Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hydratace kůže - Turtle Wax - pouští barvu

o Navštíveno 2438x o
o 01.08.2013, 21:49 | swep
Tak sem před pár týdny pořídil čistič od želvy a při druhé aplikaci po cca 4 týdnech od první mi pustila sedačka barvu, zatím pouze lokálně. Každopádně na hadru zůstává černá barva - myslel jsem, že to je špína. Ale teď se mi zdá, že to asi bude barva ze sedadla.

Má někdo stejný problém s tímto přípravkem? Případně co místo toho použít. Chtěl bych, aby ta kůže byla dobře vláčná a aby to na slunci zbytečně netrpělo.

A pak mě zajímá který přípravek se dá použít na to, abych tu sedačku znovu "nabarvil" ? Něco jako dělal pan Syrup v E30 cabrio.

Použil jsem konkrétně tohle:

foto k příspěvku  od swep

o 01.08.2013, 22:00 | soray
:-(...
Na údržbu Gliptone nebo Colourlock, na barvení (renovaci) Colourlock Leder Fresh.
o 01.08.2013, 22:05 | swep
to nevypadá špatně, jen jestli to bude stejná černá jako zbytek sedadla, nebo to aplikovat na celé sedadlo?
o 01.08.2013, 22:30 | lukee_cz
swep: asi jak sem ti rikal, suntove pripravky. Mam kdyztak tu sadu na udrzbu + dalsi veci na barveni od Colourlocku, tka se stav a zkusime to u tebe taky.
o 02.08.2013, 07:43 | swep
tak myslel sem si, že želva bude fungovat, evidentně nebude
o 02.08.2013, 07:49 | mr.brain
achjo, vždyť tu je tolik vláken, kde se řeší co na kůži a jsou tam napsané i přípravky :( minimálně ten Gliptone co píše Soray několikrát... :/ Benzínková autokosmetika nefunguje a pokud ano tak s několikanásobně větší spotřebou a cenově to vyjde míň výhodně, ale až po přepočtu na cenu aplikace. Každý si to musí ale zkusit sám :)
o 02.08.2013, 07:59 | swep
já už se poučil, teď to nějak musím zase dát do původního stavu

před několika lety se tu produkty Turtle waxu chválily a dneska je to benzínková autokosmetika - vostrý

zrovna turtle wax si pamatuju, že se tu řešil a byla s tím spokojenost

takhle to dopadlo

foto k příspěvku  od swep

o 02.08.2013, 08:03 | swep
takže za mě - nedoporučuju tento produkt

- pokud by někdo chtěl, tak mi zbylo 3/4 láhve :)
o 02.08.2013, 10:14 | soray
Hmm, možná moc agresivní čistící složka v přípravku. Nebo je taky možný, že to před tebou už někdo opravoval a použitá barva byla buď horší kvality nebo to nebylo udělaný pořádně.

Nicméně, tohle dáš v pohodě do původního stavu - vyčistit, odmastit, nechat vyschnout, pak Lederfresh, zahřát horkovzduškou nebo fénem a nechat aspoň do druhýho dne vyzrát. Pak ošetřit něčím kvalitním.
o 02.08.2013, 10:17 | CRK
někdo vyrobil prostě kvalitně čistící produkt a vy hned remcáte :)
o 02.08.2013, 10:19 | swep
soray - vypadá že se vyznáš, zkusím to tak udělat, objednám ty přípravky a uvidím zda to bude fungovat. Viděl sem někde na youtube video, jak horkovzduškou napínali vytahanou a zkrabatělou kůži na sedadle - myslíš, že se to dá takhle nahřát a znova se to vypne? Jde jen o boční vedení na sedací části sedadla řidiče.
o 02.08.2013, 11:43 | soray
S tím vypínáním horkovzduškou bych byl opatrnej, dost záleží, co je to za kůži. Ono kolikrát stačí tu kůži pořádně promasírovat kvalitním balzámem.
o 02.08.2013, 14:04 | Ravo
tak s autem jsem už dělal ledascos, ale ještě jsem ho "nemasíroval" kvalitním balsámem :)

sorry za OT ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.