Navštíveno 1805x

chci se zeptat na Váš názor na koupi těchto kol viz odkaz.
jestli to vydrží na A6 C5 2,8 avant?
děkuji
[ Link ] [ Link ]

10.08.2013, 14:59 |
endru.ondra | Upraveno: 2013-08-10 15:00:31
ani jedny jelikož máš 5x112 a tohle je 110 a navíc sou tohle blátá
edit: koukám na mobilu :)a nevyděl sem dvojí rozteč
takže nebrat, líbí se mi tento styl.. originální kola se mi bud nelíbí, a když jsou hezké tak za to chtějí lidi nekřesťanský prachy :(

10.08.2013, 16:14 |
Rudi a to sháníš jakej rozměr? mě se třeba v 18kách líběj S-line 5ti paprsky a ty už něco vydržej, navíc to můžeš kombinovat napříč celým koncernem...
max do 17 palců.
mám to na C5 a je v takovým stavu že 18 je moc abych neoddělal nápravu. ale radši 16, mám 3 měsíce starý gumy a nerad bych kupoval nějaký jiný.

10.08.2013, 16:33 |
dr.marty | Upraveno: 2013-08-10 16:35:04
sorry za OT,ale není lepší si dát nejdřív dohromady auto a pak si kupovat kola?
to dr.marty:
napsal jsem to blbě, auto mám právě v top stavu, že je mi líto na to dávat velký kola aby nezačla odcházet náprava apod.
pokud se ti nelíbí origo kola a chceš kvalitu, tak někde musíš slevit, protože právě originální disky jsou ty nejlepší a nejpevnější.....
dají se sehnat za dobré peníze, jen musíš umět hledat ;-)

10.08.2013, 18:23 |
mishan | Upraveno: 2013-08-10 18:24:10
2x
to mishan:
ale originál kola nejsou zas tak hezký.
a nezlob se na mě nedám na auto kola za 20 tis.. když za originál kola bez pneu chtějí od 10 tis výše a + gumy... nekupuji staré gumy, pouze nové.
A co tyhle :
[ Link ] [ Link ] nebo tyhle když chceš v 16ckách kvůli gumám nekoukej na cenu ale na vzhled a jestli chceš opravdu pevný tak jen originály
to ondra:
první nelíbí, mám originály audi takový ty klasiky..
ty druhý se mi líbí, ale ted jsem našel toto
[ Link ] hned ty první. asi tam napíšu ty se mi líbí, to by měly být také originály.

10.08.2013, 18:58 |
Kmoda Že jsou originální kola nejpevnější je pěkná blbost a vůbec to není pravidlo...
endru.ondra: tys tady na něch kolech jezdil že si seš tak jistej že jsou to bláta??
Když sada stojí 10 tisíc v 17 tak co od toho čekat. Jinak tedko mam origo a max spokojenej.
Ty první sou pěkný, stačí ty kola otočit a uvidíš jestli maj vyrytý číslo dílu

10.08.2013, 20:12 |
Kmoda Na tech kolech jezdí půl HondaClubu a ty kola drží. Je mezi nimi i člověk,který tebou vychvalované originály ohnul a tohle ne.
Podle ceny se to nedá brát. Ted mám kola který mě v 16" stály 8 tisíc sada. Značka Platin,absolutně mi to nic neříká. Co ty kola vydrželi už děr a ran a jsou jak nový. Moje předchozí Artec nebo RH by byli už zohýbaný jak prase...
No tyhle kola kor v 16 budou na A6 vypadat dost divně si myslím.
ty první vozím na Civicu v 15" a jsou v pohodě ...
Kmoda: ty se věnuješ tak moc diskům, rozumíš jejim složením, opravuješ je, že víš, že píšu kravinu? To dost pochybuju....ale nebudu ti tvůj názor vyvracet, já vím, co píšu...

12.08.2013, 22:29 |
Kmoda Nevěnuju se tak moc diskům,ale vím co vydrží disk za 2 tisíce a vím že se dá origo disk v klidu ohnout. Nevim co si slibuješ od slova origo,ale vždycky je to normální výrobce,který dodává automobilkám,že jo. Žádná automobilka si asi nedělá svá kola...
každá automobilka si ale u výrobce nadefinuje, jakou má mít disk slitinu, pevnost atd... a věř mi, že jsou v tom VELKÉ rozdíly
samo že jo, ale záleží právě na tom výrobci... to si musí vybrat, jestli Ronal, nebo Speedline :-)
to mishan:
no, on je právě obrovský rozdíl i v rámci produkce jednoho výrobce.
To, co vyrábí Ronal pro Fordy je extrémně rozdílné oproti tomu, co dělá třeba pro MB či jiné značky.
tykeev: :-) to je taky možné ;-)