Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Neni tu nejakej truhlar pobliz Prahy?

o Navštíveno 7420x o
o 05.12.2012, 17:24 | tappaja
Potrebuju prakticky jen narezat pruhy z lamina DUB, 20cm sirka x nejakejch 240cm a opatrit ABS hranou...
Finalni nakraceni si uz udelam sam nebo pokud by to nekdo udelal na miru, bylo by to super... Slozim si to pak uz sam. Je to regal do spajzu.
Diky!

foto k příspěvku  od tappaja

o 05.12.2012, 18:50 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
mam truhlare o dvere vedle :-)

staci poslat rozmery, optam se na cenu
o 05.12.2012, 18:56 | tappaja
Jde o to, jestli umi tu ABS hranu nalepit a ofrezovat. Tu tenkou zehlenou nechci, to bych si moh nechat narezat v Bauhausu...
Diky za poptani.
o 05.12.2012, 19:46 | Conan
Hornbach na ČM ti to polepí i ABS. Samo i každej truhlář...
Možná spíš bych šel do Hornbachu, truhlář se ti s timhle asi moc chtít dělat nebude.
o 05.12.2012, 20:06 | Jirka156
Já bych se s dovolením taky vetřel s poptávkou na truhláře. Potřeboval bych udělat nějakou skříňku pod PC, aby mi nestál přímo na koberci. Bohužel mám mezi stolem a zdí místa jen na šířku onoho PC. Takže vnější rozměry bych si představoval v/š/d - 30/20/45-50cm. Nemuselo by to být asi ani lamino. Odstín bych rád ořech viz obr. mojí obývací stěny. PC bych postavil na ní a vnitřek by sloužil třeba na CD, takže by mohla mít i tzv.záda. Mohl by mi někdo poptat, co by to stálo? Stačilo by nařezat a navrtat, složím si sám.

foto k příspěvku  od Jirka156

o 05.12.2012, 20:33 | tappaja
No Petane, diky za tip! Ja vim, ze rezou, olepujou, ale nevedel sem, ze delaj tu ABS hranu... Zjistim si, za kolik maji m2 a beznej metr hrany a pujdu do toho...
Diky!
o 05.12.2012, 21:26 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-12-05 21:26:56
Není to úplně v Praze, ale daleko to není a hlavně dělají kvalitný výrobce a ne lamino ala papír, kde vezmeš aceton a umeješ dekor :-/

edit: Ještě ten link :-)) [ Link ]
o 06.12.2012, 08:11 | Conan
tappaja: hele, mám kamaráda truhláře, celkem hodně vytíženýho a dobrýho a vím co říká na tyhle "pidizakázky" a já ho chápu. I když vím, že by to pro mě udělal a bylo by to o "stovku" levnější, tak ho podobnejma drobnostma nezatěžuju a sjedu radši do Hornbachu.

Do nějakejch 10-ti kusů ti to v Hornbachu udělaj na počkání, víc kusů je pak už na objednávku. Rozkresli si to a nech vše přesně nařezat. Ty truhlářský cirkulárky maj předřez, takže se ti lamino na hranách neuštipuje, jako když to řežeš doma.
o 06.12.2012, 10:20 | tappaja
Mam ponornou pilu, reze to fakt krasne. Primarne slo o tu hranu, tenkou si doma nazehlim a zariznu, to problem neni, ale je to ostry a chci ABS. I kdyz frezu mam, na lepeni a frezovani ABS hrany si netroufnu. Tak ja si cinknu do Hornbachu.
o 17.08.2015, 09:49 | CervinVega
v Hornbachu to neudelaji z doneseneho materialu, v OBI ano, nicmene pouze papir hrany, ne ABS
o 17.08.2015, 11:16 | walish
myslím si, že tappaja v tom hornbachu už byl :-)
o 17.08.2015, 11:49 | CervinVega
jen info pro vyhledávání někoho v budoucnu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3596 sekund.