Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Spratek v Audi

o Navštíveno 12427x o
o 02.03.2013, 19:12 | Kotass
Jakej na to máte kdo názor ?
Já dost smíšenej .. představa, že zastavím na dálnici kvůli zátarasu a zezadu do mě vlítne adrenalinem napumpovaný pako, kterýho chějí PČR legitimovat kvůli podezření z jízdy bez ŘP je dost mrazivá. :(
V U.S. by z toho nepochybně právníci dost vytřískali pro ostatní "účastníky" a možná i pro pozůstalý, u nás je to hned druhej den kompletně vyšetřeno a uzavřeno.
Nemohli na něj pustit vrtulník a počkat až zastaví na čůrání ? V pátečním hustým provozu zastavit dálnici a čekat mi nepřijde uplně dobrý řešení.

[ Link ]

foto k příspěvku  od Kotass

o 02.03.2013, 19:37 | fredy
jel jsem právě kolem naštěstí v opačném směru a auta dost na sračku... no zasah se moc nepovedl, ale kdo by počítal s tím, že to ten kokot prostě napere do aut v plné rychlosti? každopádně naštěstí jen jeden mrtvej a navíc zrovna ten správnej, takže ted to vyšlo, ale příště?
o 02.03.2013, 19:48 | HIGHTOWER
Vozidlo bylo ohlášeno jako kradené (i když šlo o otec - syn), z Prahy jel až k Vyškovu, 17 let, naboural při jízdě vozidla PČR, nějaké 2 NA a další 4 OA, letěl 200-250?, než by přiletěl vrtulník, tak by stejně museli jet za ním, ne?

Mají se všechny auta, co ujíždí z jakéhokoli důvodu nechat jet? S chutí roste hlad, zvedá se nadměrně sebevědomí, kdyby se nechal jet, stejně by jednou někam vletěl, někoho třeba zabil, kdo ví... Konkrétně tady by mě zajímalo, dle toho co je po něm na netu, zda si to natáčel, já bych za to moc nedal, že ano...

To zastavení, resp. vytvoření kolony, prostě taková je metodika, jak tyto situace řešit. Samo, nejlepší by bylo tam prostě postavit 2 kamiony, ale v té rychlosti, v tom čase, v tom provozu, to je těžké, v noci se to dá nebo o víkendu, párkrát jsem dělal takovýto "zátaras", 4 ze 3 řidičů zastavili, 1 vlítnul do pole a skončil.

Kdyby ti někdo ukradl auto, neřeš teď že to byl otec- syn, konkrétně tento případ, tak jak bys reagoval na to, že PČR ti pak řekne, jo, jeli jsme za ním, ale aby se nic nestalo, nechali jsme ho ujet, určitě bys řekl, jo, udělali jste správně?

Jinak jaký by byl rozdíl, kdyby tam byla opravdová kolona, jakož to na D1 bývá? Tak by se neřeklo ani Ň jako teď na postup PČR a jen by se na něj nadávalo a na PČR, že ho chudáčka naháněli...

Byl to prostě člověk, který to neměl v hlavě srovnané, takový lidí je plno, s tím člověk nic nenadělá, bohužel...

Stále jsem měl, mám a budu mít stejné názory, každej je tu zná ;-) Ale je pravda, kdo nic nedělá, nic nezkazí...
o 02.03.2013, 19:57 | DaveX
Kdyby jsme neměli stát na hovno a policajti mohli po nebezpečném kokotovi střílet bez strachu, že by je za zabití nějakého naspídovaného kreténa soudili, tak by to bylo v pohodě.

Kotass: možná by jsi mluvil jinak, kdyby ti ten kretén na nějakém přechodu sejmul manželku, přítelkyni, dítě, rodiče apod. jen kvůli toho, že policajti čekali, až se vyčůrá.
o 02.03.2013, 19:58 | Kotass
Highty : chtěl jsem znát i názor z "druhý" strany. ;)
Ad 1 : Pokud by vrtulník předpokládal, že bude pokračovat po D1 tak ho mohli naháněči dole sledovat z větší vzdálenosti a jenom koordinovat, nemuseli na něm být navěšení a tím ho ještě víc stresovat.
Ad 2 : Krádež a případná materiálová škoda kdyby ho nechali ujet vs. zranění / smrt - myslím si, že priorita je jasná.
Ad 3 : Normální kolona může určitě být, pak je otázkou zda-li by mu pud sebezáchovy zabránil v tom do ní vlítnout .. to už teď nezjistíme.
Vím, že museli rozhodovat rychle, jen mi nepřijde adekvátní to hnát ad absurdum kvůli krádeži otec-syn a chybějícímu ŘP .. mladej byl asi zhýčkanej a s tatíkem se nepohodl tak se jel vyvztekat .. ona to tak ta zlatá mládež občas má. :-/
o 02.03.2013, 20:01 | Kotass
DaveX : jo .. filozofická otázka .. sestřelil by mi rodinu na přechodu kdyby ho nechali nebo by mi rozmašíroval rodinu v autě protože ho nenechali .. ?
Dá se na to samozřejmě dívat z více úhlů pohledu.
o 02.03.2013, 20:05 | camron
Jedná věc je jistá - všem se nezavděčíš.

Podle čeho usuzuješ na zlatou mládež? Podle té obstarožní Audi? A proč tam dáváš foto, které se dané věci vůbec netýká? Kluku, ty jsi mimo...
o 02.03.2013, 20:06 | DaveX
Kotass: jo, je to otázka, ale bohužel se na to nedá odpovědět. Na kdyby se nehraje a podle mě to dopadlo relativně dobře. Doufám, že se další zranění plně zotaví.

Na nově to zase rozmázli, viz "sledujte ty hořící auta, které za sebou zanechal". hořící auto bylo jen jedno. Jeho.
o 02.03.2013, 20:08 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-03-02 20:17:04
ono nejde jen o střílení, problém je i v tom, že i když policie může použít donucovací prostředek vytlačování vozidlem, tak to prostě nikdo nepoužívá, protože to poškození/zničení služebního auta (a i v případě žaloby jistě i toho ujíždějícího) pak ten policajt musí platit ze svého, či pojistky na blbost, ještě mu zakáží řídit. Tak to prostě chodí, zažil jsem to 3x, já osobně ne, ale kolegové takto prostě dopadli, nebralo se to jako služební zákrok, ale jako dopravní nehoda způsobená policistou! Proč v USA mají velký, těžký, výkonný auta? Přesně z tohoto důvodu, když pak 3-4 t autem s rámem vepředu, s dostatečným výkonem, ťukne do pronásledovaného auta, tak není co řešit, tam to prostě je tak, pokud auto samo nezastaví, prostě to do něj pustí, 2-3 auta a je to, tady to tak prostě není a nebude...

Jo, kdo to nezná z vnitřku PČR, tak nechápe...

Když ten jeden můj kolega lehce ťukl do pronásledovaného auta a poškodil na služebním jen přední nárazník, dostal takovej pomr... a nesměl půl roku řídit a bylo mu řečeno, že služební auta nejsou na to, aby se ničili, ačkoli tím svým zákrokem vozidlo zastavil, bylo to ve městě, nikomu se nic nestalo, nic dalšího se nepoškodilo, ale prostě, NESMÍŠ, tak holt nesmíš...

kotas:

ad 1: - na dálnici, když ti pojede auto 200, tak jak nebudeš jemu na prdeli, tak ti ujede jako nic, stačí zatáčka a je to, v zrcátku tě v klidu vidí, zda se ho držíš, bez majáků ti tam vjedou obyč auta, s majákama to má jaký rozdíl, zda jsi za ním 100 m nebo 500 m, stále ho "stresuješ"...
Ad 2 : - jasně, když člověk ví, jak to dopadlo, ale kdyby nevěděl... Takže v tom případě nechat auta ujíždět, neb vždy to může dopadnou škodou, zraněním, smrtí. A za pár let tu bude každý jezdit 200 a hnedka ujíždět, neb bude vědět, že PČR ho nechají jet...
ad 3: - jak vidíš, tomuto to bylo jedno. ¨Myslel jsem jako obyč kolona, když by za ním PČR jeli. Kdyby za ním nejeli a byla kolona, tak by si to tam asi odstál, i když...

Jinak s tím ujížděním je to jako se závislostí na automatech, prostě tě to pohltí. Hnal jsem týpka věk 20 let, co ujížděl (v noci, takže nic provoz, pohoda) a když jsme ho pak dostali do kouta a chytli, tak skoro byl naštvanej, že jsme po něm nestříleli. Holt, zábava ujíždět PČR...
o 02.03.2013, 20:08 | Lu82 | Upraveno: 2013-03-02 20:09:25
jak mužete vědět že by nejel jako pako kdyby ho zrovna nehonily? Pry byl timto známy a nebylo to poprve = pár dni předem pry udajně předvaděl divokou jízdu ve městě a s autem plných lidí
o 02.03.2013, 20:11 | Kotass
Camron : to bylo OT nebo to byl Tvůj kamarád ? Obrázek byl u článku .. napíšu jim ať ho změní. ;)
o 02.03.2013, 20:15 | TROY
By mě spíš zajímalo jestli byl tak nabuzenej nebo sfetovanej že udělal takovou zhovadělost jakou udělal.
o 02.03.2013, 20:16 | camron
Když se tam podíváš, tak se pod ním píše "Ilustrační foto. Autor: HZS Jihomoravského kraje".

Kamarád? Jak jsi na to přišel?
o 02.03.2013, 20:17 | Rajdlos
Slava. O jednoho ko*ota min.
o 02.03.2013, 20:17 | DaveX
TROY: na nově ukazovali nějaké jeho videa, jak hraje počítačové hry a vypadalo to, že má k drogám to zrovna daleko neměl.
o 02.03.2013, 20:18 | TROY
DaveX
jo koukal jsem na jeho profil :) - gta a mafie takže to chtěl prostě zkusit v reále - osobně se domnívám že neodhadl tu rychlost kterou letěl a pak nazdar
o 02.03.2013, 20:20 | camron
Kdo s čím zachází .... [ Link ]
o 02.03.2013, 20:21 | Kotass
camron : Dle Tvé rozhořčené reakce. ;) Zlatá mládež - mě kdyby mladej v 17ti "ukradl" opakovaně Audinu a dělal by s ní někde <>viny tak bych ho asi zavřel do sklepa dokud by ho to nepřešlo. Možná na něj neměli rodiče čas a potřeboval se zviditelnit. Jsou to vše pouze úvahy jenž se samozřejmě nemusí zakládat na pravdě, ale pokud jsem uplně mimo a Ty ne tak nám k tomu můžeš podat více detailů ?
o 02.03.2013, 20:22 | HIGHTOWER
TROY: Já bych to spíše viděl na ten jeho styl života, co jsem zkoukl, srandičky, blbovinky, <>ovinky, lidi sledovali jeho FB, jeho YouTube, jeho Vlogy. Videa z GTA apod. her. Ještě že tohle, být v USA, dostat se ke zbrani, kdo ví...
Jeho otec majitel bezp. služby, pokud je to pravda, takže klasika málo věnování se mu, hodně času na blbosti, dle věku střední škola/učiliště, jak to že dopoledne ukradl fotříkovi auto (dopoledne, když kolem 14:30 byl z Prahy u Vyškova), a nebyl ve škole? Maličkosti, ale celkově pak dělají nějakou osobnost...
o 02.03.2013, 20:28 | camron | Upraveno: 2013-03-02 20:30:31
Z Wikipedie: Zlatá mládež (francouzsky Jeunesse dorée) je termín, který se poprvé objevil za Velké francouzské revoluce v Paříži jako označení pro mladé muže z prostředí francouzské buržoazie, kteří po Robespierrově pádu (1794) vystupovali jako oponenti jakobínů. V současnosti termín zlatá mládež může označovat i mladé lidi z bohatých rodin, často ve velkých městech.

Když svou domněnku podepřu postnutím nerelevantního fota, pak mi musí nutně vyjít, že jsi mimo. Ale to je jedno...

Co se týče mého názoru, klidně se podepíšu pod to, co zde píše Hightower.
o 02.03.2013, 20:32 | Kotass
Děkuji za rozšíření povědomí. Byl z Prahy a měli Audinu, takže to sedí. :)
Ano vzhledem k tomu, že jsem při postování nevěnoval dostatečnou pozornost popisu pod fotkou si zasloužím nálepku "mimo". ;) Pokusím se být příště více pečlivý, leč nerad bych odbíhal od tématu .. dovolíš-li.
o 02.03.2013, 20:36 | Zdeny60
Ne ne ne - zdržím se radši komentáře. Ať je jednou za vola někdo jinej:-)
o 02.03.2013, 20:46 | hopa26
Já se ho nebudu zastávat,ale sáhněte si do svědomí,co jsme všichni dělali v 17ti za kraviny.To zjednodušování hráč her rovná se magor mne trochu popouzí.Jinak je otázka,pokud by policajti tak často nekoukali na služebně na Kobru 11 a Pelíšky-muž s koženou brašnou nesmí projet a kluka nechali být-případně ho nestresovali fňuknou nebo tlampačem,zda by po dvou hodinách ježdění nedal auto tátovi do garáže- ten by ho neseřezal řemenem,čímž by byla celá věc uzavřena a kluka by podobná věc už nikdy nenapadla.
o 02.03.2013, 20:47 | assassin
Hightower: hele kdyby mi cajti rekli ze moje auto nechali jet aby se nic nestalo - asi by to vyslo dost nastejno jako kdybx mi rekli ze se to auto rozsekalo o policejni zataras na sracku.

Mozna ze za to kradeny bych dostal neco z pojistky, za to rozflakany taky dost mozna ne, kdyz se naslo a boural s nim zlodej co nemel ani papiry a nemel tudiz za volantem co delat :-) urcute na to bude formulka v pojistnejch podminkach...
o 02.03.2013, 21:00 | HIGHTOWER
Zasr*ný policajti! :-( Fuuuuuuuuuj!
o 02.03.2013, 21:09 | darkbug
zajimalo by me, co by lidi psali, kdyby v ty oktavce na sracku sedeli vzadu treba dve maly deti?! Roadblock z osobnich aut plnejch nevinech lidi je fakt great sluzebni postup.

Delat road block kvuli kradenymu autu je proste naprosto stupidni postup, kterej vod zacatku do konce smrdi smrti nevinejch lidi.
o 02.03.2013, 21:16 | darkbug | Upraveno: 2013-03-02 21:16:55
.
o 02.03.2013, 21:23 | JP
Teda nečekal bych, že zrovna tady někdo bude schopnej vyblít něco o zlatý mládeži v souvislosti s tim, že to "bylo Audi". Vždycky jsem si z jednoho kamaráda dělal srandu když mu bylo 20 a měl shnilý Audi 80 CC za 5tkč, že jestli s tim někoho někdy nešikovně odře, tak bude večer ve zprávách jako zazobanej fracek co ohrožuje lidi s Audi a buřtožrouti budou u televize krvelačně nadávat na zbohatlíky... No, očividně jsem nebyl moc daleko od pravdy:). Snad ani nechci vědět co bych se o sobě dozvěděl, kdyby se povedlo vyrobit nějakou mediálně zajímavou nehodu mě... Nejspíš by půlku republiky zvedlo ze židle, kde jsem si nakradl ty miliony na superluxusní černou limuzínu Audi A8 (šestnáctiletej parník za 38tkč:D).

Jinak k tomu celýmu - policajti z mýho pohledu nic moc jinýho dělat nemohli, je pravděpodobný že kdyby ho "nehonili", vůbec nic by se nestalo, na druhou stranu k čemu by tu pak byli? Zároveň je mi toho kluka líto, sice udělal velepíčovinu (což dělá v 17 spousta lidí, ale většině to vyjde a dožijou se věku kdy jim dojde jakejch hovadin se dopouštěli), ale nemyslim si že to byl automaticky nějakej hajzl a už vůbec bych ho nedával do souvislosti s pojmem zlatá mládež - tomu kdo netuší kolik stojí stará A6 která navíc byla táty a ne jeho doporučuju alespoň kouknout na ten jeho fb profil - dá se tam vyčíst že to byl co do peněz úplně normální 17letej kluk co má problémy zchrastit stovky, max. tisíce na svoje záliby. Největší vinu na tom celym maj z mýho pohledu rodiče, to že si neplnoletej syn opakovaně vezme jejich auto a ještě s nim dělá to co s nim dělal je prostě fatální selhání jejich role...
o 02.03.2013, 21:31 | clown
souhlas s HT a postupem Policie..,
bohuzel neni den, kdy nepotkam jednoho takoveho debila.
tem lidem je jedno, ze jezdi bez pairu, pod zakazem, pod vlivem, ze muzou nekoho zabit ..

nebo myslite, ze kdyby to nekam poslal uz v Praglu a zabil 5 lidi uz na Chodove, ze by neceho litoval .. ?
o 02.03.2013, 21:32 | JP
darkbug: na kdyby se v reálnym světě nehraje. Zajímalo by mě co bys psal, KDYBY ten blok toho kluka zastavil (stejně jako stovky jinejch podobnejch kluků před nim) a ušetřil by se tim život třiceti dětí který jely v autobuse o kilometr vepředu a kterej by se zrakvil KDYBY ho k němu nechali dojet - to je stejná logika... Ano, bylo by vhodnější kdyby ten blok nebyla z ničeho nic stojící kolona, ale byla by to postupně zpomalující zácpa, ale naplánuj něco takovýho když máš třeba minutu času než bude pozdě a nemáš přesný informace o tom kde kdo je... po bitvě je každej generál.
o 02.03.2013, 21:39 | Kotass
Zlatou mládež beru zpět, myslel jsem to primárně z toho pohledu, že asi skutečně nebyl pod kontrolou rodičů když si mohl na podobný vyjížďky zajet opakovaně - rodiče se zřejmě dostatečně o pubertálního výhonka nezajímali. Audina s tím nemá zas tak co společnýho.

Je to tak, po bitvě se sčítají ranění a padlí, ale zbytečně soudit.

Ohledně toho času, co jsem pochopil tak jel Praha - Vyškov - Praha a na Vysočině ho zastavili, nevím jak dlouho celá akce trvala, ale podle mě na tohle musí mít dopředu PČR scénáře a někdo v konkrétní situaci jeden z nich použije, těžko to vymyslí za pochodu.

Možný řešení mi připomnělo jedno video z U.S :

[ Link ]
o 02.03.2013, 21:39 | JP
Já si myslim, že by toho rozhodně litoval, neni moc lidí co by něco takovýho přešli. To že někdo jede jak vemeno a neuvědomuje si co se může stát ještě neznamená, že je to bezcitnej arogantní idiot kterýmu je jedno jestli někoho zabije nebo ne. Auto člověka izoluje od okolí, lidi co jezděj agresivně jsou docela často agresivní jen za volantem a někdy si to třeba ani neuvědomujou, resp. to nemyslej zle.
o 02.03.2013, 21:45 | hopa26
A druhá věc co mi přide "echt" rovná je to,že hnedle druhý den GIBS nehodu uzavře s výsledkem,že vše bylo jako z učebnice.
Tady už tolik nespěchali: [ Link ]
To jen pro informaci,jak taky funguje ovlivňování veřejnosti a určení toho,co je správné.
o 02.03.2013, 22:01 | HIGHTOWER
hopa26:

Co to tady meleš????
[ Link ]
[ Link ]

Víš na co je vůbec GIBS, čím se zabývá?

kotass:
video krásné, ale tam je hlavní rozdíl v tom, že oni z toho řidiče tam něco dostanou na opravu NA a navíc je to v daleko nižší rychlosti, jestli tak 80-90, kdyby letěl 200, tak ho v kamionu ani nezaregistrují...
o 02.03.2013, 22:15 | hopa26
Co melu?.Při nehodě motorkáře jim trvalo měsíc,než se zjistilo co bylo jasné hned od začátku.Veřejné mínění se krapet utiší,zapomene se,přebijí to jiné zprávy.

Za to při páteční nehodě,než se to otočí proti nám už se ví,že naše řešení bylo nejlepší a zachránilo se tím spousta nevinných lidí.
[ Link ]
Znovu opakuji,kluka se nezastávám-jen si uvědomuji,jak má v člověk 17letech omezený rozhled.Čest vyjímkám,které to už tehdy měli srovnané.
o 02.03.2013, 23:29 | jzxr
jestli tohle měla být !profesionální! práce pčr... ještě že jsem měl víc štěstí když jsem za mladejch blbejch let přežil spoustu vylomenin a pčr na mě neposlala gripeny že jedu na pionýru bez helmy (pirááááát a co kbyby ujel!) nebo jedu 180 pyčo na d11, nedej bože přejít na červenou...(dneska bych se tomu nedivil)
teď už jen chybí aby se přišlo na to že si tu audi spletli...
o 03.03.2013, 00:21 | Rudi
Když tady plno lidí píše, že mu bylo teprve 17 a byl blbej, PČR neměla zasahovat tak tvrdě, nabízí se jedna otázka?

JE TEDA V 18TI LETECH ČLOVĚK PŘIPRAVENEJ MÍT ŘIDIČÁK?

Opravdu dospěje za ten půl rok na tolik, že může řidit sám auto a to jedno, jak silný? Přijde vám normální v 17ti bez řidičáku se řitit 200 po dálnici, za váma policajti na majákách a vy do nich klidně ještě bouráte, stejně tak do ostatních účastníků provozu?

Plně souhlasim s HT, PČR odvedla svou práci slušně a aspoň jednou se i GIBS postavila za ní. To, že to ten kluk narval do tý okty v plný rychlosti svědčí o mnohém a s tím PČR nemůže nic udělat, stejně tak by to narval, kdyby tam bylo omezení, on asi nevěděl, že tam je zátaras ne?
o 03.03.2013, 09:58 | Rustapha-659
Nepřeju nikomu nic zlýho,ale není mi toho idiota ani trochu líto..ještě včera večer bylo na YT video nějakýho jeho online kámoše,za kterym ten Letec jel do Brna a jak u něj chlastali vodku a pan Letec byl úplně namrdky(že ho údajně musel hlídat,aby mu nepoblil koberec atd.)a pak ho ráno/dopo vysypal z domova a ukázal mu směr na dálnici kudy má jet...asi mu došlo,že na sebe práská a tak video s prostřihama na ně dva,jak hrajou Mafia a chlastaj vodku noc předtím už je pryč..stejně si pro něj přijdou a položí mu řadu velice zajímavých otázek..

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 03.03.2013, 10:09 | mikevr6
Pomáhat a Chránit a když budem potřebovat tak vás použijem jako štít,na vaše životy kašlem.
Perfektní postup.
o 03.03.2013, 10:18 | HIGHTOWER
[ Link ]

Vlastně hrdina to byl! Vivat... Sice mu nějak šiblo, ale byl nejlepší, tak jen tak dál takových nejlepších šiblých... Škoda, že tihle jeho obdivovatelé, a ne jen jeho, prostě neumí přiznat pravdu, že to pos...., že udělal blbost.
o 03.03.2013, 10:24 | Rustapha-659
HGHT: těm "obdivovatelům" je taky kolem 17ti...ať už kalendářně,nebo duševně...v tom vidím hlavní příčinu jejich reakce...
o 03.03.2013, 10:30 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-03-03 10:31:52
jo, jasně, já holt v 17 se už musel starat sám o sebe, sám si vydělávat, takže tohle prostě neznám, moje mládí skončilo už před 17 rokem a pak už jsem holt musel chtě nechtě být dospělý... Třeba bych byl taky takový, i když v té době FB apod. nebylo a nebo nebylo tak moc a bylo vše takové opravdovější, než teď když na YT a FB pro něj brečí ti, co se s ním nikdy nesetkali, možná si napsali pár písmen, a viděli jen jeho vlogy a keci na netu...
17 let, ale od 18 ŘP, volební právo atd., copak tam nemá být už nějaká vyzrálost? Samo, tohle je jen malý zlomek, ale zlomek jen k jednomu podnětu, a těch podnětů je jistě daleko více a ze zlomků se pak stávají celky...
o 03.03.2013, 10:32 | Deliquente
Highty ty jsi vlastně uznal, že česká policie jsou s**i a pomáhá a chrání všechny... tedy zmrdy i hodný.

Policisty nutí k tomu aby jeli za čurá**m a čekali co bude místo adekvátního zásahu.

...proč si odřít naleštěnou r32jku, když můžeme zničit majetek a zdraví několika rodin... chce se mi blejt.

A borec co jedete po prázdné dalnici 180 je strašně velkej pirát a dáme ho do všech novin a minimálně 20000 a řidičák do konce života!

Samozřejmě to není problém vás "dělníků" ale těch zmrdohlavů nahoře .
o 03.03.2013, 10:48 | gizmi
Nechapu co se tu resi.. ??? Skody na autech zaplati pojistka, pachatel je tuhej a nikdo jiny nezemrel. Dle meho to dopadlo velmi dobre. Jeste lepe by to dopadlo, kdyby PCR mohla bez vahani (bez strachu za postih) strilet a jakmile by se udelal bezpecny prostor na dalnici, tak najet vedle a pachatele odstrelit.

Nechapu kde vetsina clenu fora zije (v jakem svete), ale proBoha pokud nekdo dela co on, tak musi pocitat s tim, ze muze skoncit u havranu.

Osobne jsem spokojenej :) O jednoho hajzla mene..
o 03.03.2013, 10:52 | clown
gizmi strilet ano,
ale zkus to v jen v 80 a pak v tech 200 :) zkus otevrit jen okynko :)

u nas se pujcilo se smazce auto, honili ho po liberecky do centra, v aute 7 der a ani jedna nesla na sedacku ridice, proste to takova prdel neni :(
o 03.03.2013, 10:55 | HIGHTOWER
jestli myslíš to ťuknutí/vytlačení auta, tak to bych chtěl vidět někoho, kohokoli, kdo v silničním provozu, kdy není silnice úplně volná a v rychlosti nad 100 km/h do někoho ťukne. Tohle se dá použít tak do rychlosti 60-80 km/h, pak už jak jedno, tak druhý auto může po střetu udělat cokoli, vlítnout do protisměru, do lesa, do stromu, kdo ví co, natož při rychlosti 150 km/h +... I videa z USA nejsou ťukance při vysoké rychlosti a když už, tak stejně je tam ten hlavní rozdíl a to váha vozidel, kdy policejní má třeba i dvojnásobek váhy a tak ho to rozhodně nerozhodí tolik. R36 vs A6 je rozdíl cca 400 kg pro R36, což není moc. Výsledek by mohl být, že policie vrazila do A6 a zabil se on i policajti, ještě pol. auto by vlítlo třeba do protisměru, kde by zabilo 2-3 lidi, to by byl lepší titulek, to máš recht... a to by bylo do <> na policajty... Kdo nezažil nějakou honičku auta, které řídí člověk, kterému je třeba jedno, jestli v tu chvíli přežije a jede nad hranice možností, tak nepochopí...

Piráta při 180 na prázdné dálnici - to leda tak večer nebo o víkendu a to tam PČR moc nebývá, neb nemá cenu čekat 5-10 minut na 1 auto až pojede a doufat, že poruší pravidla, nevím teď konkrétně o žádném videu, kde by pčr honili auto při 180 a nebylo nikde ani auto, prázdná dálnice... takže to jsou jen pohádky, stejně jako pohádky tv znova o pirátech na silnicích (takto označovaných přestupcích)
o 03.03.2013, 10:56 | gizmi
clown: ja vim :( Proto jako nekdo psal o tech autech v USA. Osobne bych byl vsema tlapkama pro system jako tam.
o 03.03.2013, 11:08 | HIGHTOWER
clown:

garantuju ti, že na sedadlo ani nikdo nestřílel, protože pak problém, zastřelit ho... Jedna nevidíš v dnešní době do auta (folie), druhak nikdy nevíš, zda ve vozidle někdo neleží na zadním sedadle, zda vozidlo není zrovna ukradeno a není tam nezúčastněná osoba (okradený majitel třeba). Není to tak jednoduché... Viz. případ v Praze na Strakonické, kdy byla smrtelně zraněna spolujezdkyně toho blba, co pak utekl...

Jo, jedině, kdyby to bylo jednoznačně řízeno třeba vrahem, ozbrojeným člověkem apod., tak pak ano, ale jen že ujíždí ho zastřelit, to by policajt odsral jedna báseň.

Já jsem si jednou zkoušel na dálnici ve 130 vylézt z okénka, zapřel jsem se krásně, že jsem měl stabilitu, střílet by se dalo krásně, ale tak 10-20 s, neb v té rychlosti jedna dostávají zabrat oči a druhak se nedá dýchat, jen při otočení hlavy dozadu. Střelba se trénuje ve stojícím autě, střílí se cca na 15 m, autem se houpe a střílí se jen na pneu... A rozdíl je jízda ve městě, kdy se dost mění směry jízda, je tam plno nezúčatněných osob (viz. průser v Mělníku tuším, kdy nikdo nikde, policajt střílel na auto, ale střela se odrazila od ráfku kole a zabila někde nějakou ženu, která nebyla vůbec vidět od místa střílení, samo, pol. to odsr...), a jízda po dálnici, kdy změna směru moc není a ani to moc neskáče (i když D1 :-D) Navíc v zákoně o PČR je i to, že policista při použití zbraně je povinen chránit co nejvíce život toho, proti komu střelbu použije. 99,9% lidí, když po nich někdo vystřelí, zastaví, to 0,1% holt je to, co se stalo v pátek, JE JIM VŠECHNO V TU CHVÍLI A ZA TĚCH PODMÍNEK, SITUACI U PRDEL.! A s nima nic nenaděláš...
o 03.03.2013, 11:16 | gizmi
HIGHTOWER: myslis ten trenazer "favorita" v Praze v "Údolí dutých hlav" na strelbu ? :D :D Ten je mooooooc :D
o 03.03.2013, 11:17 | clown
HT ja vim .., ze se strili na kolo .. :) Ja ten postup a to co se stalo beru.

Jako ja se bojim na D1 ve 150 - 160, protoze to fakt neni uz dnes takova hitparada a pan si jede 200 mezi autama .. csssssssss.

Jako jedine, co by mohlo fungovat na takovy lidi je to odpaleni elektroniky auta, ale kolik takova vec stoji.. a jde to v EU vubec pouzit ?
o 03.03.2013, 11:21 | Luke_288
Gizmi: nikdo jiny nezemrel, ale pokud jsem dobre poslouchal, tak nekdo z civilu utrpel stredne tezka zraneni a letel pro nej vrtulnik. Duvod ke spokojenosti?
o 03.03.2013, 11:22 | HIGHTOWER
Nevím jak v Praze, ale my jsme každý měsíc měli střelby a prostě se najelo pol. autem na trávu, stáhlo se okýnko, a střílelo se z něj, kdy autem se houpalo a střílelo se na papírový terč s pneumatikou jestli to byla nějaká šířka 180 a byla tak 20 cm jako jen vidět, na 15 m, samo byla dole u země... Z 90% z 6 ran 2 šli do pneu a zbytek do cca 10-20 cm od ní, tedy u těch lepších... Ale tak, jen doufám, že dálniční hlídky tohle mají více v tréninku, když je jejich pracoviště auto, silnice...
o 03.03.2013, 11:53 | Rudi
Deliquente - jestli si nevšiml, tak on i narážel a narazil do R36ky, čili nebál se opravdu ničeho a jak vidno na závěr, ani se zabít a zabít klidně i další, to ti přijde taky naprosto normální?
o 03.03.2013, 12:01 | Deliquente
No a právě proto to mělo být ukončeno ihned!O důvod více.

Takhle všichni v čr vědí, že si mohou dělat co chějí a nikdo je "udajně pro jejich ochranu" nezastavi...
o 03.03.2013, 13:52 | mikevr6
ten frajer co ma tezka zraneni v nemocnici a lidi co zustanou bez auta a zpusobi jim to radne problemy a vyrizovani po uradech atd tak ti tenhle povedenej zakrok rozhodne oceni tak jako otec co si vlastne zavolal na syna honici psy.
A proc se vlastne pokouset nekoho zastavovat,proste ho zastrelime vid Gizmi,vsak trebas jenom zpanikaril,nezajem-trest smrti,poradek musi byt.
o 03.03.2013, 13:58 | hopa26
Docela zajímavá úvaha je zde: [ Link ]
o 03.03.2013, 16:09 | skuutr | Upraveno: 2013-03-03 16:13:11
ty vole, tak ty reakce pod videem od Hightyho na Youtube....
Prej: Byl to muj vzor!

No ja se snad poseru!
o 03.03.2013, 16:34 | Nora
hopa26: co ten článek psalo za kokota??

Policie udělala chybu...byla příliš obezřetná, škoda že nemá PČR větší pravomoce opravdu jednat...
o 03.03.2013, 16:38 | Mr.Scully
Mně prijde nejsmutnější to, že reakce prakticky všech jeho známých jsou, jaká je ho škoda. Mně tedy nepřijde, že je škoda takového debila, který je schopný sebrat tátovi auto a jet 250 po dálnici a skoro přizabít jiného člověka. Podle mě to bylo hovado a je dobře, že chcípnul.

Co se týče zásahu PČR, tak moc povedený nebyl, ale po bitvě je každý generálem a v rámci daných informací policie postupovala asi tak nějak oprávněně a správně. Nedalo se čekat, že to takhle dopadne...
o 03.03.2013, 16:54 | Kotass
Podle mě je to tak žhavý téma proto, že by teoreticky mohl být skutečně někomu vzorem a podobná situace se může v budoucnu opakovat. Je opravdu nutný čekat, až někdo z civilní vozové hradby jenž nedobrovolně pomáhá policii zadržet pachatele zemře, nebo se tomu dá předejít ?
Passaty jsou schopni dohnat na dálnici téměř cokoliv, ale efektivní jsou pouze v případě, že se stíhaný vzdá a chce zastavit.
o 03.03.2013, 17:37 | Proffesor_W | Upraveno: 2013-03-03 17:37:52
to mi pripomelo jednu scenku ze southparku, operace kryjte se za negry
[ Link ]
o 03.03.2013, 19:15 | JR
Spousta lidi rady toho kokutka obhajuje tvrzenim, ze mu bylo 17 a byl blbej. Ten clovek byl uz skoro plnoletej a delal si ridicak na motorku, takze moc dobre vedel co dela! Policie tady nemela moc jinejch moznosti k zastaveni vozu. Zastavovaci pas se na dalnici neda dost dobre pouzit a stejne tak i zataras, protoze po ty dalnici neustale prijizdej dalsi auta.

Kdyby ten kryplik trefil v provozu nejaky auto a zabil rodice od trech malejch deti, tak byste nadavali proc ho uz davno nezastavili.
o 03.03.2013, 19:24 | kozlustechnykus
Jo, jenze takhle mu ty potencionalni obeti postavili do cesty sami policajti. Co ten tezce zranenej? Nema nahodou 3 deti? Ale to je v poradku, protoze ho tam zastavil nekdo v uniforme. Kluka skoda neni, ale fakt mi netvrdte, ze to neslo udelat jinak.
o 03.03.2013, 19:42 | Lu82
Tak teď co budou lidi povidat, vypadá to že byl borec minimalně nachcanej.
Na mně kdyby zablikalo policejni auto tak by se mi sevřelo hrdlo a určitě bych neměl koule nato jim ujíždět (je mi 31). Tak kde se to vezme v takovemhle hajzlovi ?? Za mě zákrok PČR zcela v pořádku a myslim si že i kdyby tam byla kolona kterou neudělali policajti tak dotoho blbeček vlítne. Hawk
o 03.03.2013, 19:49 | walish
Lu82: Ono tady na fóru se nedávno pár lidí za ujíždění PČR plácalo po ramenou, takže...
o 03.03.2013, 20:50 | camron
Já se spíš bojím, kdy nějaký nadšený hráč kupříkladu Counterstriku otočí doma tátovi pistoli a půjde si zahrát do školy. A myslím, že tato společnost k těmto trendům nezadržitelně spěje...!
o 03.03.2013, 20:54 | JR
Kozlus..... : A jak bys tu situaci resil? Je patecni proviz na nejfrekventovanejsi dalnici u nas. Policie pronasleduje kradene vozidlo, ktere v tomhle provozu jede rychlostma kolem 200 km/h a vaha vozu je skoro 2 tuny. Jak bys to resil???
o 03.03.2013, 21:06 | gizmi
Luke a Mikevr6: jsem UPLNE v klidu a spokojeny. Jen doufam, ze az se nekdy stane neco takoveho znovu, tak ho hlidka necha ujizdet, aby se nikomu nic nestalo a on to pak narve wozralej do nekoho z vasi rodiny. Budete mluvit jinak..

Walish: tak tomu se rika primo nakopnout vosi hnizdo :D Mas 100% pravdu, dneska je v poradku jezdit jak hovadko, chodit na cervenou, krast v kramu, proste vse..poldove jsou buzeranti co jen otravuji a ten kdo je nejak preveze je KING. Dokud tohle bude razit cim dal tim vice lidi, tak nadale budeme ostudou EU s vizitkou zlodejskeho statu :)
o 03.03.2013, 21:30 | Luke_288
Závadnost jsem nahlasil ja. Pouze jsem konstatoval fakt, ze nejen zemrel vinik, ale doslo i ke zraneni civilu a je trosku silna kava, aby mi tady mistr nade mnou pral, resp doufal, ze priste az nekoho necha pcr odjizdet, tak to narve do nekoho z my rodiny.
o 03.03.2013, 21:38 | gizmi
Luke288: :D Jsi typ cloveka, kteremu se nezavdeci zadny zakrok. Timhle jen upozornuji na to, ze se to muze tykat i tebe a jeste budes rad za zasah tech blbounu, kteri nasazuji za nase zadky casto zivot. Ano, prehnal jsem to, ale me fakt prijdes uplne slepej.
o 03.03.2013, 21:44 | mikevr6
Gizmi:a co by jsi psal kdyby tam ten civil zemrel,nebo byli ty nasledky horsi? Popripade tam nekdo z tech nevinnych lidi byl tvuj pribuzny nebo znamy co tam dosel k uhone?
Neslo to udelat tak ze kdyz to policie vedela den predtim ze vozidlo ridi 17lety mladik be ridicaku a hlidka to vozidlo spatrila jak jede po dalnici tak ho nenapadne sledovat a zakrocit opatrne az po dukladne priprave tak aby se vyloucilo zraneni nekoho dalsiho? Neznam sice podrobnosti,pokud ten typek jel uz predtim jako blazen tak to beru zpet ale podle toho co jsem cetl tak zacal ujizdet az kdyz se za nim objevil blikajici passat.
Samozrejme nikomu nic spatneho nepreju a nechtel bych aby se tu ujizdeni policii stalo narodnim sportem ale tenhle zakrok za podareny nepovazuju at se na mne zlobis nebo ne.Sam proti policii nic nemam a nechci se do jejich prace bezduvodne navazet ale vubec bych nebyl nadsenej kdyby si ze mne udelaly barikadu az pojedu nekdy po dalnici.
o 03.03.2013, 21:49 | walish
gizmi: Já třeba nevím, jak bych to řešil. Neznám možnosti PČR, nejsem na to školený, takže opravdu nevím. Ale taky se mi moc nezamlouvá, že si z rodin a ostatních účastníků provozu udělali nárazníkovou zónu. Asi bych to udělal tak, že pokud znám rychlost, tak si dovedu spočítat, kdy kde bude a podle toho se zařídím - tedy v nějaké patřičné vzdálenosti udělat klasický zátaras a auta, která jedou před tím dotyčným, tak odklánět do dvou pruhů, aby on mohl "bezpečně" projet k tomu zátarasu a tam už neměl na výběr. Asi nějak takto bych to řešil a minimalizoval rizika. Nicméně, vše se děje dost rychle, ne vždy je ihned poblíž tolik vozů, aby se to dalo realizovat atd. Neříkám, že postupovali špatně, ale chci tím říct, že chápu ty, kterým se to nelíbí.
o 03.03.2013, 21:51 | Luke_288 | Upraveno: 2013-03-03 21:51:55
Gizmi: A muzes mi rict proc? Jedina vec, na kterou jsem reagoval byla, ze zemrel jen vinik a zbytek dopadl velmi dobre. Podle me, kdyz dojde k tezkymu zraneni nekoho, kdo s tim nema nic spolecnyho, tak to rozhodne neni dobrej vysledek.
Nehodnotim vinika, nehodnotim zpusob, sam nemam jisto co si o tom myslet, pouze jsem konstatoval fakt a ty mi tu zacnes kurva psat, ze se mi nikdo nezavdeci, ze jsem slepej a ze priste, az trefi nekdo moji rodinu, budu mluvit jinak? WTF? Co to je za dedukci?
o 03.03.2013, 22:30 | Rudi
Mě se líbí, jak tady děláte z PČR stále viníka. Nicméně ten co chtěl zabíjet hlava nehlava, tak zabil naštěstí jenom sám sebe a rozhodně to nebyl nikdo z PČR, ale ten malej fakan.

Pokud by PČR vytvořila opravdu zátaras, tak by to asi neodskákali jenom 2 auta( jaguar a octa), ale min. kolem 6-8 vzhledem k rychlosti Audi.
o 03.03.2013, 22:39 | JR
Vsechno jsou to jen KDYBY....
o 04.03.2013, 08:07 | radek.613
Základní "kdyby" je tu podle mě v tom, že ten spratek neměl zakódovány ve výchově žádné společenské hodnoty, zodpovědnost a odpovědnost za své jednání. Tam je základ celého toho problému a myslím že byť pozdě, možná už jeho otci dojde, že výchova by měla mít vždycky přednost před podnikáním. Je zbytečné řešit postup PčR i cokoli jiného, už se stalo, zpátky to nikdo nevrátí, a lze jen doufat, že se ostatní puberťáci "snad" drobet poučí a začnou se chovat podle toho...
o 04.03.2013, 09:02 | Bucci
jako Rajdlos nahoře....
o 04.03.2013, 10:29 | RedBaron
Ten kluk byl pako, ale asi není první, kdo se jel projet bez řidičáku s tátovým autem. Bohužel postup zdejších policejních kovbojů dopadl smutným skóre
99% následky : 1% užitek.
o 04.03.2013, 10:44 | radek.613
Je docela zásadní rozdíl jet se projet bez řidičáku kolem vesnice či na nejbližší disko či letět jako pako po naštěstí skoroprázdné dálnici, ještě ke všemu nalitej a inteligenčně ne zrovna na výši. Jak už tu někdo psal, kdyby měl koule a hlavu na to a hned těm soukromým detektívům z tatínkovy firmy nebo pak alespoň teda cajtům zastavil, vůbec nic by se nestalo a vyžral by to jen on sám a jaksepatří a byl by klid.
o 04.03.2013, 11:06 | Nismo.Power
já myslel že dle nějakejch členů se takovýhle "fópá" stávaj jen za oceánem v USA......

jinak samozřejmě pecka....

-média
-hořící auta
-svádění na počítačový hry
-policejní honička kobra 11

samozřejmě z jinýho úhlu vzato
-média by se o to neměly zajímat, stačí říct "na D1 byla nehoda, tvoří se kolona"
-hořící auta resp. to jedno jeho může zajímat tak akorát hasiče
-počítačový hry opět hovadina aneb jednou to média lidem tak vbušej do hlavy že opravu za to pak budou moct počítačový hry
-honička kobra 11 aneb máme podezření tak by mělo bejt nějak v postupech aby vozidlo zastavovaly s tim že ho nejdřív předjedou pak zapnou teprv diskotéku a zastavěj vozidlo..... takhle každej kdo chce ujíždět tak mu v tom prostě žádný auto s diskotékou za nim nemůže zabránit kor naše český plečky kterejm ujede aj trabant v říji..... stíhačky 3tího tisíci letí těch je málo, jedou na hovno taky a ty mimo jiné stíhaj auta i proti vlastnim zákonum tj. bez zaplejch majáků porušujou předpisy..... když prostě budu mít podezření tak bez nějakej známek toho že ho mám ho předjedu pak vlítnu před něj s majákama a zastavim ho, když bude vzdorovat tak ho prostě zastavim autem s tim že si zdemoluju kufr nebo ho pošlu americkym stylem do škarpy... tam se to učej policajti aby to uměly, u nás se to nesmí vpodstatě udělat protože by někomu odřely auto natož střílet na to nejdřív musej půl hodiny telefonovat o získání oprávnění ke střelbě ....

takže závěrem, média to opětně všechno zesraly a rozmázly
policejní zásah dle regulí jenže uplně k hovnu, myslim že je zde zcela jasný že při takovýhle situaci v USA kdyby se jim snažil někdo ujíždět takovouhle plečkou tak za 1/3 vzdálenosti co ho honily tak ho zaprvý jejich auta doženou a zadruhý ho buď obklíčej nebo ho zlikvidujou ..... u nás se zmůžou si jen stoupnout a čekat že zastaví....
o 04.03.2013, 11:34 | mrazik
Nismo nechci ti do toho kecat, ale staci si prolezt youtube a pokud jim nekdo utika po dalnici, jedou za nim a nic nepodnikaji, protoze v techto rychlostech se toho moc delat neda. Az kdyz se rychlost snizi, tak ho roztoci atd. Takze tva zlata amerika je na tom skoro stejne bezmocne.
o 04.03.2013, 12:30 | AlesHL
O jednoho blba méně............
o 04.03.2013, 13:03 | Tarrance | Upraveno: 2013-03-04 13:07:48
V "Emerice" by ho Chuck zlikvidoval jedním kopancem z otočky ... ;-)
Tu jsme kousek od Německa, tady platí Kobra 11. Teda až na ten rozdíl, že neletěl dalšího půl kilometru vzduchem do protějšího pruhu.
o 04.03.2013, 13:06 | camron
Nismo:
Tak ten trend, kdy policejní auto někoho stavělo s tím, že ho nejdříve předjelo a pak dalo výzvu k zastavení, je už doufám přežitý, protože to je blbost nejhrubšího zrna...polda potřebuje vidět, co se děje v autě před ním (počet osob, zbraně, apod.) a ne vylézt z auta, kdy je zády k potencionálnímu pachateli a teprve zjišťovat...ale třeba se pletu?!
o 04.03.2013, 13:15 | Nismo.Power
mrazik : janě je na netu hromada takovejch záběru :) ale končej standardně střelbou či pokud delší dobu nezastavuje tak ho prostě otočej a vyfláká se ..... u nás za nim jedou cestu brno-praha a celou cestu mu budou řikat ať zastaví protože to je jejich jediná pravomoc a i za to by je moh někdo zažalovat když by se pak vymluvil že se bál že ho honěj a bál se o život aneb takový případy těch tu bylo dost :)

co se vozovýho parku týče tak kupř. pardubice a jejich vision/eagle tak má 100% účinnost ve stíhání, nesere se jim to jak když jezdily fábií takže sou spokojený a má to veškerou policejní výbavu co potřebuješ s tim že náklady na provoz sou nízký a je to spolehlivý....
vs. policejní oktávky kde se tak maximálně dokážou zbořit dvě policejní auta nezávisle na sobě do sebe na křižovatce :) většina honiček končí tim že to vybořej něbo někoho vybořej :)
o 04.03.2013, 13:22 | X-sat (M)
Radši nic :-D
o 04.03.2013, 13:26 | Harryp
Pánové já na té dálnici jel v +- osudnou dobu. Ona zase tak prázdná nebyla (nezapomeňte navíc, že se jednalo o Pátek odpoledne!) Vůbec se nedivím, že jej chtěli zastavit. Možná škoda, že jej nezastavila přirozeně některá z děr.

Nechápu názory některých zdejších, jak to celé PČR posrala a udělala mnoho škody... Nebýt kokota co takhle riskoval, nikdy by k tomu nedošlo!

Nikdo z Vás neví, co by ten kokot udělal dále na D1 nebo nedej bože, kdyby někde odbočil z D1 a jel do obce?! Riziko u takové akce prostě je a příjde mě, že PČR se snažila to riziko celkem rozumně snížit.
o 04.03.2013, 14:05 | RedBaron
Tisíc kdyby a coby, pár pomačkanejch plechů a jedinej mrtvej je ten kluk, od kterýho samozřejmě nikdo nemohl čekat, že bude po nahánění policajtama jednat s chladnou hlavou...
o 04.03.2013, 14:20 | mrazik
Nismo prosim najdi mi jedno jedine video, kde po pachateli strileji na dalnici a jedou vice jak 150 Km/h. Prosim aspon jedno video.
Mel by jsi omezit ty filmy.
o 04.03.2013, 15:13 | gizmi | Upraveno: 2013-03-04 15:15:11
:o))))

tady je to samej expert na policejni taktiku..

nechat ho jet = v te jeho rychlosti spatne, kord kdyby sjel do mesta a zastavit se bezpecne NEDA. Ta kolona byla vymyslena vyborne, beztak casto na dalnici kolony byvaji a mohlo se to stat bez prace PCR o kus dal. To ze nezastavi a prorve si cestu nemohl nikdo ocekavat, proste 17tilete decko snad nebude kamikadze a pote co si uzil jizdu s majaky za sebou zastavi. Nestalo se a s tim se neda svitit. Rozhodne to dopadlo nejlepe jak mohlo v dane situaci, protoze v jinych spekulacnich planech hrozilo daleko vetsi riziko.

PS: byt misto toho chlapa v aute ma manzelka, tak vysoudim z jeho fotra firmu a ani me nenapadne to svadet na PCR.
o 04.03.2013, 15:56 | Dragster
správně samej expert na policejní taktiku

I já jsem se setkal s názorem, že ho měli nechat, aby jel dál a prý by někdy zastavil. Když za ním jela auta PČR a ještě na majáky tak prý byl ve stresu.

Byl to smrad, který si nic jého nezasloužil. Víc to rozebírat nebudu. Člověk, který u PČR nepracuje a s arogancí dnešních parchantů se nesetkává, tak nikdy nebude za Policií stát.
o 04.03.2013, 16:06 | michal_smsmsm (A)
Nemyslim si ze tady je neco co by vyzadovalo smazani, kazdy mate nejaky nazor, to ze se s nim neztotoznuje nikdo jiny je vic nez jasne.
o 04.03.2013, 16:34 | Nismo.Power
rozhodně nezastávám nějakej názor nechat ho jet dál to je píčovina...... sem striktně pro řešení těchtosituací stylem nechceš zastavit tak my tě nějak zastavíme a je jedno jak se potom vyboříš.... obšem k tomu zde nemaj pravomoce takže za nim tak můžou jet s diskotékou ...

první příležitos tak ho prostě vybořit na roh auta ať ho to rozhodí a ať se vyboří kam chce to neni moje starost buď to sedře o svodidla a pomlátí se na silnici nebo skočí ze silnice někam do lesa nebo na pole a basta a když to náhodou přežije tak zabásnout... jenže 0 respekt , špatná policejní výbava od aut po pravomoc tak co by neujížděl žejo....

samozřejmě závěr je vklidu.....nějaký plechy a zabil se sám takže se opět nažraly jen media...

mrazik : nevim na filmy nekoukám moc a nikdy je neberu vážně.... ale napsat na youtube pár slov a koukat na výsledek to neni problém .... střílení bejt nemusí to je až krajní varianta střílet po kolech, většinu tam ale zvládneš tam nabořenim do rohu....

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

takže vpodstatě první 4 videa co mi vypadnou tak tam máš mnou zmiňovaný zastavení vybořenim, střílení po gumách u kamionu kterej nezastavíš osobákem..... prostě jednim slovem je tam akce..... u nás žádná akce neni protože k ničemu nemáš pravomoc vpodstatě a i když po vysílačce dostaneš povolení k palbě tak se bojíš vůbec střelit když kažou kulku musíš vypisovat protokol a máš strach že tě za střelbu zažalujou .....

takže prostě ujíždíš tak ok, jediný co potřebuješ je pravomoc, policejní auto nejlíp vepředu s hrazdou a poslat idiota do smyku ať si dopadne jak je libo....

u policie nedělám nedělal sem a dělat asi nechci ale od známejch co dělaj sem toho slyšel už dost věcí ale i tak za policíí stát nebudu ...když tam nestojej ani lidi co tam dělaj (nemyslim v tomto případu) :)
o 04.03.2013, 16:35 | Nismo.Power | Upraveno: 2013-03-04 16:35:22
o 04.03.2013, 16:35 | Nismo.Power
o 04.03.2013, 16:35 | Nismo.Power
o 04.03.2013, 16:40 | Nismo.Power
[ Link ]

tady jim ujížděl po dálnici takdy náctiletej a poslal to do mostu skokem..... bohůžel ale to přežil
o 04.03.2013, 17:42 | mrazik
Nismo muj dotaz znel : ,,najdi mi jedno jedine video, kde po pachateli strileji na dalnici a jedou vice jak 150 Km/h"
Ani na jedne z tech honicek nejedou pri akci vice jak 100 Km/h. Zkus tuknout do rohu auta pri 200 Km/h a obe auta dopadnou spatne, budou litat po dalnici a pokud jedno z nich preskoci do protismeru, mame z toho velmi efektni bouracku. Je to krasne videt na prvnim videu pri prvnim roztoceni, jak policejni auto jdo doprava a ma plne ruce aby se vratil zpatky. Take je krasne videt, ze kdyz jede rychle, drzi se zpatky a jen ho nasleduji.
Takze najdes aspon to jedno video, aby vyhovelo memu dotazu ? Odpovim si sam, nenajdes.
o 04.03.2013, 19:10 | HIGHTOWER
to 2 video, tam bych řekl, že to policie nezvládla, tam si v tom čase kolem 2 minut z nich dělá neskutečnou srandu, na to že tam byly 3 pol. auta a nikdo to do něj nepustil, docela chyba na USA Police. Jediné vysvětlen by bylo, že tam v autě je dítě, nebo nezúčastněná osoba.

A N.P: jen vysvětlení, použití zbraně při služebním zákroku je vždy na tom jednom samotném policistovi, pokud nejde o zákrok pod jednotným velením. Honička v autech není zákrok pod jednotným velením, to je třeba při zákroku zásahovky, kdy si jde pro nějakého pašíka, ale i tam je dáno, že pokud je policista nebo nezúčastněná osoba v ohrožení zdraví, života, tak každý jeden policista může (musí) použít zbraň sám o sobě z vlastního rozhodnutí. Takže čekat na schválení, že mohou použít zbraň je blbost...
o 04.03.2013, 21:40 | Luke_288
Gizmi: tak jestli bys u soudu uplatnil stejnou dedukcni schopnost jako v uvodu na muj prispevek, tak by se ti jeho fotr u soudu s prstem v nose vysmal.
o 04.03.2013, 21:41 | X-sat (M)
100 pro PČR :-)
o 04.03.2013, 23:14 | schwaboid
o jednoho smrada míň ....
o 05.03.2013, 00:01 | .mycTD
IMHO problem dnesni mladeze spociva obecne v nezajmu o kulturu. To je furt samej fejsbuk a borec pak dojede (doslova) na neznalost klasiky.

foto k příspěvku  od .mycTD

o 05.03.2013, 10:33 | Ravo | Upraveno: 2013-03-05 10:44:42
Tak to pro mě dostalo teď nový rozměr.

Ten člověk co seděl v té octě ze kterého si udělali PČR živý zátaras je spolupracovník mojí ženy - takže jsem ho vzdáleně znal, a žena samozřejmě víc.

Mladej chlap teď leží na ARO (těžké zranění) a všechno co měl s sebou mu v autě shořelo - NTB s pracovníma věcma (dost věcí je pejru a bude nutný je dělat znova), osobní věci, doklady atd atd...

Ať mi někdo do očí řekne, že to bylo ze strany PČR OK. Chudák borec bude mít pochroumaný zdraví do konce života, rodina aktuálně trpí tím že není doma, mají stresy co s ním bude (a nevydělává) a bude trpět tím co mu pak bude. Navíc budou trpět až budou všechno vracet do normálu, zkuste si s pochroumanýma nohama "poběhat" úřady a vyřídit si všechny dokumenty znova...to už nikoho nezajímá, úřad ti ukládá povinnost a pochybuju že ho budou po úřadech vozit PČR ve svých octách :-(

A tohle všechno mu pojišťovna samozřejmě nezaplatí, protože i kdyby něco vysoudil (jinak asi nelze), tak to bude trvat roky, milion papírů, posudků a peněz v tom a výsledek nejistý.
Jediné co je jisté je že bude mít akorát pochroumané zdraví z havárie i všeho co bude pak následovat (i psychiku).

Prostě to měli udělat jinak - pokud by dělali zátaras z civilních vozidel, nikdo by v nich nesměl sedět (lidi vyhnat ven z aut hodně daleko za svodidla). Pokud by to nedokázali zajistit, tak zátaras z civilů nedělat a poslat na něho teba grippeny a odpálit ho z dálnice třeba raketou (nebo nevím co...), pokud nedokážou přesně střílet gripenama (nebo z vrtulníků, CZ75, brokovnic atd.) tak jen sledovat, situaci neeskalovat a pak ho skřípnout někde jinde/jindy.
o 05.03.2013, 11:25 | mrazik | Upraveno: 2013-03-05 11:27:14
Ravo z pohledu lidi, ktere to zasahne v teto rovine, nebude nikdy existovat spravedlnost a vzdy budou hledat vinika at uz je na jakekoli strane. Je to pro ne hrozna udalost, ktera jim obrati zivot vzhuru nohama.
Nikdo zataras z aut nedelal, policie jen uzavrela dalnici a bohuzel auta jedouci po te dalnici odcarovat nebo vyzmizikovat nejdou. Strileni raket z gripenu, z vrtulniku, z auta je hystericka reakce a sam uznas, ze vhodna na platna kin.
Ridic bez ridicaku s nulovyma zkusenostma v rizeni jel v kradenem auta, nezastavil policii, pri pokusu o zastaveni naboural do policjeniho auta a meli ho jen nasledovat a prihlizet jak jede 200 Km/h v patek odpoledne po nejvytizenejsi dalnici v cechach ? A pokud by zpusobil nehodu s dejme tomu stejnym zranenim bez toho zatarasu, a ze by ji velmi pravdepodobne zpusobil, tak to by bylo v poradku ?
o 05.03.2013, 11:34 | Harryp
RAVO 10:33: Jenže ten rozměr je hodně jednostranný. On jej mohl sejmnout úplně stejně i bez "zátarasu" nebo mohl sejmout Tranzita s řidičem co převážel 8 dětí o pár kilometrů dále...co je pak horší? Sejmout náhodně jednoho člověka nebo 9 lidí v jiném voze ? ... prostě se stalo neočekávané a myslím si, že s tím nikdo nepočítal. Já doufám, že se ten pán dá dohromady.

Neznám policejní taktiku, ale jsem pro, aby takové magory z dálnice nebo z jakékoli cesty odstranili a kolem toho udělali co nejméně škody. Nicméně chápu, že se to nemusí povézt na 100% :-( To by i nějaký úlomek tebou zmiňované rakety mohl udělat paseku :-(

Koukni na toho kluka co přišel o obě nohy? Jeho rodina se teď určitě ptá, proč jej nikdo neochránil a sejmul jej nějaký podobný magor!
o 05.03.2013, 16:54 | Ravo
raketa se docela chytla...napsal jsem "třeba" a pak ještě "nebo nevím co". Nemusíte mě chytat za slovo, je jasný že konkrétně grippen je blbost :)

Taky neznám policejní taktiky a nevím co má PČR k dispozici, ale pokud nemá nic co by bylo efektivní,tak hlavně ať nezastavuje provoz na dálnici D1. Nechápu co si od zastavení provozu před honěným slibovali...asi to že se udělá kolona (říkejme třeba zátaras?) která přinutí nenásilně toho blbečka zastavit/zpomalit.

Ale co se reálně stane? Ten kokot do čela té kolony vlítne, protože mnohdy je problém zničeho nic ubrzdit při tomhle silným provozu na D1 ze standardní 130...natož jeho 200 a andrenalinem až v morku kostí.
Ani bych se nedivil kdyby vzniklo ještě předtím než to tam ten střelec pošle ještě mnoho dalších sekundárních havárií i s tragickými dohrami (pěkná řetězovka, kterou zezadu sruluje nějáký naložený polský kamion atd.)

Obhajujete "collateral damages" (česky třísky při kácení lesa), ale v tomto případě jsou zjevně neadekvátní. A to mi nikdo nevymluví.
o 05.03.2013, 17:28 | Skury
Ravo: Se divim, že vůbec ještě žiješ v tomhle státě... Korupce, zkurvení policajti, politici a fašistickej system...
o 05.03.2013, 17:40 | Proffesor_W
nemuzu se dockat az si ze mne nejakej fizl udela zataras aby mu nejaka hnida nepodrela pasata
o 05.03.2013, 17:50 | AR
jasně, měli ho nechat jet ať vletí do města a smete pár lidí na zastávce, či maminu jedoucí ze školky se svými ratolestmi, hlavně aby v tom ale nebyl někdo koho byť jen vzdáleně znám že?
o 05.03.2013, 18:57 | mrazik | Upraveno: 2013-03-05 18:59:27
Ravo takze dle tve retoriky ode dneska staci jet po dalnici 200 a vice, obcas to vzit odstavnym, ohrozovat a omezovat ostatni auta, nabourat policejni auto a ridic ma jistotu, ze ho police necha jet az domu, kam se ho prijdou zeptat, jestli to auto nahodou neridil on ?
Policie udelala co je mozne a mozne riziko tu bylo vzdy, at se podivate na jakoukoli moznost, vzdy tam bylo riziko. Nechat ho jet bez pronasledovani je nesmysl, to bychom tu policii nemuseli mit. Nikdo opakuji nikdo nemohl tusit, ze si maldej debil zahraje na kamikadze. Predpoklad je, ze ridic ma pud sebezachovy a nechce zabit sebe a pred kolonou zastavi. Bohuzel se tak nestalo, ale nikdo to nemohl tusit.
Profesor jen tak na okraj, naboural dva policejni passaty, kteri se ho pokouseli zastavit.
Muj nazor je ten, ze k nehode by pozdeji stejne doslo a mohlo to dopadnout i hur, kamion mohl vletnout kvuli tomu do protismeru a mame retezovou nehodu, kterych bylo uz na D1 celkem dost.
o 05.03.2013, 19:02 | Proffesor_W
Kam mam odevzdat svoje auto na legalni policejni demolition derby?
o 05.03.2013, 19:13 | JP
jak odevzdat? Musíš v něm zůstat, protože když ten pirát nikoho nezabije tak dostane podmínku a možná mu ani nevezmou papíry, to bys chtěl???:D
o 05.03.2013, 19:13 | JP | Upraveno: 2013-03-05 19:13:49
double, ale fakt jsem dvakrát nekliknul:D
o 05.03.2013, 19:18 | mikevr6
Nevim co je za problem vzit dva passaty bez zaplych majacku,sledovat typka,predjet typka a pomalu ho zbrzdit popripade vystrelit do vzduchu na dukaz ze to myslim vazne.Nebo se napojit na vysilacku kamionakum a domluvit dva aby se ve spravnej okamzik zacli predjizdet tak jak se to bezne deje.
Ale vono se za nim rozjede frajeris policist s diskotekou,mladej se posere a zaslapne to v panickej hruze ze mu daj svestky na budku jak ho chytej.Dopadlo to na kokot a za uspech to nepovazuju,jeden mrtvej ac vynik a jeden tezce zranenej a bylo stesti ze v tom aute jel sam.
o 05.03.2013, 19:33 | AR
jasny, zrušte všechny ty šmejdy s diskotékou, třikrát fuuj na ně.
o 05.03.2013, 19:48 | Wasp
to mikevr6: a nebylo by predjizdeni se dvou kamionu ve finale to same co udelala policie? jen logicka uvaha. Dalnici to zbrzdi, za kamiony se zacnou hromadit auta a ve finale z toho mohla byt daleko vaznejsi retezova nehoda ;-)
Dale se k tomu vyjadrovat radeji nebudu, nikomu smrt nepreji, ale mladik se zachoval takto sam jako "kamikaze". Mel nekolik prilezitosti zastavit a kolonu pred sebou musel videt ;-)

Trosku mi to tu uz zacina pripadat postavene na hlavu. Kdyz jsem zde mel topic, ze mi nekdo naboural auto a ujel, nakonec jsem byl ten spatnej ja, ze jsem tam nemel stat a ze za to muzu vlastne ja. Tady je to podobny ;-)
o 05.03.2013, 19:54 | Wasp
to mikevr6: a nebylo by predjizdeni se dvou kamionu ve finale to same co udelala policie? jen logicka uvaha. Dalnici to zbrzdi, za kamiony se zacnou hromadit auta a ve finale z toho mohla byt daleko vaznejsi retezova nehoda ;-)
Dale se k tomu vyjadrovat radeji nebudu, nikomu smrt nepreji, ale mladik se zachoval takto sam jako "kamikaze". Mel nekolik prilezitosti zastavit a kolonu pred sebou musel videt ;-)

Trosku mi to tu uz zacina pripadat postavene na hlavu. Kdyz jsem zde mel topic, ze mi nekdo naboural auto a ujel, nakonec jsem byl ten spatnej ja, ze jsem tam nemel stat a ze za to muzu vlastne ja. Tady je to podobny ;-)
o 05.03.2013, 20:06 | mikevr6
Ja to myslel tak ze se zacnou predjizdet az jim daj policiste pokyn a typek v audi by o nicem nemel tuseni protoze by nevedel ze ho sledujou benga.Taky by ty kamiony jeli 90 a pak by zacli zpomalovat a kdyby to do nich nahodou napalil tak jim zadna vetsi ujma nehrozi.
To s tou tvoji situaci sem byl na tvoji strane,staci aby misto tvojeho auta tam sla pani s kocarkem a taky by tam nemela co delat? :)
o 05.03.2013, 20:21 | Wasp
a za tvou podporu ti diky, hlavně to neber jako utok proti tobě, jen už to tu lehce nepobírám =)

ale zpet k tematu, ted lze jen diskutovat " co by bylo kdyby bylo". Ono v tom fofru co to museli vyřešit se s žádným kamioňákem nedomluví. Stejnak ten clovek byl schopen jet v plne rychlosti odstavnym pruhem, takze by to bylo prašť jak uhoď =) Prostě stalo se, nikdo to už teď nevratí a doufejme, že to bude odstrašující případ pro případne další piráty podobného typu.
o 05.03.2013, 20:38 | Wasp | Upraveno: 2013-03-05 20:45:19
double
o 05.03.2013, 21:28 | mrazik
mike ve svetle toho co ten mladik delal a nakonec jak jednal nelze usuzovat, jak by danou situaci vyresil. Cele to mohlo dopadnout jeste hur. V rychlostech 150 - 200 Km/h toho moc vymyslet nejde, protoze vzdycky tam hrozi velka rizika pro ostatni ridice, ktere proste v patek odpoledne z dalnice nevymazes.
o 05.03.2013, 21:38 | mikevr6
Ja vim ze kdyz uz se to tak rozjelo ze to dostalo nepredvidatelnej prubeh.Ja psal o tom ale podrobnosti mi nejsou zname jak to doopravdy bylo,ze pokud toho kluka videla hlidka jak jede po dalnici a nejel jeste tu svoji zbesilou jizdu ale trebas normalne jel po dalnici tak ze ho ty houkajici auta vystresovaly a tim se to cele spustilo.Predpokladam ze o tom ze to ridi 17lety kluk hlidka vedela viz hlaseni z predesleho dne.Proto bych se priklanel k opatrnemu reseni situace protoze pubertak za volantem a jeste k tomu s autem co ukrad rodicum rovna se nevyzpytatelne jednani.
Ale stalo se a asi se nedalo delat nic jineho,jenom je mi proti srsti to ze se z nevinnych ucastniku provozu stali nakonec nastroje pouzite k zastaveni vozidla toho blba.
o 05.03.2013, 22:07 | AR
tak mohlo to začít zcela klasicky, hlídka zaregistrovala kradené auto a běžným způsobem se jej pokusila zastavit a zřejmě nikdo nečekal že mu rupne v kouli a bude následovat co následovalo. To aby benga korigovaly kamiony vepředu je tak trochu scifi nemyslíš? jednak truck těžko poletí 200 a bude čekat až mu benga dají echo teď to ucpi, nehledě na to že jak je D1 zasraná autama tak by se tam tak jako tak připletla jina auta....same kdyby jak by....ze strany postižených je jasné že budou nadávat a plivat na pčr protože se to jich konrétně dotýká ale zase ze strany těch kterým ta situace zachránila život potažmo majetek to bylo správné jednání a budou pčr plácat po ramenou.
o 05.03.2013, 22:17 | Kotass
Já si fakt myslím, že dokud jel sám tak možná letěl jakoprase, ale pud sebezáchovy měl zachovanej. Jakmile se na něj nalepily passaty tak adrenalin vylítl a chtěl to dohrát dokonce. Policie jednat musela, to je nezpochybnitelný, ale prostě zatarasit kompletně dálnici nepřineslo očekávaný výsledek (zastavit pachatele pokud možno bez újmy na zdraví a majetku nezúčastněných osob).

Tenhle policejní postup je taky v brožurách .. ? Nerejpu, ptám se zcela seriózne.

[ Link ]
o 05.03.2013, 22:22 | Proffesor_W
hmmmm
o 05.03.2013, 22:39 | crestik
..jaký postup? Prostě auto s modrýma majákama jelo po odstavném pruhu, punkt. Sanitky tama jezdí běžně, a určitě to bude podchycené něčím ve smyslu "zasahující vozidlo může použít blabla". A i kdyby ne, mě by teda nenapadlo se nad tím nějak pozastavovat...prostě letí modré majáky, tak asi nebudou zastavovat babkám na přechodech apod
o 05.03.2013, 22:42 | Midnite
Co se tady pořád řeší? V první řadě by se mělo pozastavit, jak si to takový fagan mohl dovolit. To, že policie jednala tak jak jednala je neměnný fakt a jestli to tak mají v předpisech, tak s tím nikdo nic neudělá. Jsem opravdu rád, že je o jednoho vypatlaného dementa míň.
o 05.03.2013, 22:44 | Kotass
crestik : proč nejeli za ním když ho pronásledovali ? 200+ v odstavným kde může stát porouchanej kamion nebo odstavený auto mi právě přijde jako hazard pro posádku passatu .. používat ho určitě s majákama můžou, jenom mě zarazilo proč zrovna v tomto případě ?
o 05.03.2013, 23:02 | Jozzo
proč? protože byli posraní kličkovat za provozu za ním :D
o 05.03.2013, 23:05 | thepyroman
tvl, taky nepobiram co se tu resi, kdyby borce nechali letet a jen ho sledovali z povzdali a nekoho smetl, taky by se tu resilo proc neudelali zateras..:D jinak s tim odstavnym pruhem taky nemam problem, ono i kdyz poleteji v levem tak tam muze stat porouchane auto nebo cokoliv...
o 05.03.2013, 23:43 | Rudi
Mě se líbí, jak tady všichni stále viněj jenom PČR. To, že se někomu otočil život o 180stupňů není vinou PČR, ale toho mladýho idiota, kterej to nejen do tý oktávky narval.

A k videu - každej tady mele, že ho měli zastavit. Když je k dispozici video, kde ho R36 podjíždí, tak každej mele, proč nejeli za ním a jeli odstavným? Dle dedukce, tendle Passat byl ten nabouranej na prdel. Evidentně to ženou odstavným a snažej se ho aspoň nějak předjet, což se jim možná povedlo a snažili se ho následně zbrzdit, čemuž by odpovídal náraz na prdeli passatu.
o 06.03.2013, 08:09 | AR
no a pan Rudi to rozsek....
"...všichni stále viněj jenom PČR..."
"...každej tady mele, že ho měli zastavit..."
o 06.03.2013, 08:55 | mrazik
Predpokladam, ze odstavnym jeli proto, aby se dostali pred nej. Pocitali proste s tim, ze ho provoz v levem pruhu natolik zbrzdi, aby se odstavnym dostali pred nej a donutili k zastaveni. Jak uz je znamo, ani to nepomohlo a on do nich naboural. Prijde vam normalni, ze pokud se za vami nebo pred vami rozsviti modra svetla policie, tak pridate plyn a jedete co to da ?
o 06.03.2013, 09:47 | Harryp
RAVO ap. : A co povíte na toto ? Mohl to být stejný magor a díky tomu, že nebyl včas zastaven, tak to dopadlo jak to dopadlo :-(

[ Link ]
o 06.03.2013, 09:50 | mikevr6
Ze ridic mel 67let a mohl dostat infarkt ale pro jistotu ho meli preventivne zastrelit uz kdyz prijizdel k tomu mostu.Ach jo.
o 06.03.2013, 09:57 | Harryp
mikevr6: Použiji tvou výše napsanou reakci "Ja psal o tom ale podrobnosti mi nejsou zname jak to doopravdy bylo"

Hlavně, že v tom případě na mostě víš o co šlo? :-) Mimochodem psal jsem "mohl to být stejný magor" ...

o 06.03.2013, 10:06 | mikevr6
Ale ty jsi napsal :díky tomu, že nebyl včas zastaven, tak to dopadlo jak to dopadlo :-(
o 06.03.2013, 10:38 | Kapka (M)
o jednoho mladyho čuraka mín na světe...sorry za nazor..a jinak plně schvaluju postup PČR
o 06.03.2013, 10:47 | Midnite
Přesně jako David, stejně bych to tu zamkl... Neustále se tu píše KDYBY, MOŽNÁ a pak se tu hážou naprosto jiné příspěvky... Prostě fracek si nic jiného než peklo nezasloužil.
o 06.03.2013, 10:54 | schwaboid | Upraveno: 2013-03-06 10:55:29
Dal bych mu Darwinovku ..... K čemu by nám takový idiot byl, k hovnu, toho chlapa co to odnesl lituju, zdraví mu nikdo nevrátí, ale prachy by měl vysoudit z otce ....
o 06.03.2013, 12:56 | Mila
Jako Kapka, Midnite a další racionálně uvažující... ;-)

Nevidím jedinýho důvodu, proč tu teoretizovat, když u toho nikdo z vás nebyl a takovou krizovku nezažil ani z jednoho z pohledů.
PČR ho chytla a hotovo. Jinak teda rozhodně nejsem zastáncem toho jednat s psychicky vyšinutýma lidma, který mají ještě ´"zbraň" a ohrožujou okolí, v rukavičkách...
o 06.03.2013, 13:23 | AR
ideálně kdyby to benga vyřešily nějak takto co?

foto k příspěvku  od AR

o 06.03.2013, 13:32 | Deliquente
Autohifi je stejne super forum!;-)
o 30.10.2013, 19:12 | HIGHTOWER
Ta samá metoda, sice hlavně s kamiony ale i SUV se tam tedy připletlo, ale kdyby to byl magor jako ten synáček, tak by to taky mohl zkusit propálit... Jak vidno, prostě normální a běžná policejní praxe.

[ Link ]
o 30.10.2013, 19:22 | BATMAN
Podnapilému řidiči hrozí za toto jednání zákaz řízení a až dvacetitisícová pokuta.

Ten ridicak mu dobrej pravnik zachrani,jinak pro zbohatlika libova cena za mensi Gumbal 3000 a honicku s fizlama ve stylu need for speed :-)
o 30.10.2013, 19:33 | HIGHTOWER
kdyby se jim ho podařilo zastavit dříve, přes 1 promile by měl s přehledem
o 30.10.2013, 19:35 | Mr.Scully
Jetej Cayenne je levnější než nová škodárna, takže nevím, proč nutně zbohatlík... je to samozřejmě debil, že měl alkohol v krvi, ale kdybyste třeba věděli, že máte promile, tak byste taky zkusili čtvrt hodiny ujíždět, abyste se dostali pod hranici trestného činu :-D

(Nijak se ho nezastávám, alkohol za volant nepatří nikdy).
o 30.10.2013, 19:53 | HIGHTOWER
Snížit hladinu v krvi zkoušeli řidiči hlavně jinak, když už byli v našich drápech, tak třeba že si před dýcháním zaběhají, jeden zaklekl a začal dělat kliky :-D No, asi nevědí, že tím to naopak ještě více rozproudí :-D Ale v 1,5 promile to člověku tolik nemyslí :-D

Jinak Mr. boduješ :-D
o 30.10.2013, 20:12 | mrazik
Ja bych zavedl jednoduche pravidlo. Komu nameri v krvni vice jak 1 promile, sebrat nadosmrti ridicak, proste ho nikdy nedostane.
o 30.10.2013, 20:16 | kozlustechnykus
Co je na tomhle normalniho?? Delat zataras z civilnich aut? Takova picovina ti prijde normalni? At si to delaji ze svejch aut a ostatni lidi at do toho nemotaji.
o 30.10.2013, 20:34 | BATMAN
aaaaaaaaaaaa kozlustechnykus chce pokracovat ve flamewaru....
Muj nazor je takovy ze my vsichni jako spolecnost bychom meli v rozumne (cti bezpecne) mire pomoci zakrocit a pomoci zastavit takoveho cloveka driv nez nekoho zabije.

Odmitnou podobny cin ku prospechu policii je jako odmitnout prvni pomoc ranenemu s tim ze od toho jsou prece zachranari.....
o 30.10.2013, 20:37 | Nora
Batman: +1, každý se snaží policii dojebat jak může, ale když je potřebuje sám, tak jen nadává, že jsou neschopní zakročit, či něco vyřešit... morální úpadek společnosti...
o 30.10.2013, 20:55 | X-sat (M)
Rozumné komentáře, souhlasím.
o 30.10.2013, 20:59 | Tomášek
no kdyz si vezmu ze si koupim kamion, nasmlouvam si na nej ksefty a nakej kokot mi to do nej posle v plny rychlosti s cayennem (zrusi mi ho), tak bych asi z toho moc nadsenej nebyl, kdyz bych vedel ze s nim ridic delal zatarasy :D
o 30.10.2013, 21:12 | Nora
Vondto: tak od toho je zákonné nebo havarijní pojištění, ne?
o 30.10.2013, 21:14 | Mr.Scully
Já bych řekl, že udělat zátaras s kamionem je daleko přijatelnější než ten zátaras z civilních aut na dálnici. Tady v tomhle případě se nemohlo nic zásadního stát, maximálně škoda na kamionu a to by se určitě z nějakého pojištění (viníka?) zaplatilo.
o 30.10.2013, 21:15 | Tomášek
jo, coz financne by se to asi nejak vyresilo, ale uz s tim jako majitel budu mit litani, starosti, na domluveny jizdy nebudu mit auto, atd atd..
o 30.10.2013, 21:30 | kozlustechnykus
Muj nazor je takovy ze my vsichni jako spolecnost bychom meli v rozumne (cti bezpecne) mire pomoci zakrocit a pomoci zastavit takoveho cloveka driv nez nekoho zabije.

Ano s tim bych souhlasil. Ale ne stavet zatarasy z aut lidi, co jedou okolo. Proc tam nepostavili svoje auta? To se mam nechat zabit kvuli nejakymu magorovi, co ujizdi a kvuli magorovi, co me tam posle? Ani omylem.
o 30.10.2013, 21:34 | HIGHTOWER
Ale, kolik takových případů se stalo? Jo, známý je ten viz. téma příspěvku, tam tedy nezúčastněný byl těžce zraněn, a dále? A takovýchto zátarasů se udělá ročně stovky, a nikomu to nepřijde, a zabrání se tím jistě větším škodám nebo zraněním či smrti. Takže bych to nedramatizoval... Nikdo tě do toho nenutí a nutit nebude, takže tě to nemusí vůbec vzrušovat ;-)
o 30.10.2013, 21:36 | Rudi
tady naprostej souhlas s hightowerem, klika, že ten blbec uměl aspoň trochu přemejšlet a neměl to myšlení synáčka, jinak tam by tam měli nejen toho kejena rozvěšenýho a takovej požár kamionu v tunelu by byla pěkná perlička na závěr :-)
o 30.10.2013, 22:48 | BATMAN
Ted ciste technicka pro odlehceni:
Borec mi naboura ten kamion,nebo drazsi osobak. Mam pouze POV. Ridil jsem se pokyny policie.
Skoda 2 mega.
A ted:
Kdo by mi to zaplatil:
a) vinik prezil,ale je to smazka s 10 exekucema
b) vinik zemre,ale v dedickem rizeni se nedeli zdaleka podobna castka....
o 30.10.2013, 23:22 | Kacko
BATMAN: Jeho povinný?

Souhlas s vysokověžákem.

20k je naprosto k smíchu. Absolutně nechápu. To bych ani nedával veřejně, protože za tu cenu by to někdo mohl chápat jako celkem levný a nezapomenutelný adrenalinový zážitek.
o 31.10.2013, 07:46 | AR
Kacko: a jak je známo pov uhradí jen část a kdo mi tedy doplatí ten zbytek?
o 31.10.2013, 08:36 | Only_One
ty bláho v tom tunelu, kdyby to narval do toho kamionu a začlo tam hořet... to by fakt nebylo moc dobré.. ucpat tunel si myslím není vůbec dobrej nápad
o 05.11.2013, 18:38 | Lufas
o 05.11.2013, 20:17 | TROY
to spíš patří do toho fetáckýho threadu ale nechal bych ho zmrda u silnice chcípnout - peníze daňovejch poplatníků vyhozený za léčení něčeho co má cenu tak 2 Kč
o 06.11.2013, 10:21 | .mycTD
zrejme jde spis o zamysleni nad smyslem takovych akci po vzoru Simira G.
o 06.11.2013, 10:55 | HIGHTOWER
S jídlem roste chuť. Až na tyto případy se nedá nic dělat, nechat jet každého, kdo na to šlápne, tak to by byl teprve masakr
o 06.11.2013, 11:30 | kadel21
[ Link ]

a z diskuze
[ Link ]

Kadel
o 06.11.2013, 12:20 | HIGHTOWER
"Navíc stejný mladík má mít na svědmí i vážnou nehodu u litvínovského Koldumu, ke které došlo v srpnu loňského roku. Tehdy dvojice mladíků v osobním autě Opel ujížděla v Litvínově státním policistům, kteří vozidlo několik kilometrů pronásledovali. Řidič, který odmítal zastavit a nereagoval na policejní výzvy posléze nezvládl řízení a ve vysoké rychlosti havaroval. S autem v ostré zatáčce vylétl z vozovky, najel na svodidla, která automobil vymrštila do vzduchu, kde se obrátil o 180 stupňů a dopadl na chodník. I když se po dopadu a nárazu auto ocitlo okamžitě v plamenech, oběma mužům se tehdy podařilo z hořícího vraku dostat ven a uprchnout. Dopadeni byli za několim dnů a řidičem tedy měl být rovněž Tomáš H., po kterém mostecká policie vyhlásila celostátní pátrání letos 1.listopadu." - pokud je to pravda a zase přežije, tak to snad není možné... A co s takovým šmejdem, zavřít a už nepustit, když není trest smrti...
o 06.11.2013, 12:21 | AR
man of steel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4288 sekund.