.2012, 23:05 |
Ravo To Collin: platí to samé co jsem napsal nahoře...zjisti si typ komfortky a od toho se odpíchni.
Doporučuju hledat na škoda/VW forech v sekcích elektrika/VAG, na dieselpower to myslím taky docela propíraný