Navštíveno 1656x

Zajímavé to je, ale tak pro výrobce. Pro běžný lidi k ničemu, nevypovídá to skoro o ničem. Trhy s auty jsou nejen co do kontinentů, ale i jednotlivých částí kontinentů tak rozdílné, že se z toho nedá odvodit nic :-P

09.08.2013, 15:26 |
nome | Upraveno: 2013-08-09 15:27:22
no třeba naprosto chápu Hondu že sem nevozí novej accord když se jich za rok prodalo asi 50 po CR. Přitom jinde je to velice žádané auto a ani nemusí mít kufr na 2 slony :-)
tak vetsina jsou to hrozny plecky a jeste osklivy,nechapu,ze to nekdo kupuje...
realne je tam peknejch 10aut
Protože to není šáde a není v plný palbě jen bez toho, a toho a ještě tohoto a není f tédéíčku, tak to tu lidi nekoupií :-( a určitě jsou na to drahé ND a nedostatkové :-D

09.08.2013, 15:35 |
nome a hrozně se to sere zapomněls napsat :-)
Do focusů děláme pojistkový skříně čili z toho má firma samozřejmě radost. :)

09.08.2013, 17:17 |
Skury Spíš mě dostává to, že velký pickupy, jako F150, Silverado nebo Hilux jsou nejprodávánější auta... Neberu to jako v ČR, ale tyhle auta jsou na prodej defakto jen v USA a to není trh top 1.
on taky kazdej amik, navzdory nasim predstavam, nezije v mrakodrapu na manhattanu :-)
USA, Indie, Afrika, Jižní Amerika, tam takové auta užijí až až ;-) není to jen o USA ;-) Jak říkám, bylo by to zajímavější alespoň dle kontinentů kolik se kde prodalo
Spíš mi někdo vysvětlete proč mají auta dvace jmen? K čemu je to dobrý? Já se taky jednou jmenuju tak a tak a budu se tak menovat i v africe i v indii. Proč někde je VW Polo a někde Vento?