Navštíveno 1409x

Potřeboval bych koupit výfuk na pick-upa,ale chybí mi info, které jsem se zatím na eshopech nedočetl...
a nebi lepsi si poslat dotaz prodejci kdyz Ti neni neco jasny? :-D
to jsem zkousel,obeslal jsem jich nekolik, vzdycky to byl nekdo, kdo bud nereagoval, nebo vsechno preobjednaval a nic nemel skladem aby mi mohl zjistit neco konkretnejsiho nez se doctu vsude. Idealni by byl nekdo, kdo ma alespon neco skladem
Tak to zkus napsat trochu konkretneji
A urcite je lepsi zavolat nez si dopisovat :-)
Potřebuju vyfuk na Felicii Fun, problem je v tom, že přes origo bodykit neprojde zadna standartni koncovka vyfuku, potřebuju vyfuk, ktery ma koncovku minimalne 25cm. takovych je strasně malo v rozumne cene. Potrebuju nekoho kdo ma idealne vice vyfuku skladem aby mi ten rozmer mohl zmerit, popr, kdyz bude mit koncovka kolem 20cm, coz je standart, potrebuju vedet kolik cm je od vrchu koncovky k vrchu tlumice (jestli muzu tlumic posunout az pod vystuhu a nebude moc dole). nevim jak moc srozumitelne jsem to napsal:-)

15.10.2012, 23:56 |
Směty
jj, dival, celkem nic me nezaujalo. libilo by se mi spis neco takoveho
[ Link ]
Antonio: zavolej si do Soiety,udělaj ti v podstatě co si nadiktuješ(dokonce mi tenkrát navrhli i pokud bych měl atyp,že mi podle mýho původního postaví novej)..Já je nijak nechci tlačit,ale mám s nima tu nejlepší zkušenost..(už druhej výfuk je Soieta a spokojenost veliká a hlavně celonerez+E8 omologato s papírama.)