Navštíveno 2136x

chci si založit účet u této banky
prý je tam nějaký bonus za doporučení
kdyby mě někdo chtěl doporučit tak mail (michal85.mx@gmail.com)

10.02.2013, 21:16 |
hanx | Upraveno: 2013-02-10 21:17:59
mám tam účet už pěkně dlouho.. pošlu ti pozvánku, až ho budeš mít založen, ozvi se mi
edit: a pro víc info se taky můžeš ozvat samozřejmě
hanx: založeno čekám až přijede kurýr

11.02.2013, 14:44 |
hanx Beru na vědomí. Těch 300 Kč se ti připíše až po první platbě kartou, kterou si zdarma založíš po založení účtu. Jestli si na ten účet nechceš hned dávat svoje peníze, tak mi až ti karta přijde dej číslo účtu, pošlu ti tam dvacku abys mohl hned něco tou kartou koupit a urychlil ten proces.
Nevim jak teď,ale předtim se muselo koupit kartou do 14dnů od registrace.Protože mě nic nepřipsali,nemoc mi to protáhnula. Kurýr dorazí do 3dnů mylsim.

13.02.2013, 16:29 |
hanx flash: tak to je pěkná kravina, protože do 14 dnů od registrace ti ta karta možná ani nestihne přijít ;-) musíš si o ní zažádat až ve chvíli kdy máš účet aktivován
hanx: však jo, aktivace a zažádal sem o kartu,jenže tam byl časovej limit do kdy máš s kartou zaplatit ,nebo ne ?? Že mi tam nic nepřibylo :)

13.02.2013, 16:39 |
hanx No je tam 30 dní. Teď koukám že to změnili tak, že si musíš pořídit kreditku místo karty, pokud to chápu správně. více info tady
[ Link ] dole jsou podmínky a dodatek k podmínkám
aha,takže je to tak ... to je už v pr... , moc dlouho ... :(
včera jsem si to aktivoval a ted nevim co dal kartu jsem zaškrtl hned při registraci a ukazuje mi to tu že se na ni pracuje
kdyby si chtel poslat nejaky drobak tak č.ú 1222077972/2310
Tak je rozdíl platební karta k účtu vs. kreditka. A pokud kreditkou, tak to mají uděláno chytře na lidi. V rádiu jsem zase dneska slyšel, že ČS dá člověku 500,- Kč, když jejich kreditkou (název nevím, dříve tuším "chytrá karta") poprvé zaplatí nebo tak něco. Taky takové trochu chytré, a za vedení účtu ke kreditce jim beztak člověk bude platit 50,- Kč měs., ne? :-D
HIGHTOWER: kreditka je kapitola sama o sobě
Však já vím, proto jsem to napsal, že to je spíše past než něco "zadarmo"... NECHCI SLEVU ZADARMO ;-)
nvm na co narážíš při založení je bonus 300 + když si zažádáš o úvěr nebo kreditku tak 500

16.02.2013, 13:00 |
pbjun Bonus dostanes do 30ti dnů od provedení platby kartou. Jinak obcas se stane ze zapomenou tak staci cinknout na tu jejich zakaznickou linku a oni Ti to pripisou bez problemu :)

22.02.2013, 21:42 |
Cormi mám u nich už podruhý vklad a super ;)

22.02.2013, 22:05 |
hanx Mišel už máš kartu? jdu ti poslat dvacku na žvejkačky .))

24.02.2013, 11:34 |
Tendr bych někoho zabil, kdyby přede mnou kupoval žvejkačky kartou

24.02.2013, 11:44 |
hanx Tak to by ses měl léčit s nervama ;-) Co lidi lovící a přepočítávající drobné, vracející zboží protože se špatně koukli na cenu, když prodavačka posere něco na pokladně... Placení žvýkaček kartou určitě není nic hroznýho.
bezdotyková platba kartou/telefonem je rychlejší jak platba v hotovosti ;-) i ty žvýkačky zaplatím kartou rychleji, jak penězi. A to i v případě platby nad 500 a zadání PINu ;-)

24.02.2013, 12:24 |
Tendr to mi vyprávěj když stojim u kasy o minutu dýl, než kdyby ten člověk vytáhnul bankovku... sere mě to jak v marketech tak na benzínkách, kde člověk stojí zbytečně jak ocas, protože ten před nim musí platit kartou a zdržovat tim všechny ostatní.. A jestli mě chce někdo přesvědčovat o tom, že je to rychlejší jak keš, tak nemusí...

24.02.2013, 12:31 |
hanx Když ti jde o každou minutu tak k tý pokladně sprintuj ;-) Nebo tak vůbec nechoď když tě to sere. Fakt takovýhle remcaly kvůli maličkosti miluju.
Domarkuje a ukáže se částka - penězi:
vytáhne peněženku, hledá papírové a případně drobné, podává prodavačce, pokud přesně, prodavačka třídí a až pak vydá pokladní doklad, pokud musí vrace, hledá drobné, dává na talířek, kupující to tam sbírá a dává do peněženky, bere účet a jde.
Domarkuje a ukáže se částka - bezdotykovkou:
řeknu, že platím kartou, kterou vytahuju (já jí vždy mám už v ruce během markování), prodavačka ťukne na 1 klávesu, terminál pro platbu kartou za cca 2 s vybídne k platbě, přiložím kartu, behem 1 s "PÍP" a je zaplaceno, prodavačka mi podává účet (jen účet, ne samostatné potvrzení o platbě kartou, neboť to je na té účtence) a jdu
Nevím, zda jsi už fakt viděl někoho platit bezdotykovkou nebo ještě postaru (zasunout, namačkat, počkat na potvrzení a na tisk potvrzení o platbě kartou), ale jak říkám, je to 2x rychlejší jak keš...
Nepřesvědčuji, jen vysvětluji, jak to funguje opravdu v praxi a používám už 4 měsíce a spokojenost! Už aby to bylo všude! A ano, i žvýkačky za 10,- Kč platím bezdotykovou kartou. Navíc v peněžence nemívám skoro žádnou hotovost :-)

24.02.2013, 13:00 |
Tendr já ale přece vůbec nemluvim o bezdotykový kartě... tak nevim proč se tak rozepisuješ... a to, že ty ji už držíš v ruce na tom nic nemění, stejně tak já držim v ruce bankovku.. Prostě a jasně, platba kartou, mačkání pinu, čekání na ověření, fůra času k hovnu, za tu dobu zaplatim kešem 5x a kdo říká že ne, tak lže...
hanx, přeju ti 10 frajerů před tebou s kartou co si dou koupit žvejkačky, dál k tomu nemám co říct..