Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Motokáry Zlín, Olmik, Krompl, Vsetín a okolí

o Navštíveno 1898x o
o 10.08.2013, 04:52 | Drtič
Kde se dá dobře vyblbnout? Okruhů je tady poblíž hodně, osobně jsem jezdil jen v Lipníku, kde to nebylo zlé, ale měli tam na houby poštelované motokáry. Všechny stejné, ale některé byly výkonem uplně jinde, než ostatní. To jsem slyšel, že si na to stěžovalo víc lidí. Je někde v okolí něco solidního, kde by jsme si mohli nejlépe pronajat trať v cca 10 lidech na 2 hodky a vyblbli se?

o 10.08.2013, 07:15 | crestik | Upraveno: 2013-08-10 07:18:08
Albrechtičky? Odstavné parkoviště stihaček mošnovského letiště...dá se tam domluvit na dobré ceně při takové akci
o 10.08.2013, 09:08 | Harryp
Z Olmiku to máš 50km do Bruntálu a tam [ Link ]
o 10.08.2013, 10:15 | Pajk
V Lipníku mají 3 druhy motokár. 50, 125 a 250, s tím, že jsou venku jen ty 50tky. 125tky jsou nejlepší na ten okruh. Takže se zkus domluvit, třeba Ti ji vytáhnou.

V Olomouci jsou motokáry na Koželužské - je tam krytý parkoviště - 3 nebo 4 patrová budova.
o 10.08.2013, 10:34 | Tweety_xx
na to mošnově to dost skákalo kvůli povrchu. Ale je to už pár let. Třeba je to už lepší.
o 10.08.2013, 11:47 | Drtič
V lipníku jsme lítali na tech 250. Bruntál je už dost z ruky, mám to tam cca 100 km. Jsem teda přímo z Bystřice pod Hostýnem.
o 10.08.2013, 13:14 | BATMAN
Ve zline jsou motokary v jedne budove v arealu svitu. Nejezdil jsem tam a oproti ostatnim to asi nebude nejlepsi,ale zase se tam da jezdit celorocne.
o 10.08.2013, 17:03 | Ghofig
ve zline se mi to moc nelibi. byl jsem tam parkrat, ale je to tam takove dost stisnene...

kazdopadne jsou i v KM
[ Link ]
o 11.08.2013, 21:47 | z0diaC
jj,zkus ten KM
o 12.08.2013, 08:03 | xxfavo1
osobne jsem nebyl snad na zadne trati , kde by vse fungovalo tak jak ma....v kromerizi spatne motokary....pokud to tam je stejne jako minulej rok tak hned te zastavi omezovac....bruntal taky slabsi...hlavne me se nelibila moc trat a ani obsluha. V unicove nam upadavali kola atd. takze za me asi v okoli prerova jen Olomouc ,lipnik a v tom zline nebyl taky nejak zasadni problem....jinak nejlepsi motokary , co jsem mohl zkusit tak asi brno v M-palaci a potom , ale to uz je hodne daleko [ Link ] ...jinak zkus dat vyhledat na facebooku ,, Amatérské závody motokár ,, ;-) a dyztak se ozvy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3199 sekund.