Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada - rovnání alu disků (Praha)

o Navštíveno 2209x o
o 14.08.2013, 10:53 | Mila
Ahoj lidi,

prosím máte někdo nějaký tip, nebo osobní zkušenost, kde nechat srovnat kolo ? Jezdím na tom už asi měsíc a pěkně mě to irituje (musím to obden dofukovat protože neudrží 3 atmosféry)... Není ruplé, jenom ohnuté o díru na Karláku, kterou ludry do dalšího dne zadělali :-(

Optimálně jestli někde umí na počkání a za kolik peněz to cca je ?

Díky moc za případné reakce

Míla

foto k příspěvku  od Mila

o 14.08.2013, 10:53 | Mila

foto k příspěvku  od Mila

o 14.08.2013, 11:04 | Luboš1
u nas to dela typek z nove paky a cca 600-1000ks..to bylo pred nejakou dobou nevim jak ted. a u tebe v praze nevim kdo dela, pockej na ostatni
o 14.08.2013, 11:41 | Nismo.Power
ROGI v jesenici.... určo nějak do litra :)
o 14.08.2013, 18:46 | Kmoda
To asi nebude moc pevný kolo. Co tady? Rovnají to takovým hezkým způsobem a ne kladivama :D [ Link ]
o 15.08.2013, 08:07 | tykeev
pan Drásta, hodně velkej expert na podobné věci

[ Link ]

sídlí v Praze - Čimicích
o 15.08.2013, 09:35 | muSlim
Schubert > [ Link ]
Pneu Vulkán v Šeberove > tých by som doporučil hlavne kvôli veľmi šetrnému zachádzaniu. Mal som mierne kopnutú jednu Alpinu, poprosil som ich aby na to prípadne dali pozor ak to pôjde, že sa mi ich znovulakovať fakt nechce, po rovnaní ani nie je poznať že s tým niečo bolo, alebo s tým niečo robili
o 15.08.2013, 09:40 | rebel
v brandejse cca 10 od praglu to rovna jeden mel sem u nej 4 18tky a vše dokonale odvedena prace a cena byla za 18 tku 1000 +300 za sváření a čim menší kolo tim levnejší to je a naopak
kdybys mel zajem pisni do mejlu dam ti kontakt
o 15.08.2013, 13:41 | Mila
Děkuji všem pánové !!!

Nakonec jsem se dohodl se Schuertem (od muSlima) ;-) Super přístup a jednání, tak jsem na to v pondělí zvědavej :-)

Ještě jednou všem a hlavně muSlimovi moc děkuji !!

ps - jen orientačně mi tam řekli cenu 300-600 Kč
o 15.08.2013, 14:03 | muSlim | Upraveno: 2013-08-15 14:05:42
jj Schubert má neuveriteľné ceny a pracujú perfektne, chlapci. Neľakať sa ale toho že sú občas "veselí", prácu odvádzajú aj v bezvedomí úplne suprovo :-) Ja som uňho rovnal prvýkrát keď som kolesá kúpil, druhýkrát šlo koleso do Vulkánu len preto, že auto stálo na preventívke asi 3km od nich...

P.S.: u Schuberta som rovnal 2x Alpiny 18", 1x Styling 66 17" a dohromady ma to stálo 1.2k vrátane vyzutia a nazutia z/do pneu. Je pravda že boli len decentne nerovné, jedna Alpina stredne-ťažko kopnutá, ale i tak...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3613 sekund.