Navštíveno 2696x

Ahoj hoši,mám problém a potřeboval bych poradit,při spuštění climatronicu mi nefouká studený vzduch horníma výdechama u okna a ani těma kulatýma co jsou na přístrojovce,fouká to pouze těma předníma.Vag neukázal žádnou závadu,jedná se o Golf IV rv.1999,můžete mi někdo poradit?Díky.

08.08.2013, 08:19 |
jp1 jen studený, nebo to tam nefouká vůbec? jestli vůbec, tak zkus servomotorky na těch klapkách, nebo taky možnost že v automatickym režimu to pouští kam myslí že je to potřeba a to není tam kam chceš třeba zrovna ty :-)
jp1-Ahoj,tak nefouká pouze studený vzduch,vím že to má foukat podle teploty na určitých místech v autě ale i když pálí sluníčko na přední okno tak to prostě nefouká,kámoš má taky klimu a tomu to fouká normálně,někde jsem četl že to může být relátkem ale to by přece nefoukal ani teplej ne?Jinak to nefouká ani na nohy.

08.08.2013, 10:02 |
zipp tyjo, z tvýho popisu jsem naprosto nepochopil, co máš vlastně za problém :-D

08.08.2013, 10:03 |
AR zipp: fouka mu teplý vzduch místo studeného který jde jen z jednoho místa.
zipp-Tak si to přečti ještě jednou a třeba to pochopíš))
AR-Když zapnu klimu na auto a chci chladit tak mi to nefouká horním výdechem u okna a ani výdechama u nohou,jde to pouze jen hlavníma předníma výdechama nad rádiem.

08.08.2013, 10:17 |
nome | Upraveno: 2013-08-08 10:19:10
Ahoj něco podobného nedávno řešil koleg na octávce, problém byl v tom, že když mu tam technici montovali GPS tak to špatně ukostřili a skratovali ovládání klapek které směrují proud vzduchu. vzduch z venku a z klimy de každej jinou cestou a to právě směrují ty klapky. Tak mi to aspoň popsal
nome-Všechny kabely i zásuvky jsem kontroloval a nic jsem nenašel,ani va Vagu to nic nenašlo tak nevím(ještě mrknu na ty relátka a uvidím.
Proved´ základní nastavení klapek a pak uvidíš jak bude fungovat, je dost mozny ze se ti klapky rozhodili takže makaj zmatečně
PAVELK-Základní nastavení jsem udělal a nic,ještě přemýšlím jestli nemohlo odejít to čidlo co je v té mřížce pod oknem(