Navštíveno 1968x

05.08.2013, 16:42 |
CVakk dokáže mě někdo todle vysvětlit ? není tam ani klima nic, ten středovej panel je úplně prázdnej...
odkaz >>
[ Link ]
to je fuckt divny auto, jako nejaka skladacka, jinak tu kombinaci vubec nechapu...

05.08.2013, 16:57 |
endru.ondra | Upraveno: 2013-08-05 16:59:17
Jasná skládačka kdo by najel z takovým motorem tak málo km. A ještě když tohle stálo přez mega a má to světlý sedačky
Podle VINka by se dalo zjistit co to ma mit ne...
Ono toho tam zase tolik nechybí, výhřev sedaček, klima a ESP který tyhle ročníky často neměli.
Výbava je to divná, ale nedivím se, už jsem viděl větší ptákoviny :o)
kamose otec mel v roce 1998 presne neco podobnyho od nova byl silnej alergik a nesnasel klima takze mel passata ve fullu krome klimatizace aj cernou kuzi a esp tusim taky nemel ,ale mel sibr:-DD

06.08.2013, 11:40 |
PlusOne | Upraveno: 2013-08-06 11:42:00
Tohle není nijak extra vybavený auto - nad rámec výbavy "holobyt" to má akorát elektrický okna vzadu, tříramenný volant a interiér v béžové kůži (plus dekor Wurzelnuss a pytle v předních sedačkách). V B5kách se za klimu připlácelo, a do určitého roku snad byla pouze manuál, climatronic se objevil později, takže to mi nijak divné nepřipadá...pro mě nezajímavé, auto bez klimy bych po letošním létě už nechtěl :)
Beru zpět ten climatronic, zpětně jsem si uvědomil, že se dával už i do B4.
Zbytek platí ;)

06.08.2013, 18:21 |
CVakk tady u nás na severu jsou krutý zimy > 4x4 chci ale léta jsou taky sakra krutý > klima... a tu nemá :)
ono až to bude aktuál tak bude stačit přitlačit na kasičku a bude i klima :)
jinak stále koukám, hledám jakou čtyřkolku aspon 90kw+ s cenou od 50 - 120 třeba
Cvakk: já prodávám svojí audi s4 v lpg cenově by si se vešel a 4x4 tam máš taky dyštak mě napiš emajl a já bych tě poslal inzerát nebo více info když bude zájem
Když muže bejt f01 v hadru
[ Link ] tak proč né passat bez klima :D

07.08.2013, 22:17 |
CVakk endru.ondra: já budu pořizovat po novým roce a konkrétně 2.7bt se bojim, nechci snad radši už žádný "speciál model" mám GTi, měl jsem VTS, to je furt nějakej atyp :)
OT:
mám 2,8 V6 benzín Tiptronic, Quattro, 142 kw, jede to pěkně, benzín spotřeba kolem 12 ltr a na plynu jsem kolem 13 plynu. výbava super a dal jsem za auto 80 tis s dopravou + 30 tis lpg.. a s autem naježděno za 3 měsíce 8 tis km a max spokojenost, včera jsem jel 500 km a perfektní. v praze v kolonách automat bez chyby.
to cvak: 2,8 docela jsou, ale drží si svojí cenu, tu co mám já vybavenou tak jsme pořídil snad ještě pod cenou.
už nechci TDi, furt řešit tohle a támhleto

07.08.2013, 22:59 |
CVakk dobrej OT, takhle bych chtěl dopadnout, najít slušnej 2.8 hodit plyn a jezdit...já bych teda rádši manuál. V jakém autě to máš ?