Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: VOLVO S80 4.4 V8 LPG

o Navštíveno 2406x o
o 10.08.2013, 12:16 | imax
Zdravim lidi,

Chci se zeptat jak spolehlive jsou tyhle motory? Jestli nemaji problem s LPG a pokud nekdo zna realnou spotrebu LPG budu rad. Jedna se o model r.v. 2006

o 10.08.2013, 12:36 | PK
koukni tady [ Link ]
o 10.08.2013, 13:40 | imax
Tak spotreba je celkem fajn. Ted jeste jestli nekdo nema informace ohledne spolehlivosti tyhle kombinace benzinu a LPG. Jak to snasi motor? neprehriva se?
o 10.08.2013, 14:12 | Zdeny60
Motor jako celek nemá problémy. Mj, ny vývoji se podílela Yamaha, což o něčem trošku vypovídá, ti uměli vždy dobré vysokootáčkové motory.

Jak na tom bude s LPG ti poradí nejlépe radek.613.

Celek auto (tedy S80) je stroj pro poklidné usedlé pány (ńapř. pro mě:-))) bez ambicií na závodění. Dlouhé tratě v kravatě, to je jeho doména.
o 10.08.2013, 15:26 | imax
Ono s tim motorem to nemusi byt jenom poklidna jizda, ale jelikoz mne vcera jeden pan zboril C5ku, tak budu asi brzo resit vymenu. Kombinace vykoneho benzinu a LPG mne uz dlouho zajima a tohle by byla celkem dobra kombinace jestli ten motor znese LPG bez problemu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3039 sekund.