Navštíveno 4407x

A je to venku! Za mě pecka narozdíl od lamba a jeho Vemena :) s ledkama všude aneb auto pro šampóny :)))
[ Link ]

05.03.2013, 17:21 |
JP Stejně to má pomalejší podvozek než 20 let starý STS, navíc za ty peníze si můžeš koupit dragster s upravenym motorem z Corvetty a na sprintu tomu ujet. Prostě auto na nic no!:DD
JP: A když už si ho koupíš, tak stejně shoří ;) S tím vším zde na ahc počítám ;)))

05.03.2013, 17:26 |
Kamil Líbí
Nebejt ty tlumice zkopirovany od kadylaku tak je to auto uplne o hovne, takhle je o hovne z 99%!
A mám poslintanou klávesnici. Líbí moc

05.03.2013, 17:34 |
TROY online :)

auto vypadá supr, ale reklama jak na NFS teda :-/

05.03.2013, 18:46 |
Sau Ferarri ma nechávalo nejak dycky vcelku chladným. P1 bude lepší ;)
Jsem na Porsche, ale tohle se mi líbí, vymazlená krasavice :)

05.03.2013, 19:12 |
xenon04 | Upraveno: 2013-03-05 19:13:00

06.03.2013, 00:28 |
zipp Souhlas se Sau.
Tohle je pěkný, ferrari zvuk je krásnej, ale P1 je někde jinde (pro mě teda) :-)
jako pěkný, ale nevím proč, tak mi to připadá jako český K1 Attack
cendler: K1 Attack je slovensky ;)
tykeev: McLaren P1
2 cendler: ako TommyDS :-P
Krasa,tenhle design umej jenom Italove.

06.03.2013, 10:10 |
RedBaron | Upraveno: 2013-03-06 10:12:43
Já nevím, ale připadá mi to jako roztahaná a daleko méně ucelená kombinace designu Italie, která je pro mě opravdu krasavice. Tohle ji určitě nepřekonává. Technologicky je to velice zajímavý stroj stejně jako P1 a jsem jen zvědav, kam ještě může jít příští generace vlajkového supersportu od Ferrari. Snad už jen radikální snížení hmotnosti nebo hnát výkony až někam k 1500 koním pro znatelný pokrok.
TommyDS, muSlim : ale prosím vás, kde jste na to přišly, původně je to český a slovákům se prodala jenom licence, znám přímo jednoho z pěti lidí kdo to vyrobil a on má i jako jediný vyrobený kus, takže 001 serii, je přímo u nás ve městě

06.03.2013, 13:08 |
muSlim | Upraveno: 2013-03-06 13:10:48
2 cendler: no ja zas mám info že to vychádza od Kvetňanského (K-1 Engineering / RTU) :-)

06.03.2013, 13:27 |
TommyDS | Upraveno: 2013-03-06 13:29:15
cendler: Koncept K1 attack vznikol este ako skladacka. Stoji za nou dick kvetnansky, ktory vyrabal taketo skladacky este v USA (lamborghini a ine), nasledne zalozil na Slovensku K1 engineering, ktora myslim v Devinskej Novej Vsi pri Bratislave zacala vyrabat K1 attack skladacku, urcenu pre USA trh. Nasledne ziskali na nu homologizaciu aj pre Europu a zacali to dodavat ako hotove auto (s motorom a prevodovkov Ford, neskor Hoda Vtec a dalsie variacie)...
Asi rok dozadu vznikol novy projekt, kedy sa Attack ako zaklad pouzil pre sportovy voz Praga R4S vyrabany v CR.dalsie info napriklad tu:
[ Link ]
zadek nádhernej na ferrari... předek zprasenej hůř než tuzing v NFS.... přední nárazník katastrofa je to hezký tak po světla směrem od kola zbytek na předku je k blití.... ale zbytek auta se mi designově líbí ale i tak mi je jedno že předek má asi aerodynamický opodstatnění ale je to prostě megahnus.... techinka mi je asi celkem ukradená, nevim kam dál chce ferrari jít s jijich veškerejma pokusama co nikdy nedopadly nějak převratně.... a možná si dělejte z magnaride prdel ale realita je bohůžel smutná a to že prostě ferrari má k dispozici vždy jen předchozí verzi maganaride systému včetně tohoto vozu kde bude Gen3 verze zatimco na cadillacu už bude Gen4 ;-) je to možná smutný ale kdyby ten systém nebyl tak dobrej tak proč by ho ferrari s jejich technologickejma výstřelakama potřebovalo kupovat dle vás ? :) prostě kdo s timhle systémem nemá zkušenost tak to nepochopí a bude tady plivat stupidníma komentářema jako lidi hne ze začátku :)
samozřejme bavíme se zde pouze o systému tlumičů, kdo si jak udělá ramena, stabilizátory a pružiny tak tam je jeasný že se bude krutě lišit CTS-V od RR Evoque nebo Italie :) ale pořád se prostě bavíme o nejlepších sériově dostupnejch tlumičích který lze dostat na voze :)
ad ferrari je mi to jedno, za mě se mi líbí tenhle model ale fakt striktně výjma předku kterej vypadá jak želva když zvrací....
a i celkově se znovupříchodem McLarenu je ferrari už docela out... ač se mi třeba líbí zrovna víc ferrari než McLaren tak funkčně v reálu je na tom McLaren trochu jinde :)

06.03.2013, 22:15 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-03-06 22:16:19
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nezklamal :)))))))))))))))))))

06.03.2013, 22:39 |
JP A nebude to třeba tim, že MagnaRide 3 je aktuální verze? Který Ferrari mělo předchozí verzi? Nikdo tady kvality toho systému nezpochybňuje, bojuješ tu s větrnym mlýnem:))
Jinak tě obdivuju že víš který auto je out, zvlášť když ho představili pár desítek hodin zpátky:D. V čem je McLaren P1 funkčně trochu jinde?
A neni to nahodou jeste trosku jinak s tema magnetickejma tlumicema? Opravdu to podle tebe vyvijel GM? Neni tam nahodou jeste nekde neco jineho, treba firma kterea to vyvynula a GM to nich koupil? Delphi?
Ale Deplphi založil GM, respektive založil ACG a to se pak přejmenovalo na Delphi. Ty žvásty nad tebou komentovat vůbec nebudu, nestojí to za to.
Mně se teda líbí, neurazil by :) Oproti třeba Italii.
Tak aji Veneno bych bral :D

09.03.2013, 16:41 |
Kamil Veneno beru jako nevkusnej, křivkama přeplácanej hnus
A mne se zase libi fest,konecne zase auto s poradnym kridlem
at je to jak chce, tak na zivo vypadaji impozantne vsechny tri, dokonce i to lambo.

09.03.2013, 17:00 |
Martyn | Upraveno: 2013-03-09 17:00:48
Ferdo absolutne NUTZ!!! Narez, slintam mooooc.. Ferrari nezklamalo proste:)
Lambo mi prijde osobne uz moc prehnane, ale to byl ucel asi:o) jet za nim, bych se bal ze z toho vyskoci vetrelec:)
to lambo by melo mit tak 5000 koni :D

09.03.2013, 20:25 |
JP Veneno mi vzdáleně připomíná Italdesign Scighera. Každopádně nechápu proč za to těch pár lidí bylo ochotno dát takovej neskutečnej kotel peněz. Že budou jenom 3 kusy je sice zajímavý, ale že za to kvůli tomu někdo zaplatí třeba 4x tolik než co stojí podobná konkurence, to jsem nečekal. Bych se bál že tam najdu čudl z Fabie... Navíc mi to proti Aventadoru nebo Reventonu přijde fakt ošklivý.
Vemeno fakt děs, píšu to hned v první postu...

09.03.2013, 21:46 |
Nismo.Power | Upraveno: 2013-03-09 21:47:27
jen komentujte stojí to za to :) do tý doby jsou komentáře nad obrázkem k smíchu :)
vemeno se mi nelíbí samo taky, to je přehnaný neskutečně už na rok 2013 :)
Noooo tak jako že jo. Pecička nemalá....
[ Link ]