Navštíveno 2055x

02.12.2012, 21:51 |
petis dotaz. Chci u prodejce koupit víc vecí najednou ruzný aukce. vše na sofort, jak to zaplatit najednou za jedno poštovný. Jednou se mi to povedlo u Hydralických vecí ale od tý doby už ne:-( ted si stím už dva dny lámu hlavu jak to uělat. Košík tam prodejce nemá:-(
Pockej, prodejce ti posle sloucenou fakturu, kdyz ne, tak mu napis, at ti ji vystavi.
jedině se s tim prodejcem domluvit a on ti to poštovný pak vynuluje
Na ebay se to většinou sečte automaticky, když platíš paypalem. Pokud se to náhodou nesečte, tak mu poslat zprávu a požádat o sloučenou invoice.

02.12.2012, 22:51 |
petis tak už to mám. Koupit hned neplatit a pak zaplatit najednou, nižším poštovným:-)

09.02.2013, 11:24 |
petis Velká prosba. Vím že se to tu řešilo ale už si nepamatuju. Je tu nekdo s UK adresou? Prodejce nekomunikuje ohledně poslaní do ČR. Jedna se o mikinu.
Případně i koupit at se to nekomplikuje. Peníze hodím na PayPal nebo učet to je jedno.
Díky

19.08.2013, 20:18 |
petis rychlej dotaz.
Dá se někde najít adresa prodavajícího zakoupené věci??

20.08.2013, 09:27 |
Skury Petis: Přesná adresa ti přijde, až když zboží vydražíš. JInak orientační adresa, resp. pouze město a stát, máš v platebních možnostech v popisu aukce.
Kupec nemá jak zjistit přesnou adresu prodávajícího, pokud ji prodávající sám nenapíše... aspoň teda to tak vždycky bývalo. V tomhle je lepší Aukro, tam je prodejce vidět hned.

20.08.2013, 12:05 |
petis jak píše Mr.Scully, proklikal jsem všechno možný i nemožný a nic.
Proste zase problem s němcem. Platba převodem. OK. Pošle mi IBAN Swift adresu a žadnej problem to poslat, jsem si říkal. Ale to jsem se zplet. 10mailu trvalo než mi pslal IBAN a SWIFT. PAk dalších 10mailu že mi neda adresu. Naštěstí stačilo jen jmeno. A to mi napsal ještě píjmení do jedný vety bez čarek s IBANem a SWIFTem.
No děs.
Abych nehazel všechny do jednoho pytle. Jeden prodavající si kvuli me zařizoval Paypal abych moch zaplatit:-) a ještě se mi hrozne omlouval:-)