Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kdo vyrobi tenhle kabel k antene?

o Navštíveno 1840x o
o 14.08.2013, 14:06 | Knightey- | Upraveno: 2013-08-14 14:06:30
Je tu nekdo kdo se tim zivi ci na to ma doma ty ruzne "kleste"? Potreboval bych tak 1,5m tohoto kabelu. Neznam presne oznaceni zkratek tech konektoru.
Ale kdyby mi to nekdo vyrobil a poslal, byl bych vdecny a samo ze bych to normalne zaplatil :)
Je to na antenu ke karavanu a k mini LCD televizi :)

foto k příspěvku  od Knightey-

o 14.08.2013, 14:26 | Pavel 528
no jednodussi bude to kuchnout a napojit jinym koaxem a je to....
o 14.08.2013, 14:27 | Knightey-
Tenhle kabilek je funkcni ale fakt kratkej.
Jinak blbne u tohodle ten "pigtail" neni uz moc OK :)
o 14.08.2013, 14:37 | thepyroman
aunika kladno a poslou ti to i postou..
o 14.08.2013, 14:46 | Ravo
koupil bych to hotový, vypadá to na pigtail R-SMA na klasickou TV-antenní DIN samici.

Btw. k čemu se tahle exotická kombinace používá?
o 14.08.2013, 22:01 | Big_Max
Ravo: píše že mini TV v karavanu, alejinak to má i spousta přenosných DVD přehrávačů s TV tunerem, fotorámečky s TV tunerem a viděl jsem to i na několika usb TV tunerech k počítači ...
o 15.08.2013, 08:48 | Knightey-
Ravo: presne, jak pises. Jaky ma presny oznaceni ten klasicky TV kabel? IEC? Protoze kdyz zadam do googlu ze chci kabez R-SMA na IEC tam mi vybehne neco podobneho ale misto koaxialu tam je sroubovaci neco jako koaxial. Asi lepsi bude tady na fotce.
Coz delka by byla idealni, pigtail taky ale ten druhy je na prd... navic nevim jestli neni nahodou jina impedance, preci asi jen na WIFI a TV antenu bude rozdil ne?

foto k příspěvku  od Knightey-

o 15.08.2013, 09:24 | Ravo
Knightey: To co jsi poslal je klasický pigtail pro wifi aplikace, ten druhý konektor je Nko.

Jinak ohledně impedancí máš pravdu, bacha na to. Drtivá většina těchto kabelů bude určena pro wifi a ty mají impedancí 50 Ohmů. Kdežto klasický koax pro TV má impedanci 75 Ohmu, když to zaměníš tak to bude impedančně nepřízpůsobené a bude to dělat neplechu se signálem.

Takže spíš hledat něco s 50Ohmama a konektorem RSMA, ten druhý pak ustřihnout a vyměnit za IEC. Nebo si sehnat koax (nějakou RG59), konektory RSMA a IEC a celý si to ubastlit, koukni na GME, GES atd...
o 15.08.2013, 09:41 | Ravo
edit: samozřejmě jsem myslel koax a konektory na 75 Ohmů pro TV aplikace ;-)
o 16.08.2013, 18:55 | Knightey-
Sakra, nechce se mi to nijak bastlit, to se fakt neda koupit nekde?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3187 sekund.