Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > eBay

o Navštíveno 2056x o
o 02.12.2012, 21:51 | petis
dotaz. Chci u prodejce koupit víc vecí najednou ruzný aukce. vše na sofort, jak to zaplatit najednou za jedno poštovný. Jednou se mi to povedlo u Hydralických vecí ale od tý doby už ne:-( ted si stím už dva dny lámu hlavu jak to uělat. Košík tam prodejce nemá:-(

o 02.12.2012, 21:56 | tappaja
Pockej, prodejce ti posle sloucenou fakturu, kdyz ne, tak mu napis, at ti ji vystavi.
o 02.12.2012, 21:56 | Vasekkch
jedině se s tim prodejcem domluvit a on ti to poštovný pak vynuluje
o 02.12.2012, 22:24 | Mr.Scully
Na ebay se to většinou sečte automaticky, když platíš paypalem. Pokud se to náhodou nesečte, tak mu poslat zprávu a požádat o sloučenou invoice.
o 02.12.2012, 22:51 | petis
tak už to mám. Koupit hned neplatit a pak zaplatit najednou, nižším poštovným:-)
o 09.02.2013, 11:24 | petis
Velká prosba. Vím že se to tu řešilo ale už si nepamatuju. Je tu nekdo s UK adresou? Prodejce nekomunikuje ohledně poslaní do ČR. Jedna se o mikinu.
Případně i koupit at se to nekomplikuje. Peníze hodím na PayPal nebo učet to je jedno.
Díky
o 19.08.2013, 20:18 | petis
rychlej dotaz.
Dá se někde najít adresa prodavajícího zakoupené věci??
o 20.08.2013, 09:27 | Skury
Petis: Přesná adresa ti přijde, až když zboží vydražíš. JInak orientační adresa, resp. pouze město a stát, máš v platebních možnostech v popisu aukce.
o 20.08.2013, 11:03 | Mr.Scully
Kupec nemá jak zjistit přesnou adresu prodávajícího, pokud ji prodávající sám nenapíše... aspoň teda to tak vždycky bývalo. V tomhle je lepší Aukro, tam je prodejce vidět hned.
o 20.08.2013, 12:05 | petis
jak píše Mr.Scully, proklikal jsem všechno možný i nemožný a nic.

Proste zase problem s němcem. Platba převodem. OK. Pošle mi IBAN Swift adresu a žadnej problem to poslat, jsem si říkal. Ale to jsem se zplet. 10mailu trvalo než mi pslal IBAN a SWIFT. PAk dalších 10mailu že mi neda adresu. Naštěstí stačilo jen jmeno. A to mi napsal ještě píjmení do jedný vety bez čarek s IBANem a SWIFTem.
No děs.
Abych nehazel všechny do jednoho pytle. Jeden prodavající si kvuli me zařizoval Paypal abych moch zaplatit:-) a ještě se mi hrozne omlouval:-)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.349 sekund.