Navštíveno 1360x

06.03.2013, 11:17 |
ronny zdravim,zna nekdo tento obchod
[ Link ] nebo ma s tim nekdo nejake zkusenosti?popripade mohl by mi tam nekdo z okoli neco koupit a poslat?diky moc

06.03.2013, 11:39 |
EFCA Kupovala jsem tam v lednu myčku. No problemo.
jasný, kamennybchod.cz jsem využil již mnohokrát ( zboží tak 60 tisíc určitě, rozhodně ověřený a spolehlivý prodejce.
jinak pro doplnění, jak se starají o zákazníka. před cca 4 roky jsem tam chtěl kupovat pračku AEG, kdy mi ale napsali, že tento model nemají skladem ( na eshopu bylo psáno že jo), ale že mi nabízí vyšší model za stejné peníze ( rozdíl cca 1500,- kč ) . Takže jsem to nemohl odmítnout...
Ja tam kupoval pred cca 3-4 roky nejakou lepsi zehlicku na vlasy, fen atp chujovinky a vse v pohode.
aTTimova zena tam dela, reference jako ostatni, rozhodne bez problemu, spolehlivy a seriozni obchod.
jen nechapu ten dotaz, on je nejaky problem si to tam koupit a nechat poslat? Proc by to mel nekdo vyzvedavat a preposilat?

07.03.2013, 22:59 |
ronny jedna se o to ze jsem na bazosi nasel inzerci tohoto obchodu a objevil se tam negativni nazor jeden.zaujalo me tam radio jedno ktere bylo az moc levne a kdyz sem se podival o den pozdeji cela inzerce je smazana.ovsem na strankach to radio je uplne za jinou cenu