Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak zavřít okýnka přes DO ??

o Navštíveno 2089x o
o 19.06.2012, 20:09 | Kupinka
Nevíte někdo, jak se to kóduje ve VAGu nebo, jak by to šlo?? Jedná se o OI. Dneska mi to kámoš ukazoval, že mu to jde, když nechá otevřené okno a zamkne podrží dýl DO, tak se mu zavřou. Nevíte, jak na to?? Jde mi to, když strčím klíček do zámku a podržím déle v jedné poloze, tak se buď zavřou nebo otevřou, ale chtěl bych to pře DO.

Děkuju ...

o 19.06.2012, 20:11 | PAVELK
záleží jakou máš generaci komfortky, někde to prostě nejde
o 19.06.2012, 20:52 | Spooky1
Chce to 3g komfortku a nedělá se to přez VAG,ale přez MotorDiag pokud se nemejlím a dobře si pamatuju jak mě to klučina dělal...
o 19.06.2012, 21:29 | choze
Stačí aby impulz pro zamceni byl ne 5 ale 20s, tohle jsem si nastavovat na alarmu - magicar
o 19.06.2012, 23:45 | Ravo
jako spooky1 - musíš mít komfortku 3gen. a aktivuje se to přes motordiag soft (přepíše to nějáký místa v eeprom, který normálně přes VAG nejsou dostupný).
[ Link ]
Pozor, musíš mít i správný typ klíče, mám pocit že to na některých typech nešlo - já mám trojtlačítko který prostředním tlačítkem odemyká jen kufr (a po zabouchnutí se sám zamče...super na zabouchnutí klíčů uvnitř auta :)
o 20.06.2012, 16:42 | Kupinka
mám 2tlačítkový hranaté čudlíky. Komfortku nevím, jakou mám, jestli 3generace nebo jaké jiné :D , jak to poznám?
o 20.06.2012, 16:45 | Kupinka
Ravo: ,,Ten link co jsi tu dal " když si stáhnu ten program, tak, jak pokračovat dál v něm? Myslím co tam nastavit atd. , protože, jestli tam budou samé čísilka, tak v tom se nevyznám ani prd.
o 01.07.2012, 20:30 | Ravo
Typ komfortky zjistíš podle kodu komfortky, který vyčteš pomocí VAG (já mám např. 1C0 959 799 B což je 3.gen).
Ten MDM je easy, klikací a blbuvzdorný. Je v češtině, čti si help a nemůžeš nic pokazit

Nejvíc informací najdeš na škoda forech a VW forech v rubrikách elektrika/VAG.

Doporučuji naistalovat k VAGu i VIS (Vag Informační Systém), ve kterém je vše popsáno česky, a spoustu věcí si tam vyčteš.
o 01.07.2012, 22:25 | Collin
Fabia 2005,tak by to mělo jít také? Neví někdo?
o 02.07.2012, 23:05 | Ravo
To Collin: platí to samé co jsem napsal nahoře...zjisti si typ komfortky a od toho se odpíchni.
Doporučuju hledat na škoda/VW forech v sekcích elektrika/VAG, na dieselpower to myslím taky docela propíraný
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3555 sekund.