Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak nejlevněji přehrát fullHD na HD TV? :).

o Navštíveno 1335x o
o 23.07.2012, 15:38 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-07-23 15:43:41
Pomohli jste mi vybrat foťák/kameru, tak bych měl další dotaz :).

Potřebuju pro prarodiče co nejlevnější řešení k přehrání videa z USB či karty. Mají 82cm HD LCD. Videa budou přehrávat, tak 2x do roka a jenom domácí videa. Teď mají kombo VHS/DVD na který se jim jenom práší. Videa se budou natáčet ve full HD a nechce se mi je převádět a pálit na DVD,aby si je mohli přehrát v kombu.
TV nemá čtečku karet ani USB, tak mě napadlo koupit nějaký multimediální centrum, který by zvládalo přelouskat fullHD. Ale zase ho nejspíš TV nezobrazí, pokud má jenom HD rozlišení (jde mi o možnost alespoň v nějaké kvalitě video na TV přehrát)?!

Je nějaké řešení? A nebo budu muset holt videa převádět a pálit na DVD? Pokud jiná možnost nebude, tak bych alespoň koupil multimediální centrum, kde bych přehrál přeformátovaná videa z fullHD na HD, abych si ušetřil vypalování na DVD.

Díky

Lukáš

P.S. Ano, 2x do roka mě nezabije vypálení DVD, ale přijde mi to takový prehistorický a nepohodlný.

o 23.07.2012, 15:49 | M.a.R.i
co třeba toto? [ Link ]
o 23.07.2012, 16:17 | Ravo | Upraveno: 2012-07-23 16:18:36
asus O!play HDP-R1
[ Link ]
nebo
asus O!play mini
[ Link ]

Dokonce to umí i AutoPlay - po zapnutí a vložení USB disku/karty kde je správně nakopírované video a vytvořený index file to samo začně automaticky přehrávat to video.

Samozřejmě to bude umět přehrát FullHD na HDready televizích, udělá to downscale.
o 23.07.2012, 16:25 | M.a.R.i
Ravo: Díky za osvětu. A dokáže třeba multim. přehrávač podporující pouze HD video přehrát fullHD v HD rozlišení? Asi ne což :D. Doufám, že je to pochopitelný, jak to píšu...
o 23.07.2012, 17:48 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tohle funguje dobre
osobne odzkouseno

[ Link ]
o 24.07.2012, 10:34 | JR
Kolik je dedeckovi a babicce? Opravdu jim chces k televizi pripojovat dalsi udelatko se kterym se budou muset naucit?
Podle me je mnohem jednodussi cesta jim to domaci video vypalit na DVD a hotovo.
o 24.07.2012, 10:51 | pepe689
kraliku aumi toiz pevnyhodisku trebas 160GB ??
o 24.07.2012, 13:57 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pepe: takhle velkyho jsme nic nezkousel, max kapacita nikde uvedena neni ale muze se to testnou, mame skladem
o 24.07.2012, 15:29 | Luke_288
mam podobnej media tank k televizi a na něj napíchlej 2TB disk, funguje to, tzn i tohle by asi mělo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3102 sekund.