Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > potažení stropnice koženkou

o Navštíveno 4660x o
o 09.08.2013, 19:59 | golfista hanz
mam poškozenou stropnici na vw new beetlu zkousel jsem sehnat nekde na vrakaci nebo inzerat ale je to nesehnatelny nova u vw stoji 10 tis tak bych ji chtel nechat potahnout černou kozenkou, ma s tim nekdo zkusenosti ? pripadne jestli nekdo nema kontakt na dobreho calounika za rozumny penize okoli praha nebo mělník

o 09.08.2013, 20:02 | 1kw
Hlavně použít lepidlo aktivované teplem..
o 09.08.2013, 20:05 | rebel
no nekdo to lepi ale osobne by sem se te stopnice z kozenky bál že se to za rok ci dva nekde odlepi je to precijen velká plocha a váha . Ale jsou na to i lepidla co by to meli udržet ale nevim no .
To už by sem to mozna nechal udělat flock to je taky pekny neupadne to a cenove to je za par kaček
o 09.08.2013, 20:47 | golfista hanz
toho ze to spadne se taky bojim no nevim ten flock se mi moc nelibi auto ma kozeny sedacky tak jsem myslel ze by to ladilo. jedine to prosit ale to asi nebude pekny, co alcantara ta je lehci ?
o 09.08.2013, 20:59 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Potazeni alcantarou budes muset sit, cenove to bude 15-20tis

Flock kolem 4.000,-
o 09.08.2013, 21:01 | Tweety_xx
Nebál bych se toho, jen se to musí udělat pořádně. A nebo ještě to můžeš prosít, nebo procvaknout nějakým "ozdobným" knoflíkem
o 09.08.2013, 22:37 | golfista hanz
aha tak to alcantara pada... flock taky nechci takze zustanu u puvodniho napadu potahnout to koženkou. chci se zeptat da se to udelat doma nebo to musim nechat udelat u calounika ? je to na starej new beetle tak zase nechci aby me vysla strecha na 5 tis. diky za info.
o 09.08.2013, 23:41 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Zalezi na velikosti a slozitosti ale stropnice dost blba na potazeni, taky pujde o soucasny stav a co bude potreba zamaskovat

Rekl bych ze ani za 5tis to nikdo neocalouni
o 10.08.2013, 07:35 | Barthez
Daval jsem svemu calounikovi sit postupne jedno auto do kuze bilo/cerne. Byl to peugeot 3dvirko. Potahnuti stropnice vyslo na 7k a prilis nadsenej z toho nebyl. Nicmene ted je to potahle 2 roky a vse je ok... tzn, ze to jde udelat poradne, ale zaplatis si to. Dej si tak pozor na stav te tve stropnice, aby se to po potahnuti neodlepovavalo i s lepidnem od povrchu nebo casti stropnice.

Sveho showcara mam potahleho do alkantary a jeste prilepenej napis a taky to uz drzi 3tim rokem. Tam to tenkrat stalo myslim 10k.
o 10.08.2013, 07:47 | golfista hanz
aha. sakra to jsem necekal ze to bude tak drahy, ja nechaval potahnout loketku do golfa v a vyslo to na 200,- komplet tak jsem si rikal ze ten strop musi byt tak do 1500,- stropnice ma rozmer cca 130 na 150 latka je odlepena tak bych ji serval celou a lepil to primo na ten tapec. napada vas nejaka jina levnejsi varianta ?
o 10.08.2013, 08:51 | lukee_cz
pokud to neni nejaky hrozny tvar a chces to levne, zvladnes to uplne v pohode doma. To te vyjde i s materialem na placnu 400 jako nejlevnejsi varianta, ALE...i kdyz jsem jednu stropnici delal uz davno, odmastil Isopropylalkoholem, pouzil naivne chemopren extrem a i kdyz tam nebylo zadne velke pnuti, po nejakem case se to vzadu odlepilo.
Takze ted jsem to radsi resil nakupem alcantary a odvezeni calounikovi, at je to se zarukou.
Jo a jeste za mne, kozenku neeee. Hladku kozenku sem mel v aute jednou a bylo to strasny.
o 10.08.2013, 10:10 | golfista hanz
o.k diky sezenu si na to potrebny veci a neco vyzkousim stropnice je stejne na vyhozeni
o 10.08.2013, 10:15 | petis
mel jsem koženkou potahlou stropnici v Pandě. A jako lukee_cz jsem použil chemopren. Jako vypadalo to moc hezky a drželo to dobře ale asi tak tejden než se udělalo horko:-)) Chce to pořadný lepidlo a bude to OK.
o 13.08.2013, 09:56 | hifim@ni@k
Lepidlo aktivované teplem a máš jistotu, že to neupadne. V nabídce ho měl Doronel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3405 sekund.