Navštíveno 3738x

Asi jsem se někde bouchnul do hlavy a tohle z toho vypadlo... :-)

19.06.2013, 20:29 |
choze to musel bejt perda .... :D
ps. asi by to chtelo predelat ty napisy vyrobcu..
Hezký hezký, Rudolfovská?
Pecka - držím pěsti, aby to šlapalo ;o)
Šikula, vypadá to dobře :)
Fandim všem, co se nebojí jít s vlastní kůži na trh!
to choze: jj bude se předělávat v nejbližších dnech...
to mr.brain: ano, Rudolfovská 12, České Budějovice, Česká republika, Evropa, Svět :-) GPS: 48°58'32.816"N, 14°28'53.606"E
to ostatní: Děkuji všem za podporu.

19.06.2013, 21:26 |
SALL No pecka, hodně štěstí ;)
Pěkné to je ale je to takové chudé uvnitř. Nevím zda je to finální podoba nebo budeš ještě dodělávat ale chtělo by to nějak obohatit ty bílé prázdné stěny..
asi tak.. působí to poněkud depresivně..nějaky barvy, motivy atd.. :)
Každopádně at se daří..
pěkné ...držím pěsti .... mj. jak jsi na tom s dílama na MT ?

19.06.2013, 22:26 |
JP Barvy a motivy jsou na nic, důležitý je kolik stojí a jaký je to, co se tam prodává. Na stěny se tam nikdo chodit koukat nebude...
Dobry, jak uz nekdo rekl zmenit ty napisy na vitrinach a taky bych pouvazoval jestli neco na zdi, je to takove strasne strohe uvnitr, studene. Ale asi ne nejaky plakaty telefonu, spis neco peknyho, velkoformatovou fotku, obraz nebo tak neco.
to z0diaC: mám toho hodně a hodně nestandartních věcí umím sehnat
jinak na tý zdi naproti bude velká lcd a nad sedačkou bude logo firmy

20.06.2013, 00:00 |
JR Me tam vadi jedna vec a to je email adresa. Osobne fakt neuznavam firmy, ktery nedaji ani par korun za vlastni domenu.
Přesně jako JR. Místnost pěkná, uspořádání pěkné, logo pěkné - a je problém dát dvě kila za doménu s mailem? Email.cz vypadá fakt trapně u jakékoliv firmy.
JJ vypadá to dobře, a ten email by to asi fakt chtělo udělat, kor u firmy, která je tak nějak z elektro. není to tak hrozné. Pak si to klidně přesměrovat do toho emailu, ale bude to vypadat víc na úrovni.
P.S. Jen tak pro zajímavost, jaký je rozdíl mezi použitým a zánovním mobilem?
Takovej pán za pultem :-) lajk...
Líbí se mě draku, že máš i dětský koutek pro sebe :-D

20.06.2013, 07:50 |
AR komerční reklama? :-D
jinak jednoho toho kanóna bych prosil a zabalit jako dárek ;)
zatím uvidím,web se dá dodělat vždy,ale já funguju na trochu jiným způsobu. prodávám díky sobě. mám zboží jako ostatní, ale lidem vycházím max. vstříc a lidi jdou ke mě kvůli mě. Ale ještě uvidím.

20.06.2013, 08:40 |
Augi Jako JR a Mr.Scully: A ještě horší, když má někdo webovky firma.wz.cz a podobně. I já mám vlastní doménu jen tak pro prdel, natož do firmy s hostingem a se vším se vlezeš do litru ročně, 83 měsíčně, 4 kačky průměrně za pracovní den, to přece není takovej náklad, ne? ;-)
Jinak ale moc pěkný a fandím Ti.

20.06.2013, 08:52 |
AR H.E.R.O.: hele ono ani web nemusíš jako takový provozovat. Spíš de o to mít ten kontakt aby nepůsobil "lacině" na web si můžeš hodit jen logo, mapku a kontakt a to ti může stačit pokud to pro tebe není zajímavý prodejní kanál a to není problém za 16kč/měs realizovat.
HERO: člověk který se neprezentuje na internetu dnes jako by nebyl :( myslím si, že tím přicházíš i o dost kšeftů. Stačilo by udělat redakční systém, vytvořit fan page na FCB = minmální náklady.
Asi s tím něco vyvedu až dam prodejnu na 100%
Jinak rozdíl mezi použitým a zánovním je, že zánovní byl minimálně nebo vůbec používán (nevhodný dárek atd...)
tak za 4 měsíce malý upgrade...

17.10.2013, 12:17 |
Chris cesta k lepsiemu :) a dari sa po 4 mesiacoch? alebo ako by si to zhodnotil? uz mas vlastnu domenu ?
není to ani výhra, ani prohra, tak nějak uprostřed, jako každej bojuju s tím, že furt platím za v uvozovkách nepotřebný nesmysly (plakátý, vývěsná reklama, světelka, vizitky, apod. skopičiny) až tohle období skončí tak to snad bude v pohodě, i když já to dělám hlavně z radosti,jelikož nic jinýho už ani neumím :-) dóménu snad do konce roku...

17.10.2013, 13:54 |
AR tvl stačí jednou nejít na pivo a je na doménu i s hostingem na rok ;)
to AR: od tý doby co mám krám a malýho jsem na pivu nebyl :-) takže v tom to není

17.10.2013, 14:30 |
J-T. Tak hlavně bacha, aby ti ji někdo jen tak z plezýru nekoupil...
yetimobil.cz - je prozatím volná, snad vydrží.
Jinak fakt hezký, vkusný. Držím palce ať se daří, v dnešní době jít do prodeje elektroniky natož mobilů je odvaha.

17.10.2013, 15:05 |
AR hmm je tady prostor pro spekulaci....loging to subreg...posting order....done....;)
nebudu zakladat jinej thread a zeptam se primo tady. Za kolik budes mit HTC One mini?
to P_W: odpověď v e-mailu